Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (8.20 secunde)
Centrul European pentru prognoze pe durata medie de la Reading, Anglia, a calculat temperaturile si precipitatiile medii pentru lunile martie, aprilie si mai.
Prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie /ANM/, valabila pentru intervalul 17-30 martie, prevede un regim termic, in medie, cu 5 grade Celsius peste normalul perioadei, insa, de la inceputul saptamanii viitoare, timp de 4 zile, va ploua in majoritatea regiunilor, iar cantitatile de apa vor fi, in general, moderate.
Cu toate acestea discrepantele inca mari intre mediul rural si cel urban in privinta aprovizionarii centralizate cu apa potabila si a canalizarii precum si vulnerabilitatea fata de capriciile meteo trebuie sa mentina problematica apei in atentia permanenta a autoritatilor si a publicului.
Mai avem parte de vreme calda si sambata, dupa care urmeaza o racire accentuata si vor fi si ploi destul de insemnate.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia.
DeCeNews: Alerta de ploi, vant puternic si grindina. Meteorologii au emis Cod Galben pentru 26 de judete, pana joi Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, doua atentionari Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, vant puternic si grindina, valabile in 26 de judete.
In Capitala, marti, de la cele 10...12 grade de dimineata, pana la amiaza se vor strange in termometre 23...24 de grade.
Ministerul de Externe ii sfatuieste pe cetatenii romani care se deplaseaza pe teritoriul Bulgariei sa sporeasca vigilenta si sa se informeze din timp asupra situatiei drumurilor si a prognozei meteo.
Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, un regim termic normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 33 de grade Celsius, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 7-20 iulie 2014.
AGERPRES : Un VAL DE CALDURA va lovi intreaga tara, de marti pana joi.
Averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si, posibil, grindina se vor semnala, de sambata dupa-amiaza, pana duminica seara, in Muntenia, Dobrogea, estul Olteniei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si a Carpatilor de Curbura, informeaza meteorologii.
RTV.NET: Directorul ANM anunta NINSORI IN BUCURESTI! Cod galben de ploi, ninsori si vant pentru jumatate din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari de cod galben de ploi, ninsori si vant puternic pentru jumatate din tara.
ROMATSA precizeaza ca la momentul decolarii conditiile meteo erau bune, vizibilitatea de peste 6 km, iar elicopterul SMURD efectua un zbor cu vizibilitatea solului, ceea ce inseamna ca zbura sub 3000 metri altitudine.
Prognoza meteo prevede pentru urmatoarele ore un cer acoperit si ninsoare. Domeniul schiabil din Poiana Brasov a fost extins in urma cu trei ani.
AMPress: De sambata seara, ninsori, polei si vant puternic in intreaga tara Meteorologii au emis, sambata, o informare de ninsori, polei si intensificari ale vantului, valabila in intreaga tara din aceasta seara pana luni noapte, la ora 02,00.
Un cunoscut fizician roman a afirmat ca este vorba despre cutremure provocate cu ajutorul tehnologiei HAARP (High-frequency Active Aurol Research Project), capabila sa induca diferite fenomene meteo sau geofizice, potrivit a1.ro.
Dupa o pauza, sambata dupa-amiaza, pentru duminica si luni se va emite cel mult o informare meteo, a punctat Ion Sandu.
Regimul termic va fi unul mai rece decat cel obisnuit pentru perioada urmatoare, cu temperaturi maxime ce nu vor putea depasi 8 - 10 grade Celsius si minime in general negative la nivelul intregii tari, se arata in prognoza meteo valabila pentru perioada 16 februarie - 1 martie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Aceste ultime doua activitati vor putea fi desfasurate numai in conditii meteo favorabile. Rezervarea locurilor si inscrierea copiilor in cadrul atelierelor se pot face in limita a 15 locuri/grupa pe e-mail:
Meteorologii romani au facut o prognoza a valorilor temperaturilor si precipitatiilor pentru urmatoarele 3 luni. Temperaturile vor fi ridicate, iar cantitatile de precipitatii vor fi deficitare.
google-analytics.com