Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul" (3.67 secunde)
Paradoxal, desi in cursul primei zile Sulfina Barbu a furnizat o serie de date referitoare la faptul ca in mai multe judete exista sute de localitati ce nu detin planuri in cazul inundatiilor, aceasta s-a "razgandit" si, la numai 24 de ore de la prima declaratie a afirmat ca numarul localitatilor cu planuri "incomplete" este mult mai mic, de una sau doua la fiecare din judetele amintite luni:
Conform statutului Zonei Libere, numarul maxim de membri este 7, dintre care unul de la Ministerul Transporturilor si unul de la Ministerul de Finante, ori hotarirea luata de consilierii locali aducea numarul de membri al CA la 11.
Reprezentantii PNL sustin insa ca verificarea facuta de juristii prefecturii a fost mai mult formala, iar numarul semnaturilor care nu pot fi considerate valabile este mult mai mare.
Potrivit unui comunicat semnat de Andrei Vocila, membru PNL Brasov, este vorba despre 250 de membri, reprezentand aproximativ o treime din numarul total al organizatiei municipale a PNL Brasov.
Intr-un comunicat al PD se arata ca "in cazul vicepresedintilor si al secretarilor executivi, daca in primul tur numarul candidatilor care au obtinut majoritatea necesara este mai mic decat numarul posturilor vacante, se organizeaza un nou tur de scrutin.
Secretarul de stat a mai aratat si ca, la numarul de voturi primite, a fost mai tare si decit “bomba blonda” din PD. ... “Daca e sa consideram numarul de voturi primite, Elena Udrea s-a aflat pe locul patru.
Potrivit statisticilor CNSAS, nu este cunoscut numarul total al dosarelor care au ramas clasificate.
In doi ani, PD si-a dublat numarul de primari. ... Nici liberalii nu au omis sa-si sporeasca numarul primarilor: ... Chiar daca si conservatorii au recurs la practica racolarilor, cei plecati au depasit numarul celor sositi.
In cursul anului 2006, numarul total de primari PNL si PD a depasit, pentru prima oara, numarul primarilor PSD. ... Partidul Conservator a incheiat 2006 cu un deficit de opt primari fata de numarul inregistrat in 2005, cand avea 27.
Populatia Romaniei a continuat sa scada anul trecut, conform tendintei din ultimii ani, sporul natural mentinandu-se negativ, la 1,8 la mie, astfel ca numarul locuitorilor este estimat la 21,57 milioane, potrivit datelor publicate, ieri, de Institutul National de Statistica (INS).
Noua schema guvernamentala pastreaza numarul de portofolii, 15, dar reduce numarul ministrilor delegati si al vicepremierilor. ... "Guvernul care va fi propus spre investitura este compus din PNL si UDMR, doua formatiuni care detin, in actuala configuratie a Parlamentului Romaniei, numai 22% din numarul total de mandate.
Pentru ca nu a intrunit numarul necesar de 69 de voturi, reprezentand jumatate plus unu din numarul total al senatorilor, propunerile au fost respinse de plenul Senatului.
Senatul si Camera Deputatilor au luat act ieri de raportul de activitate al SRI pe 2005, presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe, anuntand ca legislatia din domeniu nu a mai putut acoperi activitatea Serviciului si ca numarul interceptarilor a crescut dupa 2005.
Inspectoratul Scolar Judetean se confrunta cu o problema noua, este vorba despre un numar prea mare de locuri scoase la admiterea in licee si scoli de arte si meserii fata de numarul celor care s-au inscris la repartizarea computerizata.
Parlamentarii au modificat legea referendumului si au decis în sesiunea trecuta ca plebiscitul pentru demiterea presedintelui poate fi validat, indiferent de numarul celor care se prezinta la urne.Lege inechitabilaBasescu a spus ca-si reproseaza faptul ca nu a putut aloca mai mult timp explicarii necesitatii ca electoratul sa mearga la vot, dar a invocat programul încarcat, determinat de obligatiile functiei pe care o detine.
Parlamentarii au modificat legea referendumului si au decis în sesiunea trecuta ca plebiscitul pentru demiterea presedintelui poate fi validat, indiferent de numarul celor care se prezinta la urne.Lege inechitabilaBasescu a spus ca-si reproseaza faptul ca nu a putut aloca mai mult timp explicarii necesitatii ca electoratul sa mearga la vot, dar a invocat programul încarcat, determinat de obligatiile functiei pe care o detine.
In documentul inaintat procurorului general, liderul PRM arata ca rezultatele alegerilor privind reprezentantii Romaniei in PE au relevat aspecte "care se circumscriu ilicitului penal, prin aceea ca raportat la repartizarea demografica a etniei maghiare pe cuprinsul tarii, numarul de voturi realizat de UDMR si candidatul independent Laszlo Tokes dovedeste ca votul nu s-a desfasurat in limitele fixate de normele cadru si nici in cele consfintite in Constitutia Romaniei sau Codul Penal roman".
primul este neorganizarea unui al doilea tur de scrutin in urma rezultatului obtinut dupa votul initial, iar al doilea este, dupa cum sustine Anghel, faptul ca "nu iese numarul de voturi".
Peste medie se afla si deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca, dar la numarul de interpelari, declaratii politice si initiative legislative, in schimb la capitolul de absente nemotivate la comisiile de specialitate din care face parte, dar si la votul in plen, este printre fruntasi.
Cat priveste numarul de consilieri judeteni si locali municipali, orasenesti si comunali, acestia au fost deja stabiliti, in functie de numarul de locuitori, stabiliti de recensamantul efectuat la 1 iulie 2007.
google-analytics.com