Cautare

177 de rezultate pentru "ramona valcu" (5.19 secunde)
Val Valcu) Mie mi s-a parut ca Patriciu a jucat la doua capete, in 2009. Adica a mers si cu Basescu si cu Geoana.
Val Valcu) Unii comentatori spuneau ca Traian Basescu forteaza suspendarea, pentru a fi demis și a candida in fruntea PDL la generale.
Val Valcu) Ungureanu, Traian Razvan Ungureanu, a avertizat masele ca democratia e pusa in pericol de... Parlament. Presa portocalie si apropiatii lui Traian Basescu vorbesc despre un puci parlamentar.
Val Valcu) In urmatoarele ore, se va vedea daca institutiile care il apara pe Traian Basescu sunt mai puternice sau mai slabe decat presiunea votului popular.
Val Valcu) A castigat la Primaria Capitalei turnandu-l pe candidatul de pe locul doi, Catalin Chirita, de la PNTCD. Cu care era aliat la guvernare.
Val Valcu) E greu sa intorci opinia publica, cand exista, consolidata de peste un an de zile, o polarizare 65/25 a votului.
Val Valcu) Ultima smecherie pe care o mai poate incerca Traian Basescu este smenul cu prietenii sai de la Curtea Constitutionala.
Val Valcu) Doamna comisar european Vivianne Reding, va scriu in calitate de platitor al salariului pe care il incasați de la cetațenii UE.
PR-ul european al lui Basescu (Autor Val Valcu) A fost buna la ceva dezbaterea din Parlamentul European privind criza din Romania?
Politia, Parchetul si Armata, vedetele campaniei electorale (Autor :Val Valcu) Institutiile de forta au "arestat" atentia mass media, in primele zile ale campaniei electorale.
Val Valcu) In plina Putere a regimului Traian Basescu, revistele lui Corneliu Vadim Tudor lansau tema "cancerului prezidential". Nu fiindca avea informatii, ci fiindca citise presa franceza, in urma cu doua decenii.
Val Valcu) Sa luam de bun diagnosticul lui Traian Basescu, potrivita caruia PDL se comporta ca FSN, dar sa-i ponderam zicerea, pentru ca presedintele exagereaza, pentru efect dramatic, si sa admitem ca se comporta ca PSD.
Val Valcu) In timp ce se asteapta recursul directorului Intact, miscari importante s-au desfasurat pe tabla de sah a politicii.
In randul persoanelor fizice din categoria inventatorilor si a inovatorilor, pe lista de inscrieri a expozantilor la INVENTIKA 2006 se pot regasi nume precum Neculai Petcu, Mircea Ciuhrii, Aurel Tudorica, Ianache Apostol, sotii Mihail si Nina Poleacov, Adrian Laculiceanu, Ion Nemes, Dana Jianu, Gabriel Moagar Poladian, Benoni Ursu, Ion Covalenco, Claudiu Sutan, Ciprian Ghiocea, Ion Valcu, Stefan Radu, Ion Delca, Florin Pricop, sotii Ioana si Dumitru Popescu, Constantin Parsan, etc.
Unul dintre cei mai mici premianti este Eduard Valcu, care la numai opt ani a obtinut rezultate deosebite la numeroasele concursuri la care a participat.
Val Valcu se intreaba in Puterea daca putem sa-l credem pe Sebastaian Lazaroiu cand crediteaza Partidul Poporului cu 13 la suta?
DcNews informeaza: Doua raspunsuri pentru intrebarile lui CTP, legate de maidanezi si de pedeapsa cu moartea Intr-un editorial publicat a doua sau a treia oara (ziar-carte-ziar), de data asta in Gandul, Cristian Tudor Popescu sustine eutanasierea maidanezilor si a criminalilor.
Val Valcu) Cristian Tudor Popescu se refera, intr-o disputa cu Mircea Badea, la patronul acestuia, Dan Voiculescu. Editorialul lui Popescu se bazeaza pe logica, dar logica aveau si nazistii, de exemplu.
Val Valcu) Criza salariilor din trustul lui Dinu Patriciu este un accident, care va fi depasit dupa ce trece vara si incep oamenii sa cheltuie mai mult la Mic.ro, sau anunta inchiderea fabricii de carti si DVD-uri?
Val Valcu) "Esti un incorect. Esti un necinstit sufleteste. Iti voi striga din adancul gropii: esti un necinstit sufleteste, caci ti-ai batut joc pe nedrept de sufletele noastre nevinovate!".
google-analytics.com