Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul" (2.93 secunde)
Creste numarul cancerelor cerebrale (Autoare: Magda Marincovici) Este in crestere numarul persoanelor diagnosticate cu cancer al sistemului nervos central, avertizeaza profesorul doctor Mircea Gorgan, presedintele Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu prilejul la cel de-al 39-lea Congres al SRN (Bucuresti, 19-21 septembrie).
Oprescu a explicat ca isi propune sa adune cel putin 80% dintre cainii comunitari intr-o perioada de 18 luni si sa reduca numarul cazurilor de oameni muscati de caini cu 90%.
Numarul dolmenilor cunoscuti, numai in Franta, se apropie de 4.500. ... (Datand incepand din mileniul al II-lea i.e.n., dar asemenea constructii continua pana insec.III e.n., numarul lor trecand de 8.000;
Aproape jumatate din numarul barbatilor si 35% din cel al femeilor din Europa sunt suprapoderali sau obezi. O treime din numarul copiilor cu varsta de 11 ani, ce traiesc pe continentul nostru, sunt supraponderali.
Iata ca, la finele aceleiasi luni, dar in 2014, numarul contractelor active se ridica la 5.794.559. ... Un alt lucru imbucurator este numarul angajatorilor activi. Incepand din 2012, numarul acestora a crescut semnificativ.
Articolul, publicat in numarul din ianuarie 2015 al jurnalului Obstetrics & Gynecology” recomanda, de asemenea, medicilor sa le avertizeze pe femeile aflate in aceasta situatie ca fereastra lor de oportunitate de a concepe poate fi restransa si sa le incurajeze sa incerce sa conceapa mai devreme, mai degraba decat mai tarziu.
Numarul alegatorilor inscrisi in Registrul electoral la data de 30 iunie - 18.903.900 (Autoare:
Studiile arata, de asemenea, ca numarul prea mare al trigliceridelor in sange multiplica de 4 ori riscul instalarii unui atac cardiac sau al unui atac vascular cerebral.
Numai numarul cerbilor este estimat la 42.069 de exemplare, din care au fost impuscate anul acesta doar 481.
Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a urcat la 38, dupa ce miercuri au fost confirmate noua noi cazuri de coronavirus.
Urmeaza masca, a doua pereche de manusi, capelina pentru par, vizeta si halatul numarul 2.
Numarul cazurilor declarate pe plan mondial s-a dublat in intervalul 21 mai - 28 iunie 2020 si peste 1 milion de noi cazuri de COVID-19 au fost inregistrate. ... Toate aceste bilanturi nu reflecta insa decat o parte din numarul real de contaminari.
Cei care au vazut-o sau pot oferi detalii cu privire la cea disparuta, sunt rugati sa anunte Serviciul Dispecerat din cadrul Politiei Capitalei, apeland numarul de urgenta 112, sau sa sune la numarul de telefon 021.311.20.21/ int.
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
Are tricoul cu numatul 10 la nationala, numarul lui Hagi. ... Singur cred ca-si ia tricoul cu numarul 10. Daca toti fug de numarul 10, de responsabilitate, daca nu am ajuns la poarta cu Muntenegru. ... Acum are Maxim numarul 10.
Biroul Electoral Central a repartizat ieri formatiunilor politice care au trecut pragul electoral mandatele ce li se cuvin in raport cu numarul de voturi obtinute direct si prin redistribuirea voturilor obtinute de formatiunile care nu au atins pragul de 5% necesar intrarii in Parlament.
Numarul voturilor nule a fost de 1.386.
A numara altfel decat numarul de oameni care sunt in sala este totusi mult deplasat.
Cat priveste functionarea Parlamentului, vacantarea acestor posturi nu ridica probleme deoarece cvorumul necesar de lucru este calculat la numarul total de mandate ocupate in prezent, si nu la numarul total de mandate atribuite in urma alegerilor.
google-analytics.com