Cautare

488 de rezultate pentru "manaila bd victoriei" (3.91 secunde)
Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti si pe Bd. ... - Palatul Cercului Militar - Bd. Regina Elisabeta - Bd.
Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei - bd. Natiunile Unite - bd. Libertatii - Piata Constitutiei, potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. Unirii - intersectie Bd. Unirii - Bd. ... Bd. ... Izvor -Bd. Natiunile Unite - Bd. ... - Piata Hurmuzachi - Calea Calarasilor -bd. Corneliu Coposu - Piata Unirii - bd.
Sute de farmacisti din toata tara si-au anuntat prezenta in Piata Victoriei pentru a le cere autoritatilor sa faca platile la timp pentru medicamentele decontatate.
In sala de judecata au fost prezenti peste doua sute de investitori FNI, majoritatea batrani, care, dupa pronuntarea sentintei, au izbucnit in urale, au inceput sa aplaude si sa arate semnul victoriei.
Presedintele Pro Democratia, Cristian Parvulescu, a declarat ieri ca, in pofida victoriei obtinute din primul tur al alegerilor municipale de candidatul Aliantei D.A.
Presedintele PSD Botosani, Constantin Contac, a anuntat ieri ca-i are “in vedere“ pe colegii sai din conducerea filialei care au mers pe varianta “Iliescu, presedinte!“ si pregateau eliminarea sa de la sefia organizatiei in cazul victoriei lui Ion Iliescu la presedintia PSD.
De la ora 11.30 la ora 12.45, cortegiul funerar va merge pe jos, pe traseul Piata Palatului Regal â€" Calea Victoriei â€" Splaiul Independentei â€" Piata Unirii â€" Intrarea pe Dealul Mitropoliei.
Aflat la masa, Regele a primit doua telefoane succesive din Bucuresti, de la Dimitrie Negel, maresalul Palatului, care ii comunica ca Primul-ministru Petru Groza doreste neaparat o audienta a doua zi dimineata, la ora 10, la Palatul Elisabeta, pentru a discuta o chestiune de familie (pe atunci, Palatul Elisabeta din Parcul Herastrau, locuinta matusii Regelui, era folosit ca singura resedinta regala disponibila in Bucuresti, Palatul Regal din Calea Victoriei fiind inca grav avariat de bombardamentele germane din 24 august 1944, iar Casa Noua fiind complet distrusa de aceleasi bombardamente).
Nici o zi fara circ Atmosfera de apatie din sala de plen a Camerei Deputatilor s-a nuantat cu sase minute inainte de finalul sedintei pentru motiune, cand presedintele liberal Dan Rusanu, care il inlocuia pe Nastase pe timpul consultarilor de la Palatul Victoriei, a decis sa continue dezbaterile pe regulament.
Saptamana trecuta, Bobby a fost la Palatul Victoriei si miercuri, inainte de sedinta de Guvern de la ora 14, si joi dupa-amiaza.
Potrivit edilului, Diametrala va deveni adevarata coloana vertebrala a circulatiei din centrul Bucurestiului si va permite traversarea Capitalei de la nord la sud, pe traseul P-ta Victoriei - P-ta Cosbuc, intr-un timp cat mai scurt, de cca 15-20 min. ... Tronsonul Bd. ... La bd.
l 9 mai - ßeful statului participa, la Moscova, la ceremoniile consacrate celei de-a 60-a aniversari a victoriei asupra Germaniei naziste (9 mai 1945).
Echipa lui Victor Piturca a dezamagit in prima repriza (de retinut doar golul superb al lui Maxim 32‘), dar schimbarile efectuate la pauza (au intrat Lazar, Torje, Tanase, Goian, Bourceanu si Bogdan Stancu) au schimbat cursul jocului, iar Torje (67‘ penalti) a marcat golul victoriei.
Sigthorsson a inscris golul victoriei in minutul 18, gol la care a contribuit si portarul Hart. Islandezii isi vor continua parcusul la Euro in sferturi, unde o vor intalni pe Franta, tara gazda a competitiei.
Basarab 1 si 2, Constantin Brancoveanu, Dristor 1 si 2, Eroii Revolutiei, Eroilor, Gara de Nord 1 si 2, Grozavesti, Izvor, Lujerului, Mihai Bravu, Obor, Petrache Poenaru, Piata Iancului, Piata Muncii, Piata Romana, Piata Sudului, Piata Unirii 1 si 2, Piata Victoriei 1 si 2, Politehnica, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tineretului, Universitate.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Asa ca s-a angajat paznic de noapte la Observatorul Astronomic (erau doar el si o pisica, intr-o baraca, undeva intre Romana si Victoriei).
- Cum ai avut ideea sa vii cu colectia ta de pantofi la magazinul Moda Mania, pe Calea Victoriei? - Pentru ca s-a creat o prietenie cu Alina Gavrila si atunci ea fiind in acest domeniu de cativa ani, ne-am imbratisat mainile.
La standul firmei Reprobable, din cadrul Designers' Store de la Casa Ghica, pe Calea Victoriei, a fost prezent Dyar, asistentul personal.
google-analytics.com