Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (3.75 secunde)
Dar uitati-va cat de fragila este aceasta putere, daca ea depinde de buletinul meteo. Asta e putere? Aceasta e o comedie, nu mai e putere.
Gurile rele afirma ca Traian Basescu a ales acest tocmai acest moment pentru a vorbi despre proteste din cauza previziunilor meteo - ninsorile abundente si frigul care au cuprins tara urmand sa le taie romanilor nemultumiti elanul de a iesi in strada.
Ca doar nu cu ungurii. P.S. Cica toate zilele-astea Basescu a avut o pasiune: prognoza meteo. Atata i-a ramas.
accesul publicului larg la informații cu caracter general, accesul la informații de ultima ora, transmiterea catre populație a diverselor acțiuni de promovare-informare - date despre mediu, despre ocuparea forței de munca, avertizari meteo/de situații de urgența, cat si rezultate pe termen lung, cum sunt promovarea imaginii municipiului Craiova, crearea de oportunitati pentru investitori.
Iar daca previziunile meteo se adeveresc, atunci si vremea buna va lipsi sambata. Dar nici asta nu e de natura sa stirbeasca increderea in noi insine, chiar daca preferam sa o afisam mai zgomotos si cu mai multa risipa de efort la competitiile si meciurile unde joaca echipa Romaniei.
Cu toate acestea, conditiile meteo extreme din ultimele zile, precum si schimbarile de la conducerea Ministerului de Interne, au devenit cauze pentru amanarea discutarii acestui proiect.
Avand in vedere ca prognoza meteo nu indica temperaturi foarte scazute in aceasta iarna, presiunea gazelor nu va fi un motiv pentru intreruperea instalatiilor CET, a specificat directorul Tamas.
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, contribuabilii care nu au reusit sa depuna pana la data de 31 ianuarie a.c.
Vanzarile pentru Litoral si pentru statiunile montane au fost aproximativ la fel ca anul trecut, iar pentru statiunile balneo-climaterice s-a inregistrat o usoara scadere, una dintre cauze fiind conditiile meteo nefavorabile.
Facand putin haz de necaz, putem spune ca aceste conditii meteo nefavorabile vin sa completeze o masura luata de Guvern pentru anul 2005, aceea de a nu mai subventiona cultura porumbului, ca masura de protejare a pietei, in conditiile in care pretul a scazut foarte mult.
Raportul BA-CA explica aceasta evolutie prin prisma declinului important al agriculturii, pe fondul conditiilor meteo nefavorabile si a inundatiilor din primavara acestui an.
"Lucrarile la autostrada Transilvania vor fi reluate cat mai curand, in functie si de conditiile meteo, iar in prezent este in curs de finalizare graficul de lucrari pentru acest an", a declarat ieri ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Potrivit documentelor depuse la sediul Consiliului National al Audiovizualului, acestea se vor numi Sport FM, Etno FM si Meteo TV.
Misterul conditiilor meteo asa-zis "nefavorabile" pe litoral se datorau, anul trecut, unei agentii cu obiect de activitate turismul montan, de unde - logic - si interesul de a "behai" dupa clienti, respectiv de a-i intoarce din drum si a-i convinge sa renunte la mare in favoarea muntelui.
Motivele acestei usoare scaderi de trafic pe canale se datoreaza in primul rand conditiilor meteo nefavorabile, precum si faptului ca unii dintre clientii CN ACN au preferat sa se reorienteze spre alte tipuri de transport decat cel fluvial.
Situatia nu le este straina producatorilor agricoli, si in anii precedenti existind fenomene meteo asemanatoare, insa nu de o asemenea amplitudine.
Prognozele meteo pentru anul in curs nu sunt deloc in masura sa linisteasca producatorii agricoli. Potrivit acestora, anul 2007 va fi unul extrem de secetos.
Compania a adoptat in baza stocului de combustibil un nou interval de furnizare a agentului termic, intre orele 19 - 07, aceasta decizie fiind luata dupa conditiile meteo foarte favorabile din aceasta perioada.
Urmarim prognoza meteo", a declarat viceprimarul craiovean Gheorghe Nedelescu. Cei implicati in deszapezire au facut totusi o mica incalzire, in zonele cu probleme ale orasului.
Pe de alta parte, fiind influentate de conditiile meteo, vanzarile de bere cresc de Paste cu aproximativ 17% fata de perioada anterioara, considera Mihai.
google-analytics.com