Cautare

612 de rezultate pentru "octavian" (3.89 secunde)
Unul dintre castigatorii care nu-si gasesc locul in viitorul Legislativ este Dan Octavian, singurul liberal care a castigat un colegiu din Oradea.
Actorul Doru Octavian Dumitru este un om sufletist. Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Presedintele organizatiei din sectorul 2, Neculai Ontanu, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, vicepresedintele Codrin ßtefanescu si purtatorul de cuvant Octavian Petrovici, presedintele filialei din sectorul III, Nicolae Marasescu, au facut pelerinaj la biroul lui Dan Ioan Popescu din sediul filialei pentru a-l indupleca sa se razgandeasca.
O merituoasa distinctie, pentru forta si expresivitatea scriiturii lui Daniel Octavian Bejan. ... - Daca dai search Google, afli despre Daniel Octavian Bejan ca e scriitor;
PD intentioneaza sa-i convinga pe fostii democrati Octavian Podeanu, Petre Gongu si Corneliu Sabetay sa revina in partid dupa ce acestia au dezertat la PSD in preajma alegerilor locale din 2004.
Astfel, Octavian Lazar Cosma, presedintele UCMR si fost secretar de stat inainte de 1989, a declarat ca Uniunea recunoaste public si regreta faptul ca "membrii acestei bresle au fost colaboratori ai regimului comunist in sensul ca au pactizat cu ideologia timpului, dand la iveala partituri in care au proliferat ideile militante comuniste".
Constantin Scripcariu il acuza pe Octavian Erimia ca i-a rupt afisele electorale pe care le lipea in Arsa. ... Viceprimarul comunei Albesti, Octavian Erimia, este acuzat de un localnic din satul Arsa ca i-a rupt afisele electorale pe care le lipea in localitate.
Dupa ce Mircea Matei a sarit in nenumarate randuri la gatul "viceprimarului medic", mai nou, atat el, cat si Octavian Bot i-au acuzat pe unii jurnalisti ca fac jocul PNL-ului, facandu-se ca nu vad populismul si demagogia actualei administratii locale.
Candidatul PDL Bihor la Camera Deputatilor in colegiul 9 Oradea, Octavian Bot, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca, daca va strange un numar mai mic de voturi decat contracandidatii sai, se va impusca in direct, intr-o emisiune televizata.
De la PDL, au fost sanctionati cu amenda in valoare de 300 de lei, fiecare, Octavian Bot si Mihai Groza. ... Si democrat-liberalul Octavian Bot a reclamat disparitia unui afis electoral. ... Nu inteleg pe cine a deranjat", a afirmat Octavian Bot.
Premierul Emil Boc a semnat decizia privind eliberarea lui Octavian Bellu din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, aceasta fiind publicata, astazi, in Monitorul Oficial. ... Intre anii 2005 - 2006, Octavian Bellu a fost consilier de stat in cadrul Administrariei Prezidenriale.
I de la Iliescu", al jurnalistului Octavian Andronic.
Iohannis si-a dat arama pe fata, aratand nu numai o descalificanta lipsa de anvergura politica, ci si un soi de smecherie de doi lei, scrie Octavian Stireanu in ultimul editorial. ... , scrie editorialistul Octavian Stireanu.
Octavian Andronic: ... Octavian ANDRONIC) Va propun un nou slalom printre telegramele zilei, in prim de dupa cel de-al doile Guvern Dragnea esuat.
Urmeaza sa fie lansate Masurile 121 (Modernizarea exploatatiilor agricole) si 123 (Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere), precum si cea de-a doua sesiune pentru Masurile 112 (Instalarea tinerilor fermieri) si 141 (Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenta)", a declarat Octavian Rudareanu, consilier Directia Promovare, Comunicare si Relatii Mass-Media din cadrul Centrului Regional 4 S-V Oltenia al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) - fosta Agentie SAPARD.
Beneficiarii unor proiecte de finantare pe Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pot primi de la stat un avans de pana la 50% din valoarea eligibila nerambursabila a proiectului, a anuntat miercuri, la Craiova, directorul general adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Octavian Alic.
Octavian Graure, directorul general al Complexului Energetic Turceni, a declarat ca, in cazul in care se va aplica masura somajului tehnic si la aceasta unitate, se vor face economii in valoare de 9,2 milioane de lei.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul intitulat "Decimarea fiintei umane", pe care il puteti citi in continuare. ... Vehementa publicistului-caricaturist Octavian Andronic este unilaterala:
Printre participanti, s-a aflat si Octavian Baltac de la Nordic Import-Export CO a participat marti la evenimentul Italian Wine & Food Day organizat la Hotel Marshal Garden.
Cuvintele de ordine printre gimnaste si cei doi antrenori, Octavian Bellu si Mariana Bitang, au fost prudenta si linistea in vederea pregatirii Jocurilor Olimpice de la Londra.
google-analytics.com