Cautare

488 de rezultate pentru "manaila bd victoriei" (4.15 secunde)
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr.
Pasajul Pipera incepe pe Soseaua Pipera, inainte de intersectia cu bd. Barbu Vacarescu, traverseaza bd. Barbu Vacarescu, Calea Floreasca si ajunge la sol cu 200 de metri inainte de intersectia Soselei Pipera cu bd.
Piata Victoriei, Piata Romana (rond ASE), Piata Romana (metrou), Piata Universitatii - Spital Coltea, Piata Universitatii (Arhitectura), Piata Unirii (Magazin Unirea), Piata Unirii (Regina Maria), Piata Unirii (Piata 11 iunie), Piata C.A.
Participantii vor porni, apoi, pe traseul B-dul Aviatorilor, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Str. G-ral Berthelot, pana la Catedrala romano-catolica Sf.
Am citit ieri, in treacat, printre multe alte afise din Piata Victoriei sau de la Cluj, nu mai stiu precis, unul pe care scria:
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
Firea vrea sa schimbe denumirea Pietei Victoriei in Piata Regele Mihai !?!? ... In legatura cu evenimentele din Piata Victoriei, ministresa Carmen Dan are le dispozitie o solutie in 4 trepte ce pot fi parcurse in cateva minute:
Firea vrea sa schimbe denumirea Pietei Victoriei in Piata Regele Mihai !?!? ... In legatura cu evenimentele din Piata Victoriei, ministresa Carmen Dan are le dispozitie o solutie in patru trepte ce pot fi parcurse in cateva minute:
Circulatia spre Piata Victoriei a fost oprita cu cateva ore inainte. Zona a devenit furnicar pentru cei care au montat scena si ecranele imense din jurul ei.
scenariul exercitiului impune interventia directa a salvatorilor pe la statia Piata Romana, dar si prin statiile invecinate - Piata Victoriei si Universitate (Romana - 160 persoane evacuate; ... Victoriei - 20 persoane evacuate).
DANIEL de 39 de ani din Bucuresti, a condus un tramvai, pe Bd. Nicolae Titulescu dinspre P-ta Victoriei catre Calea Grivitei. ... Banu Manta, a efectuat virajul stanga pentru a intoarce catre Piata Victoriei, situatie in care S.
5.000 de oameni sunt asteptati azi in Piata Victoriei pentru a protesta fata de valul de scumpiri cu care ne confruntam in ultima perioada.
Protestatarii de la Piata Victoriei au pornit in mars prin Bucuresti. Oamenii trag un semnal de alarma cu privire la cresterea preturilor
Sute de oameni protesteaza in Piata Victoriei, in fata guvernului, si cer abrogarea liberalizarii preturilor la energie si carburanti, dar si renegocierea PNRR.
Presedintele Vladimir Putin conduce festivitatile de aniversare a victoriei Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste. O defilare deasupra celor noua cupole ale Catedralei Sfantul Vasile va include avioane de vanatoare supersonice, bombardiere strategice si, pentru prima data din 2010, avionul de comanda IL-80 "apocaliptic".
In timp ce toata lumea asteapta urmatorul pas al Kremlinului, la Moscova s-a desfasurat luni dimineata parada armatei ruse de Ziua Victoriei. ... Separat, liderul de la Kiev a declarat luni ca, in ziua victoriei asupra nazismului, "Luptam pentru o noua victorie.
Gherasimov nu a fost la parada de Ziua Victoriei de la Moscova. Putin ar fi concediat mai multi comandanti din cauza esecului de pe front.
Alaturi de el, la Sala Savoy a Teatrului "Constantin Tanase" de pe Calea Victoriei, au fost la aniversare Vasile Muraru (director artistic al teatrului), regizorul Bitu Falticineanu si actorii teatrului.
Pana la 15 august voi deschide o cafenea pe Calea Victoriei, cu toata gama de cafele. ... In martie 1971, preia de la mentorul sau, cafegiul armean Avedis Carabelaian, magazinul de cafea si dulciuri din Bd.
Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti si pe Bd. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Bd.
google-analytics.com