Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (3.67 secunde)
Ei au obligativitatea sa anunte directorii de posturi in cazul in care anumite subiecte ar putea fi sensibile sau ar soca sau ar putea incalca legea.
Paginademedia.ro informeaza: Digi24 avea opt licente regionale in Brasov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea si Timisoara, pe care le primise de la CNA in februarie 2012.
Aceste forme de acord obligatoriu pot provoca ingrijorari asupra semnificatiilor practice si asupra compatibilitatii lor cu principiile general aplicabile concursurilor publice organizate cu scopul de a completa schema de posturi vacante in randul functionarilor publici“.
Potrivit acestei monitorizari, reprezentantii Aliantei PNL-PD au avut cele mai multe si cele mai lungi interventii in cadrul emisiunilor de stiri ale principalelor posturi de radio.
Cei mai avantajati de noile reglementari sunt reprezentantii PSD, care vor castiga posturi in cadrul Biroului Permanent al Camerei Superioare a Legislativului.
Democratii, prin Radu Berceanu, au profitat de prevederile noului Regulament, care introduce inca doua posturi de chestor, si au solicitat ca nu doar acestea sa fie redistribuite intre grupurile parlamentare, ci toate functiile din biroul de conducere al Senatului.
afisarea de informatii cu forma de text, imagini si sunete, posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii FTP, chat, aplicatii video si video on demand, servicii telefonie si telefonie cu imagine prin Internet de tip VoIP, posturi de radio si televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, raspandirea stirilor prin metode RSS, toate genurile de grafica si muzica, lucrul pe un calculator de la distanta prin Internet, grupuri de discutii pe diverse teme, sisteme de jocuri interactive, distributie de software s.a.
Alt avantaj al PD-ului sunt si cele cinci posturi de parlamentari pe care le-a castigat prin virtuala coalitie cu PPCD.
Zeci, daca nu sute de necunoscuti, au orbitat pentru cateva luni in jurul unor posturi fierbinti de demnitari, au falimentat cate un combinat sau altul, au carat acasa saci de spagi sau pur si simplu au cantat osanale Guvernului care i-a adoptat, dupa care au sucombat din punct de vedere politic.
presedinte al Camerei Deputatilor, presedinte al Senatului, ministru de Interne, ministru al Informatiilor, Avocatul Poporului, presedintele Comisiilor juridice, de cercetari a abuzurilor, de control al SRI, posturi de prefecti si presedinti ai Consiliilor Judetene.
PNL si PD se acuza reciproc ca incalca premeditat Protocolul Aliantei fie prin primirea unor membri exclusi de celalalt partid, fie prin ocuparea unor posturi care apartineau de drept unuia dintre parteneri.
Conform regulamentului Premiilor Gopo, filmele Un etaj mai jos si Autoportretul unei fete cuminti au fost luate in considerare de o parte din membrii juriului, in baza vizionarii prealabile in cinematografe, festivaluri sau posturi TV, intrucat producatorii nu au pus la dispozitia organizatorilor DVD-uri cu filmul, in vederea jurizarii si desemnarii nominalizatilor.
1/2006 prevedea, in esenta, suplimentarea cu 8.564 de posturi a structurilor executive cu atributii in gestionarea absorbtiei fondurilor europene, a combaterii coruptiei si a reformei judiciare, domenii in care exista riscurile de aparitie a unor "stegulete rosii" in procesul de aderare la UE.
Au pregatire economica si au dat un concurs pentru ocuparea acelor posturi si isi fac treaba. Daca nu si-ar face-o, nu ar fi acolo", a explicat Seres.
Am dat o raita pe aici si am gasit posturi vacante de agent asigurari si inspector asigurari. Inca nu am discutat cu cei de la firme, dar merg sa vad care sunt conditiile.
Din moment ce ducele Ercole (socrul sau) e vaduv, incepe sa fie numita ducesa si sa ocupe posturi reprezentative la celebrarile oficiale.
Tocmai de aceea, oficialii indeamna ca premierul, in calitate de ministru interimar al Justitiei, si CSM sa continue sa colaboreze pentru a ajunge cat mai rapid posibil la un acord in ceea ce priveste aceste posturi.
Altii raman la posturi. Nimeni nu stie ce sa faca... Gravitatia creste... mainile sunt incredibil de grele... Agitatia este cauzata de grupul de persoane reci, lipsite de emotii, din nava stranie care pluteste deasupra vaporului.
Din fericire, noi, consilierii locali, suntem propusi de urbe vremelnic pe aceste posturi. De cele mai multe ori nu avem rabdare sa-i ascultam si-i trimitem la plimbare", a declarat Butulescu.
Din trei posturi de conducere din unitatile din minerit si energie, unul este al PNL. Au trecut patru luni de atunci si nu s-a facut nimic.
google-analytics.com