Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (3.17 secunde)
Rezultatele oficiale, finale, referitoare la numarul exact de participanti la vot si asupra procentelor in care romanii au spus "DA" sau "NU", vor fi insa prezentate in cursul zilei de astazi de catre reprezentantii Biroului Electoral Central.
Tinand cont de arhitectura urbanistica, acest arhitect sef ori este la inceput de cariera si nu se pricepe, prntru ca nu vad rezultatele, ori nu comunica cu ceilalti, pentru ca vedem o lipsa de coordonare si unitate a actiunilor privind dezvoltarea urbanistica. ... Trebuie sa vedem mai intai rezultatele alegerilor.
Dupa ce miercuri seara liderii Aliantei, intruniti in Consiliul National de Conducere, au descoperit ca rezultatele sondajelor de opinie sunt neconcludente pentru desemnarea candidatului Aliantei la Primaria Capitalei, aseara tarziu, acestia urmau sa ia o decizie politica fie in favoarea democratului Adriean Videanu, fie a liberalului Ludovic Orban.
Partidul Romania Mare se pregateste, dupa cum ne-a declarat deputatul Gelil Eserghep, ca in cursul saptamanii viitoare sa se intruneasca intr-un Congres National, unde vor fi analizate, printre altele, rezultatele alegerilor.
Vor incerca sa fure, sa intoarca rezultatele, sa se isterizeze in strada. ... Dar cu cat diferenta in defavoarea lui va fi mai mare, cu atat ii va fi mai greu sa inverseze rezultatele si sa pretinda ca sunt reale.
Concret, pornind tot de la rezultatele ultimului sondaj de opinie prezentat de CURS, presedintele Asociatiei ProDemocratia sustine ca o prezenta la vot atat de redusa l-ar avantaja pe candidatul PSD, Marian Vanghelie, mai ales in conditiile in care prezenta candidatilor independenti si a celor aruncati in cursa de catre partidele mici va determina fractionarea electoratului - situatie in care democratul Adriean Videanu va fi clar dezavantajat.
ImpactNews publica rezultatele unui sondaj de opinie cu o singura intrebare: ... Iata rezultatele sondajului: • NU (54.90%) • DA (45.10%)
Rezultatele mandatului meu nu vor putea fi masurate abia peste patru ani de zile, cum am fost cu totii obisnuiti, ci, daca bucurestenii vor decide si voi fi primarul lor, rezultatele se vor vedea in cateva luni, pentru ca unele dintre solutii se pot lua imediat si nu trebuie sa asteptam ani de zile pentru a vedea cum calitatea vietii bucurestenilor se imbunatateste.
Rezultatele primei serii vor fi facute publice miercuri, iar pentru cei care au dat examen in seria a doua - vineri, a precizat Biroul de presa al INA.
Din punct de vedere politic, liderul conservator apreciaza ca activitatea PC Salaj "poate fi imbunatatita", aratandu-si pana la urma profunda insatisfactie fata de rezultatele obtinute de conservatorii salajeni la alegerile din 2004:
P->G->S->A=R Programarea ta iti determina gandurile, gandurile duc la sentimente, sentimentele declanseaza actiunile care determina rezultatele. Prin urmare, daca vrem sa schimbam rezultatele trebuie sa schimbam programarea, care reprezinta modul in care am fost conditionati.
Obiectele de imbracaminte elastice precum manusile elastice sunt necesare in tratament deoarece previn cresterea limfedemului, incearca sa mentina dimensiunile membrului afectat in lipsa altor tratamente si pastreaza rezultatele obtinute prin alte tipuri de terapii.
Centrul pentru Inovatie in Medicina, prin rezultatele prezentului studiu, a demonstrat ca resursele Societatii Civile in materie de servicii medicale sunt foarte mari si, cu siguranta, ar trebui folosite si de catre Autoritati.
Rezultatele acestei analize au fost reunite in Studiul nr 203: ... De fiecare data, observatorii au fost interogati de anchetatori, iar rezultatele au fost analizate de catre personalul tehnic.
Fortele Navale au acceptat ca pozitive rezultatele si au declansat un proiect de monitorizare a submarinelor sovietice, numit Aquarius. ... Rezultatele acestora au fost mult mai putin fiabile.
Ion Spanu) Rezultatele acestui referendum ar fi trebuit sa genereze o complexitate de concluzii, caci datele permit acest lucru. ... Rezultatele din 2016 au aratat un scor pentru PSD de 44,14%, adica 3.204.864 de voturi!
S-ar putea ca rezultatele concursului sa nu le faca nicio impresie membrilor parlamentului; ... Pseudo-jurnalul Maine, editat pentru concurs de catre arhitectii Florin Biciusca si Dan Adrian, anunta rezultatele unui referendum national, conform caruia 85% din populatia Romaniei decisese ca edificiul este frumos.
Rezultatele au fost prezentate de SRI la Institute of Electrical & Electronic Engineers (IEEE), in 1976, iar dupa publicare, totul a intrat in umbra, in lumea asa-ziselor programe negre profunde cu acces special (SPUS), pe care un raport din 1997 al Senatului SUA le-a descris ca fiind scutite de cerintele standard de raportare la Congres.
Informatia pe care a solicitat-o GdS se referea la rezultatele controlului financiar intreprins de Serviciul de Coordonare Asociatii Proprietari, din cadrul primariei, la Asociatia de proprietari nr.
Astazi sunt asteptate rezultatele preliminare. ... Ungureanu considera ca nu este firesc ca Republica Moldova, un stat european, sa fie supusa unor asemenea actiuni si se declara convins ca intreaga comunitate internationala va considera acest referendum ilegal si rezultatele sale nule de drept.
google-analytics.com