Catavencii : Top 3 momente-cheie din cariera lui Dan Diaconescu
3, Doamne, si Top 3

Dan Diaconescu este un personaj complex. Este cel mai bogat om fara dinti si are cei mai putini dinti dintre toti milionarii. Dar amanuntele fascinante nu se opresc aici. Este poate singurul proprietar de televiziune care a fost dus la puscarie imbracat intr-un tricou rosu, de student caminist in Regie. Sunt sigur ca multa lume, cand l-a vazut cu catusele la maini, s-a bucurat pentru el, deoarece in arestul Politiei se mananca mai bine decat la cantina studenteasca de la Dumars. Cel putin cand vine vorba de bataie.

1) Tolea Ciumac il ia pe sus pentru a-l baga intr-un tomberon. Din pacate, momentul nu a fost apreciat la adevarata lui valoare. Lumea a uitat prea repede cum un barbat stirb de 40 de kilograme, im¬bra¬cat intr-un costum galben de vanza¬tor de masini uzate, e luat la subsuoara de un malac blond, care incearca sa-l indese intr-un tomberon. De fapt, sce¬na nici macar n-a fost apreciata pentru ce trebuie. Criticii de situatii haioase scot in evidenta partea cu tomberonul, desi elementul cu adevarat inedit consta in costumul galben al lui Diaconescu. Pun pariu ca mai des vezi oa¬meni bagati in tomberoane decat adulti care se imbraca de bunavoie in costu¬me galbene fara a prezenta buletinul meteo de la PRO TV.

2) Disparitia Elodiei. Se spune ca, daca stii sa formulezi intrebarea, ai deja jumatate din raspuns. Atunci cand Dan Diaconescu i-a intrebat pe telespectatorii OTV daca politistul Cioaca si-a facut nevoile intre Rucar si Bran, le-a fost de mare ajutor. Raspunsul nu lasa loc de intrepretari, pentru ca nu poti sa spui, ca in alte ca¬zuri: "Bai, si da, si nu. Si le-a facut si nu si le-a facut, depinde cum privesti lucrurile. Tehnic, el s-a pisat, dar multi n-ar fi de acord cu aceasta viziune asupra faptelor".

3) Castiga licitatia pentru Oltchim. Multi cred ca in spatele lui Dan Diaconescu s-ar afla gigantul rus Gazprom. Ce nu stiu romanii e ca acest lucru nu e posibil, deoarece una dintre politicile executivilor de la Gazprom e sa nu faca afaceri cu persoane care n-au dinti in gura.