Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (3.21 secunde)
Poate ca nici nu este imputabil acestui Guvern faptul ca criza s-a dezvoltat atat de rapid, atat de brutal, dar in mod cert acest nou Guvern a pierdut prea mult timp cu discutii despre posturi, despre pozitii, despre algoritm si cred ca s-a pierdut timp politic pretios care ar fi trebuit sa fie folosit in sensul unei bune guvernari si a unui raspuns adecvat la criza.
Dima Zainea ca inspector general si pe Marian Sarbu si Steluta Andrei ca inspectori generali adjuncti. Acestia au fost numiti cu delegatie pentru perioada 2004-2005, pana cand se va organiza concursul pentru aceste posturi.
Din pacate, multi oameni sunt ademeniti mai mult de batalia pentru posturi. Asta e o trasatura de caracter mai generala la oamenii nostri si asta va afecta intotdeauna partidul, asa cum s-a intamplat si in anul 2005.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
In timp ce Guvernul se ocupa cu epurarile politice din intreaga administratie locala si centrala se imparteau posturi si se "ungea" clientela politica cu functii si demnitati (e cunoscuta "noaptea cutitelor lungi", din 1 spre 2 octombrie anul trecut), Romania reala se prabusea cu fiecare zi care trecea:
El a precizat, totodata, ca initiatorii au in pregatire o lista cu numele persoanelor vizate de acest proiect, la nivel central si local, evaluand la 200.000 numarul celor care au avut posturi de conducere in PCR.
Cu acest prilej, liderul social-democratilor constanteni a subliniat importanta efortului sau, a echipei sale si a celorlalti membri ai organizatiei la castigarea alegerilor locale din vara anului trecut, cand PSD a reusit la nivelul judetului Constanta sa obtina 46 posturi de primari, 20 de consilieri judeteni si 420 de consilieri locali.
Sa nu credeti ca tot ce se intampla cu aceste numiri de oameni incompetenti, care nu au ce cauta pe anumite posturi, nu au legatura cu presedintele partidului.
Reconfirmati pe posturi In ultimele saptamani, au fost realesi o serie de alti lideri locali ai PSD, confirmandu-se astfel ca cei ce au fost inainte in functii sunt si vor fi si de acum incolo in fruntea bucatelor.
Motivul oficial a fost mentinerea unui numar cat mai mare de angajati la primarie dupa ce guvernul Boc plafonase numarul maxim de posturi in administratie, ceea ce insemna concedieri in masa.
Cele 11 posturi de vicepresedinti, dintre care trei rezervate femeilor, sunt cele mai ravnite. Pentru aceste functii se inscrisesera, pana ieri la ora 15.00, nu mai putin de 33 de candidati, unii dintre acestia fiind sefi ai unor filiale teritoriale ale PSD.
De fapt, pentru a fi exacti, trebuie sa precizam ca trei dintre locurile de vicepresedinti sunt rezervate, din start, femeilor, candidaturile impartindu-se pe sexe astfel: pentru 3 posturi candideaza 11 femei iar pentru restul de opt locuri se bat 26 de barbati.
Potrivit unor surse din PD Satu Mare, decapitarea conducerii organizatiei judetene vine dupa ce "agrarienii” din partid i-au reclamat la conducerea nationala pe liderii locali ai partidului, pe care i-au acuzat ca nu au obtinut prea multe posturi de directori ai institutiilor descentralizate la negocierile cu celelalte partide din coalitia guvernamentala.
Desi in urma alegerilor de ieri, a castigat atat un post de consilier local cat si unul de consilier judetean pe listele UNPR, Solomon a declarat ca nu vrea sa faca parte nici din Consiliul Judetean si nici din Consiliul Local si ca va renunta la aceste posturi.
Nu am intrat la guvernare pentru posturi, ci pentru stabilitate politica“, a precizat Voiculescu. Deocamdata, in cadrul PUR sunt mai multe framantari decat in coalitia guvernamentala.
Nici asezarea in posturi cheie a unor fosti oameni apropiati de Basescu nu cred ca face vreun bine - dau doar exemplul lui Claudiu Saftoiu, parasutat la TVR pentru naiba stie ce merite.
Vacaroiu a explicat ca, prin politici de personal, pentru cele 120 de posturi vacante care exista in Senat nu au fost facute angajari, tocmai din ratiuni financiare.
Functii si posturi La reuniunea de ieri, pesedistii si-au propus sa completeze, prin vot, locurile in Biroul Permanent National al PSD.
presedinte al Camerei Deputatilor, presedinte al Senatului, ministru de Interne, ministru al Informatiilor, Avocatul Poporului, presedintele Comisiilor juridice, de cercetari a abuzurilor, de control al SRI, posturi de prefecti si presedinti ai Consiliilor Judetene.
Mai precis, se pare ca anumite posturi de politie se vor desparti, cat de curand, de actualii sefi, care, din punctul de vedere al activitatii, au nemultumit conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Constanta.
google-analytics.com