Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (2.73 secunde)
Concret, deputatul Eugen Nicolicea - vicepresedinte al comisiei parlamentare insarcinate cu anchetarea activitatii celor doua posturi publice de radio si televiziune - a sesizat Parchetul pe tema "falsului intelectual si uzului de fals” la care s-au dedat, in opinia lui Nicolicea, deputatii PNL si PD Raluca Turcan si Valentin Iliescu.
Potrivit datelor statistice ale Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), numai in primele zece luni ale acestui an agentii economici au comunicat 14.027 posturi vacante, pe care au fost, insa, incadrate doar 10.604 persoane.
Daca luna trecuta concurenta era de aproape opt pe loc (s-au inscris 170 de candidati pentru 20 de posturi), luna aceasta concurenta e ceva mai mica (aproape sase pe loc).
Tinand cont de intreg tabloul general - format atat din prevederile legale cat si din interesele politice, initiativa lui Traian Basescu de depolitizare a celor doua posturi publice de radio si televiziune mai are o sansa doar daca PD (readus la ordine si obligat sa faca un efort supraparlamentar) va reusi sa determine modificarea legii de functionare a SRR si SRTV in cateva zile - fapt mai curand improbabil.
Plaje de nota 10 doar la Costinesti si langa vilele presedintelui Ca sa nu se spuna ca suntem carcotasi, precizam ca la Costinesti, datorita banilor investiti de Guvern, plaja arata exact cum trebuie, nisipul adus este unul din cele mai fine de pe litoral, iar jandarmii si salvamarii sunt la posturi de cateva zile.
Ca urmare, cele doua posturi publice de radio si televiziune au, de ieri, noi conduceri, dominate de ziaristi tineri, intrati in presa dupa 1990.
Boc a spus ca, pentru PD, aplicarea programului de guvernare este cel mai important lucru, si nu impartirea unor posturi la nivel central sau local.
S-au scos doua posturi de medici la concurs, dar s-a prezentat doar un singur candidat. Directorul Ambulantei isi pune insa speranta in absolventii din acest an care poate vor alege sa lucreze la Galati, la Ambulanta.
S-au scos doua posturi de medici la concurs, dar s-a prezentat doar un singur candidat. Directorul Ambulantei isi pune insa speranta in absolventii din acest an care poate vor alege sa lucreze la Galati, la Ambulanta.
Victor Ponta (foto), unul dintre vicepresedintii acestui partid, a declarat sambata intr-o conferinta de presa tinuta la Targu Jiu, ca social-democratii vor castiga in plus in alegerile anticipate circa 40 de posturi de parlamentari, adica 32 pe care le-a pierdut prin alianta cu fostul PUR si 8-10 ale celor care au parasit formatiunea politica dupa alegerile din noiembrie 2004.
Totodata, seful Executivului le-a solicitat ambasadorilor aflati la posturi in statele membre recent integrate in UE sa transmita la Bucuresti informatii cat mai detaliate despre experienta ante si post integrare a acestora, despre solutiile gasite de acestea pentru limitarea costurilor integrarii.
In evidenta Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) erau vacante 18.063 de locuri de munca, la nivel national, pentru perioada 7 - 14 august, cele mai multe fiind in Bucuresti - 2.176, Dolj - 1.389, si Hunedoara - 1.247, potrivit datelor publicate de institutie.Printre judetele cu cele mai multe posturi libere se numara si Clujul (753), Caras-Severinul (706) si Sibiul (703).
Ei sunt nemultumiti de intarzierea negocierilor referitoare la contractul colectiv de munca si de o decizie a Consiliului de Supraveghere de a restructura 70 de posturi, fara a respecta perioada de negociere si fara a consulta sindicatele.
„PSD incearca din rasputeri sa tergiverseze schimbarea regulamentelor de functionare la Camera Deputatilor si la Senat si sa prelungeasca prezenta lui Nastase si a lui Vacaroiu in aceste posturi.
Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, Enel Distributie Dobrogea, Unitatea Teritoriala Retea Constanta, anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in timpul lucrarilor in orasul Ovidiu si localitatea Valu lui Traian.
Presedintele Camerei Deputatilor i-a invitat pe liderii de grup sa faca nominalizari pentru aceste noi posturi si sa-i prezinte „niste formule interesante“ pe care sa le prezinte plenului, inainte de vot.
A decis sa inghete salariile in 2010 si sa disponibilizeze unele posturi. Obiectivul general ramane reducerea cheltuielilor totale cu salariile.
Potrivit altor surse, liberalii sunt mai interesati decat democratii de schimbarea presedintilor de CJ, intrucat dintre cei 12 presedinti, care ar putea fi inlocuiti opt posturi ar reveni PNL si numai patru PD.
• Si cea de-a doua editie speciala a emisiunii "Happy Hour" a lasat la mare distanta in urma programele celorlalte posturi de televiziune.Aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul intregi tarii au stat cu ochii pe Maruta si invitatii sai in minutul 17:23, atunci cand Pro Tv inregistra pe publicul urban un varf de audienta de 11 puncte de rating si 29,3 % cota de piata, de patru ori mai mult decat Antena 1 (2,6 puncte de rating si 7 % cota de piata).
Acesta prevede ca absolventii studiilor universitare de licenta sau masterat pot ocupa posturi in invatamantul prescolar si preuniversitar, cu conditia urmarii unor cursuri de psihopedagogie.
google-analytics.com