Cupola Complexului Muzeal de Stiintele Naturii a gazduit duminica seara scrutinul pentru desemnarea echipei care va conduce de azi inainte Organizatia Judeteana a Partidului Liberal Democrat. Adunarea liberal-democratilor a fost intregita de vizita presedintelui PLD, Theodor Stolojan, si a presedintelui executiv, Gheorghe Flutur, care si-au aratat toata increderea in puterile organizatiei galatene a PLD pentru alegerile care se apropie.

Scrutinul liberal-democrat de duminica l-a uns ca presedinte al Organizatiei Judetene pe Marius Gerard Necula, fiind ales cu un numar de 245 de voturi "pentru" si doar unul singur "impotriva", el fiind si cel care a asigurat interimatul pentru presedinte pana in ziua alegerilor. Biroul executiv al PLD Galati este format din 23 de persoane, iar in functia de vicepresedinte au fost desemnati Paul Florea, Aurel Zamfir, Marian Debu, Marian Petcu, Mirela Praisler, Ionel Sarbu si Radu Manea.

Contracandidatii tuturor celor ce au iesit invingatori in urma acestor alegeri vor ocupa posturi de secretar al departamentului condus de fiecare persoana aleasa in biroul executiv. Presedintele Marius Necula, s-a apucat de treaba exact din momentul in care a fost ales, acesta indemnandu-si colegii sa se gandeasca la alegerile pentru Parlamentul European si sa scoata un scor cat mai bun. "Minim 10% la europarlamentare, ca altfel am dat de belea!", a precizat Marius Necula imediat ce a fost citit rezultatul votului.