Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (2.95 secunde)
"Rezultatele sunt reprezentative pentru judetul Dolj si au demonstrat ca nu suntem deloc atipici", a declarat conf. ... Potrivit acestuia, rezultatele chestionarelor distribuite la peste 400 de subiecti (sondajele nationale se realizeaza pe un esantion de aproximativ 1.000 de persoane) urmeaza, in general, tendinta nationala.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni seara la postul public de televiziune ca este "convins" ca isi va putea duce pana la capat mandatul, luand in considerare rezultatele bune pe care le-a obtinut pana acum.
Mazare a prezentat colegilor rezultatele unui sondaj efectuat de Universitatea "Andrei Saguna", precizand ca nu a fost comandat de PSD si nici macar nu era destinat opiniei publice.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Rezultatele finale au fost date publicitatii ieri si, conform reprezentantului conducerii CNS pe probleme de comunicare, Ferencz Csaba, peste 99% dintre votanti au optat pentru autodeterminare.
Pe de alta parte insa, presedintele PD, Emil Boc, a declarat ca asteapta rezultatele unui sondaj de opinie in functie de rezultatele caruia se va decide daca PNL si PD vor merge pe liste comune sau separat la alegerile pentru Parlamentul European.
"PD a incercat prin forta, constrangere si amenintari cu cutitul la adresa candidatului PSD sa influenteze rezultatele votului", a declarat Constantinescu.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat ca, daca democratii vor suferi un esec in alegerile pentru PE, el si presedintele PD, Emil Boc, vor demisiona din functii, asumandu-si rezultatele votului populatiei. ... Dar noi, cu certitudine, permanent ne vom asuma rezultatele electorale", a afirmat Videanu.
BEC centralizeaza rezultatele la nivel national si le transmite in alte 24 de ore de la incheierea centralizarii, Curtii Constitutionale. ... Rezultatele vor fi publicate in "Monitorul Oficial".
Amaraciunea esecului PNL Bucuresti va propune Delegatiei Permanente intrarea partidului in Opozitie, a declarat liderul filialei Ludovic Orban, apreciind ca este necesara convocarea unei sedinte a DP, care sa analizeze rezultatele referendumului de demitere a sefului statului si strategia viitoare.
Studiul dat publicitatii de Institutul de Politici Publice (IPP), care plaseaza Galatiul pe locul 35 in e priveste serviciile publice oferite populatiei, este foarte interesant, in opinia social-democratilor galateni, dar nu are nici un fel de relevanta pentru simplul motiv ca rezultatele sale au fost facute publice in 2007, in timp ce perioada aflata in analiza este 2003-2005.
"Fiecare membru al Biroului Permanent Judetean, fiecare primar si viceprimar, fiecare presedinte de organizatie locala va da socoteala de rezultatele pe care o sa le obtina la nivelul localitatii sau la nivelul zonelor de care raspunde.
Potrivit articolului 146, litera i, Curtea vegheaza la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului si confirma rezultatele acestuia.
Partidul Social Democrat va declansa o evaluare la nivelul tuturor organizatiilor privind rezultatele la alegerile europarlamentare, o prima analiza fiind deja facuta in cadrul Biroului Permanent National de luni, a anuntat purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu.
În Dolj au fost înregistrate 8.946 de voturi nule, ceea ce înseamna 4,98% din totalul voturilor exprimate.36,5% PD în CraiovaPe fondul absenteismului de duminica, liderii politici doljeni s-au declarat în principiu multumiti de rezultatele obtinute în judet.
În Dolj au fost înregistrate 8.946 de voturi nule, ceea ce înseamna 4,98% din totalul voturilor exprimate.36,5% PD în CraiovaPe fondul absenteismului de duminica, liderii politici doljeni s-au declarat în principiu multumiti de rezultatele obtinute în judet.
Dan Voiculescu a aratat ca, pana la congres, vor mai fi analize in cadrul partidului privind rezultatele alegerilor europarlamentare, iar in acest sens, PC a incheiat un contract cu o firma de marketing, care va prezenta un raport privind greselile facute si cauzele care au dus la rezultatele obtinute de PC in euroalegeri.
Scrutinul consumat in urma cu o saptamana a lasat in urma sa cateva zambete, dar si o serie de pareri de rau si incercari de disculpare pentru rezultatele obtinute.
Fie ea personala sau politica, speranta a fost cea care i-a cuprins pe politicienii nostri, mai ales daca nu au obtinut rezultatele asteptate la scrutinul de la finele lunii noiembrie.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu, fost consilier prezidential in ultimul mandat de sef al statului al lui Ion Iliescu, apreciaza ca rezultatele Consiliului National al partidului reprezinta "o victorie a bunului simt".
google-analytics.com