Cautare

488 de rezultate pentru "manaila bd victoriei" (5.36 secunde)
Calea Victoriei este un exemplu privilegiat in acest sens. Tocmai aceasta alternanta de stiluri, inaltimi de cornise, piete si scuaruri este cea care confera personalitate Caii Victoriei.
Anuntul victoriei lui Mahmoud Ahmadinejad din primul tur la 12 iunie, cu circa 63 la suta din voturi, a generat in Iran una din cele mai grave crize politice de la instaurarea Republicii islamice in 1979, cu manifestatii ale sustinatorilor candidatilor invinsi care l-au acuzat de frauda electorala.
Expertul in psihoenergetica ar fi fost prezent si la Cotroceni, si la dezbaterea cu Geoana, dar si in seara anuntarii victoriei lui Basescu, in Modrogan. ... Acesta ar fi fost langa Basescu si in seara victoriei, pe treptele din Modrogan.
Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de cand merge cu sotia la cumparaturi, pana cand merge la unii dintre liderii PSD acasa, cand merge la sediul SRI din Piata Victoriei, sau cand merge intr-o vizita de patru ore, pe 5 februarie, la resedinta unui mogul.
S-a speculat mult pe marginea faptului ca partidul se va rupe dupa acest Congres, fie din cauza victoriei lui Mircea Geoana, fie din cauza victoriei lui Victor Ponta.
Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Piata Natiunilor Unite, Piata Constitutiei, Palatul Parlamentului. PSD este singurul partid care a pregatit tineri pentru administratia publica locala si centrala si in acelasi timp a promovat in ultimii ani oameni politici sub 35 de ani in structurile politice centrale si locale.
Confederatiile sindicale au anuntat si un miting de amploare in Piata Victoriei, in 19 mai, la care vor participa aproximativ 40.000 de sindicalisti.
Inainte de deplasarea lui Emil Boc la Ministerul Educatiei, Piata Victoriei si o parte din Calea Victoriei au fost blocate de catre autoritati pentru marsul de protest organizat de Blocul National Sindical.
Liberalii au depus la Primarie o solicitare pentru un miting si mars de protest pe traseul Arcul de Triumf - Piata Victoriei - Piata Universitatii. ... Initial, reprezentantii comisiei care autorizeaza mitingul, condusa de secretarul general al Primariei, Tudor Toma, au pus pe tapet varianta unui miting in Piata Victoriei.
Dupa- amiaza pe la ora patru lumea se strangea pe Calea Victoriei pentru a admira trasurile impodobite cu flori care treceau spre Soseaua Kiseleff. ... La Capul Podului (dupa Razboiul de Independenta Podul Mogosoaia devine Calea Victoriei) si de-a lungul Soselei pana la Bufet roiau negustorii de flori si floraresele.
Facem dreptate pana la capat! Alegerile din 9 decembrie 2012 reprezinta ultima incercare electorala din acest an pe care l-am intitulat simbolic "Anul victoriei".
porcii din curtea hotelului de pe Calea Victoriei Pana la Bucuresti a calatorit intr-o caruta a postei, unde "opt cai erau inhamati la ea si doi vizitii, amandoi calari, ii indemnau mereu la tot mai mare goana, scotand chiote si strigate...", cum scria Mite Kremnitz in "Regele Carol al Romaniei".
Interesul comun este mai important decat interesul oricaruia dintre noi, iar solidaritatea, comunicarea transparenta, loialitatea pentru obiectivele stabilite si pentru echipa sunt cheile care deschid usa victoriei. ... Iluzia victoriei e la fel de riscanta si de periculoasa ca si iluzia puterii.
Chipul indica nu enervarea dovedita cand Ponta, in seara victoriei, dadea interviuri tuturor televiziunilor sub geamul lui, ci o relaxare de burjui stapan pe el si pe situatie, care-l ia peste picior pe supusul liberal.
Amplasat la doi pasi de Calea Victoriei, palatul este monument istoric de la sfarsitul secolului al XIX- lea. ... Amplasat la doi pasi de Calea Victoriei, palatul este monument istoric de la sfarsitul secolului al XIX- lea.
Pe langa disperarea oamenilor care se vad adusi la limita supravietuirii de scaderile de salarii si pensii, ieri, in atmosfera Pietei Victoriei mai plutea un sentiment: ... Si nu numai in Piata Victoriei gasesti sentimentul asta:
Acesta si-a exprimat speranta ca asfaltarea va fi finalizata pana in iarna acestui an si ca lucrarile vor continua pe tronsoanele Piata Victoriei - Occidentului, Occidentului - Calea Grivitei si intrarea pe strada Berzei, pana in apropiere de Hala Marache, apoi dincolo de Hala Matache, de la Buzesti pana la strada Vasile Parvan si la amenajarea intersectiei intre strazile Stirbei si Dinicu Golescu.
Dupa interventia Asociatiei Salvati Bucurestiul, Inspectoratul de Stat in Constructii a oprit lucrarile pe Bd. ... La sfarsitul anului trecut a fost inaugurat un tronson de 400 de metri intre Piata Virgiliu si Vasile Parvan, si un alt segment de 600 de metri intre Piata Victoriei si Strada Occidentului.
Reabilitare centrul istoric al Bucurestiului In 2012, Primaria Capitalei a terminat lucrarile de reabilitare a celor 14 strazi din zona Pilot a Centrului Istoric (zona cuprinsa intre Calea Victoriei - bd. Elisabeta - bd. ... bd. Magheru, Calea Victoriei, bd.
Golul victoriei a fost marcat de Scarlatache, in minutul 58. ... Golul victoriei echipei din "Groapa" a fost marcat de Scarlatache, in minutul 58, printr-o lovitura de cap din careul mic in urma unei lovituri de colț.
google-analytics.com