Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul" (6.38 secunde)
Intrebat care este numarul exact de avioane pe care Romania isi propune sa le achizitioneze in cadrul programului multirol, Corneliu Dobritoiu a spus ca numarul de aparate va fi stabilit in functie de numarul si intensitatea misiunilor la care Romania va lua parte.
In primul caz, intrucat numarul voturile valide si a celor anulate nu corespundea cu numarul buletinelor atribuite. Pe de alta parte, potrivit reprezentantilor BEJ, membrii circumscriptiei electorale Nicolae Balcescu au incurcat, cand au trecut pe procesele verbale, numarul voturilor exprimate pentru PIN si PNG.
Majoritatea membrilor BEM au apreciat ca sunt prea multe voturi nule in raport cu numarul voturilor valabil exprimate.
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Gheorghe Albu, a optat pentru colegiul cu numarul 3, care cuprinde orasul Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia.
El a mentionat ca revizuirea Constitutiei poate fi declansata fie prin initiativa cetateneasca, fie de catre presedintele tarii, la propunerea Guvernului, fie de cel putin un sfert din numarul parlamentarilor.
Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat miercuri ca PDL vrea sa aiba premierul viitorului Executiv si sa fie partidul "numarul unu" la guvernare, iar partenerul de alianta sa fie rezonabil "in ceea ce priveste impartirea responsabilitatilor".
Plenul Senatului a hotarat, miercuri, sa amane pentru luni, 16 martie, votul final pentru OUG prin care se introduc pasapoartele electronice, raportul suplimentar al Comisiei juridice a Senatului neintrunind numarul necesar de voturi pentru a fi aprobat.
Pe un panou electronic este afisat numarul bonului, cand iti vine randul sa intri, iar o voce te pofteste la unul dintre ghisee.
Ministrul Muncii a anuntat ieri ca estimarile initiale privind numarul somerilor in 2009, de 525.000 de persoane, ar putea fi depasite.Ministrul muncii, Marian Sarbu, a declarat ieri ca "va fi un numar mai mare de someri la sfarsitul anului si vrem sa ne asiguram ca putem plati indemnizatiile de somaj si masurile active si de formare profesionala ce se impun in acest an, precum si pierderile cauzate de ordonanta de urgenta ce a permis prelungirea cu trei luni a perioadei de somaj".
Numai ca numarul solicitarilor a depasit numarul de locuri alocate Constantei pentru noua structura, astfel incat s-a trecut la o triere a dosarelor.
Conform estimarilor CCSB, realizate pentru postul de televiziune Antena 3, Alianta PSD-PC a obtinut 30, 7% din numarul total de voturi exprimate.
000 lei, cat reprezinta salariile restante pe doua luni, dar asta inseamna sa nu mai platesc facturile din luna iunie", a explicat Iordache, care si-a redus numarul de tigari fumate pe zi, numarul de minute la telefon si cota la benzina.
Mai exact, RAJDP de la malul marii, pe atunci condusa de Vasile Moldovanu, a depus o contestatie la CNSC, document care a fost inregistrat cu numarul 20191/29. ... 2009, impotriva adresei numarul 135741 din 25.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj refuza sa spuna chiar si numarul agentilor care au devenit ofiteri in baza diplomelor obtinute la "Spiru Haret" ori al celor care primesc un spor de 25% pentru studii superioare dupa ce au absolvit aceeasi unitate de invatamant.
Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu ar putea deveni, in perioada urmatoare, inamicul numarul unu al miliardarilor autohtoni, dupa ce a elaborat si va inainta Camerei Deputatilor un proiect de lege - inspirat de legislatia altor state - care prevede impozitarea anuala a averilor medii si mari.
Conform articolului 30, alineatul 1 din Regulamentul Senatului, revocarea din functie a presedintelui Senatului poate fi propusa la cererea a minimum o treime din numarul total al senatorilor, in cel putin una din urmatoarele imprejurari:
"Astazi (ieri - n.r.) am transmis SMS-uri catre toti primarii sa isi consulte intranetul si, totodata, am trimis pe net toate lamuririle necesare privind numarul maxim de posturi, cu precizarile din lege. ... In unele cazuri, Georgescu s-a declarat nesigur pe numarul de functionari ce i s-a raportat.
Scaderile de salarii vor fi recuperate abia in 2013 Numarul mediu de salariati va scadea in acest an cu peste 100.000 de persoane, la 4,6 milioane de angajati, iar rata somajului va urca pana la 8,5%, respectiv 760.000 de someri inregistrati, concomitent cu o reducere mai mare a salariului real comparativ cu 2009, derapaj care va fi recuperat doar in 2013.
Democrat-liberalii au pregatit o modificare a Legii referendumului, astfel incat, daca se ajunge la referendum, demiterea sa fie aproape imposibila, neputand sa fie facuta decat cu votul a jumatate plus unu din numarul total al alegatorilor, adica aproape 9 milioane.
"In perioada urmatoare, in Comisia de munca urmeaza sa fie discutate Codul Muncii, Codul Social sau Legea pensiilor, asa ca numarul actual este insuficient pentru problematica acestei comisii, astfel incat noi si grupul UDMR am solicitat sa se modifice numarul", a motivat liderul PDL.
google-analytics.com