Cautare

488 de rezultate pentru "manaila bd victoriei" (3.53 secunde)
PSD va sarbatori 1 Mai in Parcul Izvor din Capitala, petrecerea implicand discursurile electorale ale lui Geoana si Diaconescu, asezonate cu mici si bere la pret de producator, in organizarea lui Marian Vanghelie Social-democratii se vor aduna, incepand cu ora 11.00, in fata Ateneului Roman, de unde, la ora 12.00, vor pleca in mars catre Parcul Izvor, pe Calea Victoriei, au relatat surse din partid.
"Aceste evenimente nefaste, la care se adauga ostilitatea dreptei aflate la putere, sunt si mai relevante pentru dimensiunea victoriei PSD.
Gandul relateaza ca masinile din coloana prezidentiala si-au facut aparitia la 9.55, insa nu au oprit, continuandu-si drumul pe Calea Victoriei.
In declaratia politica intitulata “Managementul victoriei” senatorul constantean a amintit problemele energetice ale Romaniei din perioada sezonului rece si necesitatea unor resurse suplimentare.
Premierul turc Recep Tayyip Erdogan s-a declarat nesatisfacut de rezultatul obtinut de Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP), pe care il conduce, la alegerile locale de duminica, in pofida victoriei formatiunii sale, cu 39,1% din voturi.
La anuntul victoriei, au fost trase focuri de bucurie in Beirut, iar artificiile au iluminat cerul capitalei. Arborand drapelul libanez si pancarte albastre, culoarea aliantei lui Hariri, locuitorii capitalei au iesit pe strazi strigand "Am castigat!".
Extrema dreapta ungara si-a facut o intrare surprinzatoare in Parlamentul European, cu aproape 15% dintre voturi, diminuand bucuria victoriei pentru Fidesz, partidul de opozitie de dreapta al fostului premier Viktor Orban, relateaza AFP.
Chisinaul a reintrodus vizele cu Romania si l-a expulzat pe ambasadorul acesteia in Republica Moldova dupa revoltele din aprilie, impotriva victoriei zdrobitoare in alegerile legislative a Partidului Comunist al lui Voronin.
Zvonul care bantuie de ceva vreme prin politica, anume ca Patriciu ar putea fi viitorul premier al Romaniei in cazul victoriei lui Antonescu e confirmat, in buna masura, chiar de catre miliardar, intr-un interviu dat Corinei Dragotescu pentru Impactnews.
• Basescu catre multimea adunata in Piata Victoriei: - Am hotarat ca de acum vom munci numai miercurea! Toata suflarea, impresionata, aplauda in delir.
S-a laudat ca va umple Piata Victoriei de tepe, dar in timpul mandatului sau de 5 ani n-a fost condamnat niciun politician de rang inalt pentru coruptie sau abuz de putere.
• Pe straduta care da din Calea Victoriei in Piata Amzei, o femeie in varsta, cazuta pe zapada, si, in jurul ei, ciopor de oameni:
Reprezentantii Cartel Alfa au decis, totodata, sa protesteze si in fata Guvernului, iar joia viitoare vom fi prezenti si in Piata Victoriei", a completat el.
Ianukovici pare sa-si fi luat acum revansa, dupa invalidarea pentru fraude a victoriei sale la prezidentiale in timpul "Revolutiei Portocalii", care l-a adus la putere pe rivalul sau, Viktor Iuscenko.
"Bravo, felicitari!", i-a spus Geoana lui Ponta, care a refuzat sa faca vreo declaratie sau sa-si manifeste bucuria pana la anuntul oficial al victoriei sale.
Dezvaluirea a fost facuta, in direct la Antena 3, de catre Rozalia Dana Varga, consilier guvernamental si reprezentant al femeilor din Partida Rromilor, intr-un moment in care, in piata Victoriei, sute de tigani cereau capul ministrului de Externe, Theodor Baconschi, acuzat de declaratii rasiste.
El a precizat ca marsul de protest impotriva masurilor de austeritate propuse de Guvern va avea ca punct de plecare Piata Victoriei, protestantii oprindu-se in fata Palatului Cotroceni.
Liliana RUSE (foto) publica in Gandul articolul "Trista poveste a victoriei lui Che Ponta asupra lui Fidel Antonescu", pe care il puteti citi in continuare.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
PSD si PNL nu au motive sa desfaca sampania victoriei pentru a sarbatori prabusirea accentuata a actualei Puteri in sondajul de opinie INSMOAR.
google-analytics.com