Cautare

612 de rezultate pentru "octavian" (2.74 secunde)
Prima gala a fost moderata de Codrin ßtefanescu si Octavian Petrovici. ... Toti premiantii au avut adaugat la cadou cate o caricatura realizata de Octavian Andronic, dar decernarea premiilor s-a facut in absenta celor nominalizati.
Daca saptamana trecuta pesedistii au fost cei care au taiat de pe lista doi alesi din Consiliul Local Craiova, respectiv Octavian Podeanu si Petre Gongu, in aceasta saptamana a venit randul conservatorilor sa bifeze "pierderile" de pe frontul politic.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Octavian Bot a fost primul politician pedelist care la sfarsitul saptamanii trecute a afirmat ca votul uninominal poate fi cu succes asemanat cu o loterie.
Prima conferinta cu participarea celor doua conduceri judetene a avut loc, ieri, la sediul PSD Bihor, din partea PSD participand Lia Pop, Ioan Mang si Claudiu Pop, iar din partea PC, Traian Bodea si Octavian Bara.
Primele surprize sunt candidatura lui Petru Filip in colegiul 3 Senat care are arondata zona Oradea - Salonta, dar si faptul ca Stefan Seremi va candida la Camera Deputatilor (si nu la Senat, cum dorise initial) pentru colegiul 5, colegiu ravnit de colegul sau Gavrila Ghilea, dar si de Octavian Bot.
In timp ce senatorul Mircea Matei sustine ca Oradea, municipiu condus de un liberal, a primit din partea Guvernului de aceeasi culoare politica doar trei lei pe cap de locuitor, colegul lui Octavian Bot sustine ca nu este normal ca banii sa fie distribuiti in localitati pe criterii politice.
Printre cei prezenti s-au numarat Ioan Mang, Lia Pop, Claudiu Pop, Felix Cozma si Sonia Draghici din PSD, Octavian Bot si Mihai Groza din PDL, Eduard Hellvig si Mircea Malan din PNL si Lakatos Péter din UDMR.
Colegiul 7 - Oradea-Sud (Nufarul) In cartierul Nufarul, batalia electorala se va da intre Kállai László (UDMR), Sonia Draghici (PSD-PC), Mircea Matei (PDL), Dan Octavian (PNL) si Florian Pantea (PRM).
In aceasta calitate, a participat (impreuna cu antrenorul-coordonator Octavian Belu) la pregatirea tinerelor gimnaste olimpice ale Romaniei, cu care a participat la 3 editii ale Jocurilor Olimpice, 10 editii ale Campionatelor Mondiale, 7 editii ale Campionatelor Europene, 4 editii de Cupa Mondiala si 7 editii ale Campionatelor Europene de Juniori.
Vicepresedintele Cartel Alfa, Octavian Luca, a declarat, marti, ca nu a existat nicio discutie pe aceasta tema cu partenerii sociali si ca acestia nu cunosc nici structura legii, nici proiectul efectiv.
Confruntarea de sambata, de la Cluj, dintre Crin Antonescu si Traian Basescu a fost o reusita emisiune de satira si divertisment politic, spune Octavian Stireanu.
"Care popor si cati romani?", este titlul unui articol scris de Octavian Stireanu, despre dreptul domnului Basescu - presedinte PDFO - de a vorbi in numele statului, nu in numele poporului. Puteti citi articolul Lui Octavian Stireanu, integral, in continuare.
Octavian Andronic publica un articol pe Amos News, intitulat "Ofensiva lui Nastase", pe care il puteti citi in continuare. 'Exista, chiar si in lucrurile fara o aparenta importanta, semnificatii ce pot depasi cadrul acestora.
Comitetul Executiv National al PSD a aprobat, joi, constituirea a 31 de departamente ale partidului, Adrian Paunescu, Bogdan Niculescu Duvaz, Nicusor Constantinescu, Victor Surdu, Olguta Vasilescu, Ion Vasile, Octavian Stireanu fiind printre cei care vor conduce aceste departamente.
Octavian Stireanu publica pe Amos News partea a treia a serialului "Trei capcane pentru Ponta (III) Umbra lui Boc asupra Constitutiei", pe care il puteti citi in continuare.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul "Daca Iliescu parasea PSD-ul", pe care il puteti citi in continuare. 'La lansarea volumului meu de publicistica "Dictionar Politic:
Pe Amos News, Octavian Andronic se intreaba daca "Ascensiunea Elenei Udrea mai poate fi oprita?". ... Arthuro Ui este prototipul dictatorului.) Puteti citi raspunsul la intrebarea lui Octavian Andronic, in continuare.
Potrivit directorului PCC, Octavian Mateescu, au fost vizati transportatorii interni si externi care utilizeaza statiile pentru imbracare si debarcare, fara a avea dreptul, transportatorii care si-au instituit cu de la sine putere statii in apropierea celor ale RAT Craiova.
Octavian Stireanu publica pe Amos News articolul "Cum a murit statul social", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com