Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul" (9.18 secunde)
La sfarsitul lunii trecute, Socep anuntase ca va creste numarul concedierilor pe care le va face pana in luna iulie, de la 126 la 260 de angajati, dupa ce activitatea in terminalul de containere si traficul de marfuri au continuat sa scada sub estimari.
numarul 1 in Europa in expeditii feroviare si rutiere, numarul 2 in expeditii aeriene, numarul 3 in expeditii maritime si numarul 6 in proiecte logistice.
Numarul angajatilor din industria textila a scazut, in primele trei luni ale anului, cu 19%, ajungand la 271. ... Astfel, cele mai afectate segmente ale industriei textile au fost cel al produselor textile, unde numarul angajatilor a scazut cu 22% fata de trimestrul I al anului precedent, pana la 28.
Datele exclud vanzarile de autovehicule si motociclete si sunt ajustate in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate.
Intre 14 si 17 aprilie 2011, dezvoltatorul imobiliar ADAMA cauta cumparatorul cu numarul 1000 in cadrul TIMON, Targul Imobiliar National, desfasurat in Piata Constitutiei, pentru a-l premia cu mobila pentru intreaga casa. ... Incepand cu numarul 982, ADAMA da startul cautarii celui mai norocos cumparator (numarul 1000) in cadrul TIMON.
Compania nu declara care este numarul de persoane care au depus aplicatii pentru un loc de munca la Ford, dar surse din fabrica sustin ca ar fi vorba de mii de oameni.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... casa, apartament, vila, etc., indiferent de numarul camerelor.
Seful AFM spune ca numarul se va stabiliza la 50.000 de automobile, adica mai putin de jumatate fata de 2011, cand au fost casate 110.000 de autoturisme.
Prin numarul mare de biciclisti pe care evenimentul doreste sa-i aduca in acelasi loc si prin anvergura traseului propus, organizatorii spera ca vor reusi ca in data de 30 iunie sa inregistreze un record:
Parerea oamenilor cu privire la independenta presei s-a imbunatatit, totusi, comparativ cu anul precedent, scazand numarul celor care cred ca media sunt dependente. ... Fata de anul 2013, numarul celor care cred in independenta totala a presei a crescut in 2014, an dublu electoral, de la 6,6% la 10%.
Este responsabilitatea alergatorului sa poarte numarul de concurs pe tricou pe partea din fata, iar cipul electronic montat conform instructiunilor de pe ambalaj.
De fiecare data cand vor forma numarul de telefon fara prefix abonatii vor fi avertizati, prin intermediul unui mesaj vocal sau prin transmiterea de mesaje scrise (SMS), cu privire la noul format al numarului, dar apelul nu va mai fi redirectionat catre destinatie.
Numarul paginilor web a crescut in ultimul an la nivelul tarii, principalul fiind ejobs. ... ro, numarul acestora a crescut cu mai mult de jumatate, si anume cu 550.
Numarul paginilor web a crescut in ultimul an la nivelul tarii, principalul fiind ejobs. ... ro, numarul acestora a crescut cu mai mult de jumatate, si anume cu 550.
Senior Software, furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru distributie, productie si servicii din Romania, lanseaza Senior VisualBI pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor.
Dupa numai cinci ani, numarul dispozitivelor conectate la Internet a depasit numarul oamenilor de pe planeta. ... Numarul dispozitivelor conectate la Internet cunoaste o evolutie incredibila:
Vestile proaste se refera, in primul rand la raportul dintre numarul total de angajati cu carte de munca - 4,7 milioane in noiembrie 2012 - si numarul total de pensionari - 5,3 milioane.
In Romania, pe grupe de varsta, cercetarea arata ca 20% din numarul total al copiilor de varsta prescolara nu merg la gradinita, 8% din numarul total al copiilor cu varsta scolara nu mergeau la cursuri, iar 5% din numarul elevilor de gimnaziu nu frecventau scoala.
Ca urmare, structurile prezentate in continuare pentru cele 3 caracteristici etno-culturale sunt calculate in functie de numarul total de persoane care si-au declarat etnia, limba materna si respectiv religia si nu in functie de numarul total al populatiei stabile.
Sondajul indica faptul ca 68,8% dintre romani nu au fost niciodata la un psiholiog, desi in tara noastra sunt in crestere rata somajului, infractionalitatii, consumului de droguri, precum si numarul accidentelor rutiere, divorturilor, bolnavilor cronici.
google-analytics.com