Cautare

488 de rezultate pentru "manaila bd victoriei" (3.41 secunde)
Astazi, la orele 18.30, la magazinul de parfumuri Elysee de pe Calea Victoriei, va avea loc workshop-ul sustinut de celebra Marie le Febvre - Perfumer Creator, Perfumer Creator Expert si brand proprietar al Urban Scents.
O femeie a fost ranita grav dupa ce a cazut, sambata dupa-amiaza, de la etajul sase al unui bloc aflat in constructie. Accidentul s-a petrecut in zona Centrului Vechi din Capitala, mai exact pe Calea Victoriei.
In 2015, cand si-a anuntat intentia de e merge la Moscova pentru parada de Ziua Victoriei, ambasadorul SUA a spus ca ar fi o miscare ciudata, iar Zeman l-a declarat persona nona grata la resedinta sa oficiala.
Sa nu imi spuna mie cineva, ca astia toti s-au simtit atat de vexati incat, de pe unde sta fiecare, in acelasi moment au sarit din papuci in hainele de scandal, au luat metroul sau tramvaiul, urnindu-se cu miile inspre Piata Victoriei.
- Tefelistii au organizat un comitet de intampinare a lui Iisus in Piata Victoriei, sambata seara. Mai sunt minuni in ziua de azi!
Cu un timp in urma si-a pus geaca rosie si a manat turma de tefelisti spre Piata Victoriei pentru a o sprijini pe Kovesi si a cere demisia guvernului.
Ei, nu te culca pe laurii victoriei, inca, pentru ca se mai pot ivi unele urmari din vremurile complicate, dar partea cea mai complicata se pare ca s-a terminat.
Nu te opri, nu te culca pe laurii victoriei, daca ai atins un nivel bun, ci continua sa daruiesti, sa te dedici cu devotament acestei relatii care merge din ce in ce mai bine.
10 august 2018, protestul din Piata Victoriei cu acele evenimente si se deschide un dosar. Dosarul e la Tribunal, dupa care urca la Parchetul General.
Alaturi de imaginile filmate in care doi tati cu copii in brate sunt uluiti si indignati, unul chiar pare sa planga, ca sugarii lor urla inspaimantati de haloimasul din Piata Victoriei sau de ceva gaze inhalate, aceste reactii m-au facut curios, am incercat sa inteleg cine sunt oamenii astia, ce-i cu ei, ce este in neregula la ei.
Poate o sa sune ciudat, dar primul lucru pe care l-am facut dupa operatie,in spital, cand am fost capabila sa ma ridic din pat si sa ma duc pana la baie, a fost sa privesc in oglinda fiinta aceea cu capul bandajat, sa-i zambesc si sa-i arat semnul victoriei.
Cartierul Aeroport - Compania Nationala a Huilei - Piata Victoriei, iar pe tot parcursul marsului ei vor fi insotiti de politisti si jandarmi.
In prezent, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Politia si Parchetul incearca sa stabileasca imprejurarile in care subiectele scrise la prima proba scrisa a bacalaureatului, respectiv cea de limba si literatura romana, au putut fi cumparate din Piata Victoriei, de un ziarist cu 50 Ron.
Odata ajuns, seful statului a trebuit sa "deguste" umorul social-democrat si a primit din partea gazdelor un dosar cu file albe, simbilzand dosarul sau de Securitate, dar si o teapa din lemn, in amintirea vremurilor din campania electorala, atunci cand Basescu le dadea intalnire pesedistilor "la tepe, in Piata Victoriei".
"Am avut niste probleme neplacute cu cei de la sectorul 1, nu au fost de acord sa-mi lansez cartea 'Romania dupa Malta' in sediul partidului din Calea Victoriei, dar le vom lamuri pe toate", a comentat fostul premier si presedinte de partid.
Solicitarile publice privind condamnarea comunismului adresate Cotroceniului au capatat consistenta dupa 9 mai 2005, cand presedintele Basescu a fost prezent, la Moscova, la ceremoniile legate de aniversarea Zilei Victoriei impotriva fascismului.
Basescu plimba valize de bani de la Cotroceni si Piata Victoriei, Golden Blitz asfalteaza jumatate din Romania, dar eu sunt citat si cautat de DNA pentru ca Mazare e in opozitie", a declarat primarul Constantei.
In acest context politic tulbure, specialistii social-democrati recomanda PSD sa ia taurul de coarne si sa-si asume "misiunea coalitiei pro-democratice, de a bloca transformarea de catre Traian Basescu a victoriei tactice intr-una strategica", dupa cum se specifica in document.
Imobilul este situat in Calea Victoriei nr. 218, iar Executivul a aprobat transmiterea acestuia din administrarea Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului in administrarea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat", pentru a fi alocat drept sediu al Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii.
El este actionat in instanta si de Posta Romana, in urma declaratiilor facute referitor la asocierea companiei cu un grup de firme in vederea realizarii unui proiect imobiliar pe Calea Victoriei din Bucuresti.
google-analytics.com