Cautare

612 de rezultate pentru "octavian" (2.76 secunde)
Bellu si Bitang parasesc lotul de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au decis sa paraseasca lotul national de gimnastica feminina al Romaniei. ... Octavian Bellu si Mariana Bitang, cei mai medaliati antrenori din istoria gimnasticii romanesti, au trecut la conducerea lotului olimpic la inceputul anilor ‘90.
Evenimentul a avut loc la CAFENEAUA LITERARA si a fost prezentat de Octavian Ursulescu.
Octavian ANDRONIC) Nu stiu daca atunci cand a compus Scrisoarea pierduta Caragiale s-a gandit vreun moment ca e pe cale sa realizeze o capodopera. ... Ba, dimpotriva, prin caracterul usor revuistic conferit partiturilor lui Dem Radulescu sau Octavian Cotescu, le-a diminuat acestora cota de reprezentativitate.
Octavian Iacob, regizorul roman acceptat cu bursa si absolvent al New York Film Academy, se alatura demersurilor voluntarilor de a-si sprijini semenii, prin realizarea unui spot TV care indeamna la solidaritate si ajutor pentru seniorii din Bucuresti, in lupta impotriva COVID-19.
Octavian Stireanu: ... Octavian Stireanu) Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a facut luni, la iesirea de la intalnirea cu ministrul Justitiei, un ghiveci de declaratii, amestecand problema gratierii cu inalta misiune pe care procurorii o au in societate.
La ora cand aceste randuri au vazut deja "lumina tiparului", una dintre cele mai reprezentative pene ale gazetariei romanesti, Octavian Paler, se afla deja la dreapta Celui de Sus, bucurandu-se de iubirea Sa fara margini, iar rama-sitele sale pamantesti odihnesc, pentru eternitate, in Cimitirul Sfanta Vineri, situat pe Calea Grivitei, in cartierul muncitoresc istoric al Capitalei.
Locul lui a fost luat de Octavian Moraru, ales pe lista PUNR. ... Octavian Morariu a ales PSD deoarece el initial a fost la PUNR, iar acum a ales intre PC si PSD.
Fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport Octavian Bellu a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului (MTS), prin decizie a premierului Emil Boc.
Octavian Stireanu a publicat un document important sub titlul "Teze pentru Refondarea ideologica a PSD", document pe care il puteti citi in continuare.
Octavian G. ... Constantin Hlihor, Decanul Facultatii de Istorie, Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir", Bucuresti;Octavian Hoandra, scriitor, jurnalist; Prof. dr. Adrian Paul Iliescu, Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti;Eugen Ionescu, DrMed., Hospices Civils de Lyon;
Octavian Stireanu) Situatia la zi a conflictului politic intre presedinte si majoritatea romanilor, exprimata la vot, arata ca taberele sunt in fata utilizarii armelor letale politic.
Octavian Stireanu) Balanganindu-se fara rost pe la televiziuni, unde are grija sa ne spuna ca merge mai mult prin Europa, Victor Ponta face pe marele guru al politicii, dand sfaturi, emitand judecati, persifland in dreapta si-n stanga, avand aerul unui galactic venit sa ne explice misterele lumii in care traim.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Fie ca a fost vorba despre stiri, despre editiile speciale de "Happy Hour" si "Dansez pentru tine" sau marea finala in care Ella Dumitru si Octavian Strunila au reusit sa cistige marele premiu de 60.000 de euro, toate aceste programe au facut deliciul telespectatorilor care s-au lasat purtati in lumea povestilor implinite, a dansului si a sperantei.
Sunt uluit de capacitatea antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang sa faca noi si noi minuni. Oamenii acestia merita tot ce e mai bun de la Romania!
Potrivit surselor mentionate, tot joi seara a avut loc o alta sedinta la Organizatia Sectorului 6, unde s-au adus critici presedintelui autosuspendat al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, precum si purtatorului de cuvant, Octavian Petrovici.
Octavian Lazar creeaza bratari in din cupru, inele si pandantive din cupru, lanturi, bratari din piele cu cupru. Fac bijuteriile astea de-o viata, iar de 15 ani vin la aceste targuri, in curtea Muzeului Taranului Roman, la Creart si la alte targuri din tara.
Catusele sau Urnele? (Autor: Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti.
Fals tratat de urbogonie) sau la Tudor Octavian, unde solutia pare a fi aluzia la pacient si psihiatrie. ... - Wikipedia http://ro.wikipedia.org/wiki/Pi - Gheorghe Sasarman - Cuadratura cercului (Fals tratat de urbogonie), Editura Dacia, Cluj-Napoca, 1975 - Tudor Octavian - Firul principal.
Asa s-a intamplat si acum cand Omas Hayssam, desi toata lumea il stia bolnav, a reusit sa fuga, iar acum este deja tarziu ca autoritatile sa se foloseasca de scenarii ieftine si nereusite prin care se vrea manipularea opiniei publice si care nu-si mai au rostul", a declarat Octavian Tapu, secretarul municipal al Partidului Popular Crestin Democrat.
google-analytics.com