Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul" (4.37 secunde)
Din momorandum reiese ca grupurile vor primi 18 autoturisme Dacia Logan si Super Nova care vor fi repartizate in functie de numarul de membri.
Oricum, aliantele pe care PSD le va face la europarlamentare si numarul de locuri care vor reveni partenerilor de alianta vor fi decise si validate la reuniunea Comitetului Executiv National, care urmeaza a fi convocat pe 31 ianuarie.
Este posibil ca ALDE sa-si mareasca numarul de membri cu alti liberali si, in felul acesta, sa se refaca ideea USL-ului. ... Numarul imens de nou-intrati in legislativ poate fi o sursa majora de indisciplina si conflicte politice.
In primul trimestru din 2006, numarul falimentelor in Ungaria a crescut cu peste 15%, in timp ce in Romania numarul firmelor falimentare a crescut cu peste 54%.
Cu toate acestea, datele facute publice de Institutul National de Statistica releva faptul ca in primul semestru al anului 2006 numarul locuintelor terminate a fost de 11.914, in crestere cu 1.915 locuinte fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Bulgaria a inregistrat o crestere de 1,9%, la 9,53 milioane, pe segmentul noptilor petrecute de nerezidenti in tara, in timp ce pentru numarul total de nopti avansul a fost de 3,1%, la 11,58 milioane.
Tari din Europa, precum Germania si Franta ocupa abia locurile patru si cinci in ceea ce priveste numarul de unitati francizate.
Numarul total de magazine apartinand comertului modern a crescut in acest an cu 97 de unitati, pana la un total de 369 de unitati comerciale, cu 36% mai multe decat in 2006, potrivit datelor firmei de cercetare MEMRB, care iau in calcul proiectele finalizate pana la 20 decembrie si nu monitorizeaza reteaua locala Pic.
Numarul total al site-urilor verificate este de 558, iar numarul total al site-urilor pentru care este necesara continuarea investigatiilor este 466. Numarul de cazuri in care ar putea fi necesara cooperarea transfrontaliera intre diferite autoritati nationale este de 76.
La aceasta data, piata constructiilor din Romania are nevoie de 100.000-150.000 de muncitori calificati, in conditiile in care numarul angajatilor din acest domeniu este de 360.000 de persoane, fara a-i lua la socoteala pe cei care lucreaza la negru.
Prezentate de catre Radu Nicosevici, presedintele Academiei de Advocacy si coordonatorul proiectului, rezultatele monitorizarii releva ca numarul parlamentarilor activi, adica a celor care au propuneri legislative sau au formulat amendamente, reprezinta mai putin de 50% din numarul tuturor.
Uzina Dacia de la Mioveni a produs astazi autovehiculul cu numarul un milion. Automobilul cu numarul un milion este un Logan Preference 1.6 MPI, ce este destinat pietei din Romania.
Astfel, daca in 1989 la nivelul intregii tari erau 495 de publicatii, dintre care 36 de cotidiene, in 1990 numarul acestora a crescut semnificativ, ajungand la un total de 1.444 de publicatii, dintre care 65 - cotidiene.
Investitiile in infrastructura s-au redus, numarul somerilor a ajuns la 735.000, blocajul financiar tinde sa se generalizeze, arieratele cresc. ... Din nevoia disperata de a aduce venituri la buget, mediul de afaceri va fi in continuare strivit de numarul mare de impozite si taxe, incertitudinea legislativa si controalele inutile.
Astfel, daca in 1989 la nivelul intregii tari erau 495 depublicatii, dintre care 36 de cotidiene, in 1990 numarul acestora acrescut semnificativ, ajungand la un total de 1.444 de publicatii,dintre care 65 - cotidiene.
Jucatoarele romane de tenis Irina-Camelia Begu (cap de serie numarul 8) si Simona Halep vor fi adversare in turul doi al turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 220.000.
Halep rateaza din nou sansa de a fi numarul 1 mondial Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon si, totodata, sansa de a deveni numarul unu mondial.
In 1992 era deja conectat calculatorul cu numarul 1.000.000. ... Numarul de siteuri web din Internet Numaratoarea a inceput in anul 1991, prin infiintarea de catre CERN(Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara) a primului site web care avea adresa nxoc01.cern.ch, iar mai apoi info.cern.ch.
Practic toate cultele primesc fonduri de la stat in functie de numarul de adepti. ... Deci nu tine seama numai de numarul de credinciosi, ci si de nevoile care tin de specificul fiecarui cult, de organizarea lui, de modul in care intelege sa-si gestioneze fiecare relatia cu credinciosii proprii.
- De exemplu, un pacient din Baia Mare ne poate contacta prin numarul de telefon pe care il avem pe site si ne trimite imagistica si o scrisoare medicala de la doctorul care l-a diagnosticat acolo.
google-analytics.com