Purtatorul de cuvant al conservatorilor, Bogdan Ciuca, a declarat ieri ca PC nu doreste alegeri anticipate pentru ca "populatia nu se regaseste in clasa politica" si pentru ca "nu se va schimba nimic atata vreme cat va fi mentinut acelasi sistem de vot".
Bogdan Ciuca, liderul deputatilor PC, a precizat intr-o conferinta de presa ca "alegerile anticipate ar rezolva problema unor partide, a unor oameni politici, dar nu si pe cea a populatiei". El a spus ca energia consumata in directia anticipatelor ar putea fi folosita pentru inlocuirea actualului sistem de vot cu votul uninominal.
Mai mult, Bogdan Ciuca a anuntat ca partidul pe care il reprezinta a sustinut in cea mai recenta se-dinta a Consiliului National al Coali-tiei ideea reducerii posturilor din actualul Guvern. Liderul deputatilor conservatori a subliniat ca PC considera ca "este nevoie de un Guvern mai suplu, mai eficient, mai putin birocratizat si mai putin mancator de fonduri". Astfel, Bogdan Ciuca a adaugat ca "pot fi restructurate posturi la nivelul secretarilor de stat si al agentiilor guvernamentale". Reprezentantul conservatorilor a conchis ca partidul sau sustine o asemenea restructurare si crede ca aceasta ar putea fi "o formula mai eficienta pentru cabinet". (N.N.)