Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (8.70 secunde)
El a mai spus ca aceasta Cancelarie este identica cu cea din legislatura trecuta, iar organigrama cuprinde tot 14 posturi.
Celelalte posturi de scretari de stat vor fi ocupate, probabil, saptamana viitoare.
8 februarie este data limita pana la care doritorii se pot inscrie la concursul organizat de Primaria municipiului Mangalia pentru ocuparea a patru posturi cu statut de personal contractual din aparatul de specialitate al primarului.
Cum si-au imaginat taranistii ca pot ajuta Guvernul oferindu-se sa ocupe niste posturi adminstrative sau tehnice in conditiile cand deja patru partide se bat pe ele, este greu de inteles - ca de altfel si restul evolutiilor lor.
Ma recomanda realizarile mele, faptele, tot ceea ce am facut pana acum pentru Constanta, si pornim de la serviciul de maxi-taxi, crearea a doua posturi de radio.
Bombardat cu acuzatii si reprosuri de colegii de partid, Nastase a mers cu autocritica pana la a recunoaste frecventa exagerata a aparitiilor sale in presa ultimilor patru ani - frecventa care a intins nervii multor romani, determinandu-i sa aleaga alte "posturi”, taman in momentul votului.
Senatorii Dan Carlan si Eugen Mihaescu au solicitat plata facturilor telefonice, care au depasit sumele prevazute de BP al Senatului, pe motiv ca nu au avut posturi telefonice instalate in Birourile Senatoriale, insa cererile lor au fost respinse.
ßeful tinerilor pesedisti a mai spus ca, din propunerile facute la Biroul Executiv Central al PSD, reiese ca nu exista intentia unei restrangeri a conducerii, deoarece mai sunt introduse posturi cum sunt cele de presedinte executiv, presedinte al Consiliului National, presedinti de departamente.
Domnul ministru Borbely ne-a invitat sa ne uitam la BBC si CNN si alte posturi de televiziune americane. Acolo o sa vedem ca americanii au dat dezastrelor doua nume:
Ministerul Tineretului si Sportului include doua posturi de secretari de stat si unul de subsecretar de stat. Unul dintre posturile de secretar de stat, in problem de tineret, a fost ocupat, marti, de Razvan Bobeanu, secretar general al tineretului social-democrat.
intrebat daca va candida la presedintia organizatiei judetene Satu Mare a PSD, Ioan Mircea Pascu a spus ca altii il intreaba daca va candida la posturi din conducerea centrala si ca nu a decis nimic.
Alexandru Athanasiu a infirmat zvonurile potrivit carora se intentioneaza crearea a doua posturi de secretar general, dintre care unul sa fie al lui Ioan Rus.
Interesant este ca, desi il considera pe Dinu Secrieru nepotrivit pentru ocuparea functiei de prefect, senatorul Tabuleac crede ca acesta ar fi bun pentru ocuparea unor posturi importante la institutii centrale de stat.
Au fost chiar facute publice nume de posibili directori pentru anumite posturi. De asemenea, s-a vorbit despre o analiza a activitatii actualilor directori.
Guvernul Tariceanu pastreaza astfel aceeasi structura a Cabinetului demnitarului ca cea adoptata in martie 2004 de Cabinetul Adrian Nastase. Aceasta ordonanta stabileste insa numarul maxim de posturi din cabinetul unui demnitar.
“In statele civilizate, cei care fac parte dintr-un aparat administrativ pot iesi la pensie din astfel de posturi“, a spus Honciu.
Sau iesim din ipocrizie si facem o legislatie clara, transparenta, in care atunci cand vine o noua guvernare isi pune administratia in teritoriu in functie de politicile pe care vrea sa le implementeze", a explicat Dragnea, comentand noua ordonanta a guvernului care stabileste baza legala de numire in posturi a sefilor de deconcentrate in functie de schimbarea puterii.
Secretarul de stat a adaugat, referitor la intentia ca la Constanta sa existe patru posturi de inspectori generali ca "organigrama nu se stabileste in functie de partide, ci de organigrama ministerului, de domenii, de nevoia de personal, iar ISJ Constanta este un inspectorat mare.
Mircea Geoana a precizat ca, potrivit propunerilor prezentate, ar fi vorba de sapte astfel de posturi. “Vom vedea daca e nevoie sa fie mai multi, mai putini, ce rol vor avea ei, cum vor fi alesi“, a spus Geoana.
Inainte sa vorbim de reducere de posturi in sectorul public, cred ca prima grija ar trebui sa fie, pentru ca un loc de munca este pretios - putem vorbi de cuantumul salariilor si al sporurilor, acolo putem vorbi - dar un loc de munca in sectorul privat sau in sectorul public trebuie pastrat, pentru ca un om dat afara de la serviciu astazi este un om aruncat in strada si fara sanse de reangajare pe termen scurt.
google-analytics.com