Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (3.32 secunde)
Chiar daca prognozele meteo arata ca precipitatiile vor incepe sa-si faca aparitia in mai toate judetele tarii, specialistii spun ca pentru acest an nu sunt sanse ca recolta sa fie salvata.
Un sistem de pornire rapida permite folosirea motorului indiferent de conditiile meteo, fara sa fie necesara preîncalzirea.Versiunea de baza Trendline include aer conditionat Climatic, CD-Player, geamuri actionate electric, închidere centralizata cu telecomanda, sase airbag-uri, tetiere si centuri de siguranta cu prindere în trei puncte pentru toate cele cinci locuri, servodirectie electromecanica, ABS.Designul interiorului este curat si în spiritul functionalitatii.
Pe 31 mai, acestea au ajuns la peste 100.000 de hectare.Conditiile meteo n-au fost nici anul acesta prielnice culturilor.
Ministrul Remes a apreciat ca, in urma analizelor din teritoriu, vor fi calamitate ca urmare a secetei si culturile insamantate in primavara, mai ales ca prognoza meteo arata "destul de trista, in sensul ca nu vor fi precipitatii suficiente toata vara".
portalul USB si navigatorul GPS tridimensional ce se conecteaza la sistemul Onstar si ofera informatii în timp real asupra traficului si conditiilor meteo.
În replica, reprezentantii CEZ recunosc ca au foarte multe reclamatii, dar pun acest fapt pe seama conditiilor meteo din aceasta perioada.
Consumatorii s-au plans de semnalul slab, insa societatile de cablu au motivat conditiile meteo. Inspectorul Rodica Mocanu ne-a declarat ca in mod normal consumatorii ar trebui ca sa se adrese in primul rand operatorului economic si apoi la Protectia Consumatorului, insa de multe ori se intampla pe dos.
Pentru prima data în ultimii ani, ajutati de conditiile meteo, fermierii scot profituri din grâu. Avantajele financiare cele mai mari le au firmele care au avut peste 200-300 de hectare cultivate cu cereale.
  Seceta pândeste în fiecare an Agricultura depinde de prognoza meteo, adica fermierii stau cu ochii pe cer, doar-doar va ploua.
Avionul prezidential polonez care s-a prabusit sambata, la aterizarea pe aeroportul din Smolensk, in Rusia, era un aparat de tip Tupolev TU-154 - un model de avion rusesc cu design din anii 60, potrivit pentru conditii meteo nefavorabile.
Un prim proiect inovator adus de UNIQA in Romania la finele anului 2009, a fost UNIQA MeteoAlert - sistem de avertizare prin SMS cu privire la fenomenele meteo extreme, oferit gratuit clientilor UNIQA Asigurari.
Adio si n-am cuvinte, sau, poate, cateva inainte de rubrica meteo. Socatele de televizor D. Diaconescu, dupa ce i-a avut zeci si sute de ore ca invitati pe C.V.
Presedintele Rompan a mentionat ca, din cauza conditiilor meteo, suprafata insamantata cu grau la nivel national este cu 25% mai redusa comparativ cu anul trecut.
Specialistii centrului Infotrafic au transmis soferilor o serie de recomandari, date fiind conditiile meteo-rutiere existente: • sa adapteze permanent viteza la conditiile de drum (carosabil acoperit cu zapada, gheata sau polei);
stiri locale, preturile in piete, meteo, horoscop etc. Un singur modul depasea priceperea si intelegerea d-lui Badea: revista presei, unde avea impresia ca trebuie sa isi exprime parerile proprii, nu sa imi aduca la cunostinta ce este potential interesant in diferite publicatii.
Site-ul adevarultv.net cuprinde rubrici precum Live, Stiri, Programe, Promo si Meteo. Pe de alta parte, intr-o conferinta de presa din 12 mai, Dinu Patriciu a anuntat ca a cumparat un post de radio pe care intentioneaza sa-l integreze intr-o retea radio locala.
Pentru a-i ajuta sa isi protejeze bunurile, din 2009 UNIQA Asigurari pune gratuit la dispozitia clientilor sai beneficiul UNIQA MeteoAlert, o avertizare prin SMS cu privire la fenomenele meteo extreme care urmeaza sa aiba loc, unica pe piata locala de asigurari.
Principala grija a agricultorilor este sa se faca araturile corespunzatoare astfel incat sa se conserve rezerva de apa din sol la 1 aprilie 2012 in conditiile in care prognoza meteo arata ca vor urma precipitatii normale pentru lunile de iarna.
Nu, n-a fost vorba despre vreun "breaking news" de la protestele cu repetitie din Piata, despre vreun "live" cu liderii USL, nici macar despre un caz de forta majora, precum caderea curentului electric, in urma evenimentelor meteo descrise prin inspirata sintagma "cod portocaliu".
Nu, n-a fost vorba despre vreun "breaking news" de la protestele cu repetitie din Piata, despre vreun "live" cu liderii USL, nici macar despre un caz de forta majora, precum caderea curentului electric, in urma evenimentelor meteo descrise prin inspirata sintagma "cod portocaliu".
google-analytics.com