Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (2.76 secunde)
Potrivit CEZ, Posta Romana a invocat situatia de forta majora pe fondul conditiilor meteo din ultimele trei saptamani si a comunicat dificultati in livrarea corespondentei catre clientii CEZ.
Comparatia are sens in contextul in care conditiile meteo au fost destul de favorabile in perioada noiembrie-ianuarie, cu temperaturi pozitive, zapada si gerul facandu-si simtite prezenta abia in ultima jumatate a lui ianuarie.
"Cresterea in 2012 va fi de 1,5% in ciuda performatei scazute din primul trimestru ca urmare a intreruperilor, pe fondul conditiilor meteo.
Ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile din seara zilei de 25 iulie, compania SNTGN Transgaz SA a prelungit perioada de efectuare a unor lucrari programate de modernizare la conducta care alimenteaza localitatile Rovinari si Vart din judetul Gorj.
Pun pariu ca mai des vezi oa¬meni bagati in tomberoane decat adulti care se imbraca de bunavoie in costu¬me galbene fara a prezenta buletinul meteo de la PRO TV.
In primul rand, cred ca dotarea slaba a exploatatiilor agricole cu echipamente de irigatii limiteaza drastic capacitatea fermierilor de a lupta impotriva vremii nefavorabile, iar impactul conditiilor meteo adverse a fost semnificativ de la an la an.
Cand vor fi gata ultimii 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti Ciotul de 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Brasov ar putea fi gata pana pe 12 decembrie, daca vor fi conditii meteo prielnice lucrarilor, sustine Eduard Hanganu, seful Consitrans, consultantul lucrarii.
Spre deosebire de SCM, handbalistele gazdelor au avut mai multe zile libere, deoarece s-a amanat partida de weekendul trecut, de la Galati, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.
De altfel, un numar destul de insemnat de suporteri nu a mai putut ajunge la Sibiu din cauza conditiilor meteo, acesta fiind cazul galeriei de la Farul Constanta.
Prelata care protejeaza gazonul va fi ridicata numai atunci cand o vor permite conditiile meteo", se mentioneaza in comunicatul Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti din cadrul Primariei Capitalei, citat de Mediafax.
Baietii se pregatesc de doua saptamani fara sa dispute vreun meci oficial, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, care au dus la amanarea a doua partide.
Din punctul meu de vedere, echipa era pregatita sa joace de doua ori pana acum, insa din cauza conditiilor meteo nu s-a putut", a declarat tehnicianul Energiei, Slobodan Nikolic.
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, cel mai probabil, returul Ligii I va incepe pe 3 martie, cu etapa a 20-a, in timp ce etapa a 19-a, programata pe 25 februarie, se va juca in perioada 1-3 mai.
Meciul este restant din etapa a 19-a, deoarece formatia moldoveana nu a putut face atunci deplasarea in Banie din cauza conditiilor meteo nefavorabile.
Terenul, o problema in plus Dupa prognoza meteo, suprafata de joc va fi inghetata, iar temperaturile vor cobori sub zero grade Celsius la ora jocului, la Brasov.
Asta pentru ca si clubul la care activa, Delta Tulcea, din Liga a II-a si FC Balotesti, din Liga a III-a au ignorat avertismentele meteo si au organizat un amical chiar la orele pranzului, cand afara nici nu se putea respira, dar sa se joace si fotbal.
Singura problema este acum daca el va rezista pe tot parcursul meciului, dar prognoza meteo e imbucuratoare: nu va ploua marti si miercuri in Capitala.
Programul poate fi modificat de catre administratorul partiei in functie de starea partiei/calitatea stratului de zapada de pe partie, evenimentele organizate pe partie, conditiile meteo nefavorabile si aparitia unor intreruperi in alimentarea cu energie electrica.
Serviciul I-Mode permite utilizatorilor accesul la stiri, informatii din domeniul financiar, prognoze meteo, anunturi de angajare, date pentru calatorii, horoscop, programul filmelor de cinema, jocuri.
In anul 1932, AMELIA EARHART traverseaza singura Oceanul Atlantic, insa din cauza conditiilor meteo nu reuseste sa ajunga pana la Paris, ci aterizeaza in Irlanda de Nord.
google-analytics.com