Cautare

953 de rezultate pentru "magazine" (3.19 secunde)
In data de 1 decembrie se lanseaza un nou proiect romanesc, ce poarta numele de City Vision Magazine, o publicatie de lifestyle si business cu un capital 100% romanesc, pe care o puteti gasi in principalele puncte de distributie din Bucuresti si din tara.
Pana in 2015, jumatate dintre europeni vor face cumparaturi pe internet, iar unul din cinci va achizitiona inclusiv din magazine online prezente in alte tari din Uniunea Europeana.
it.bzi.ro informeaza ca Jennifer Lopez va deschide un lant de magazine de telefonie mobila Populara cantareata si actrita americana, Jennifer Lopez, si-a anuntat intentia de a deschide un lant de magazine de telefonie mobila in colaborare cu operatorul Verizon.
"Joie de vivre"- acesta este conceptul in jurul caruia a fost construit primul eveniment aniversar Etiquette Magazine, ce a avut loc joi, 23 mai.
Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : hipermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.
Pentru informatii suplimentare privind colectia TEX disponibila in hipermarketurile Carrefour, va invitam sa consultati catalogul special al colectiei disponibil pe site-ul Carrefour, aici, https://carrefour.ro/cataloage/bucuresti/carrefour-baneasa/ Despre Carrefour Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
Decizia, luata impreuna cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie de dezvoltare a unuia dintre cei mai dinamici angajatori din zona de retail din Romania, strategie care se bazeaza pe siguranta, independenta si initiativa angajatilor sai.
Q MAGAZINE INFORMEAZA: ... Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
Pentru a se evita aglomerarea, autoritatea locala a decis constructia a inca 12 magazine noi, situate chiar in spatele pietei. Potrivit primarului din Harsova, Tudor Nadrag (foto), de ieri s-a si inceput turnarea betonului la fundatia viitoarelor magazine. ... ) sa turnam fundatia, pe care se vor ridica cele 12 magazine.
O mare companie franceza a anuntat ieri ca va incepe constructia unui lant de magazine de cartier care vor fi amplasate in orasele cu peste 100.000 de locuitori.
Principalele lanturi de magazine europene se extind si in Romania. Printre ele se afla si retelele de magazine de tip discounter.
O caracteristica a anului 2006, sesizata de analistii imobiliari, este aceea ca lanturile nationale si internationale de magazine se vor dezvolta agresiv, tendinta fiind de a acoperi toate zonele urbane. ... Craiova devine tot mai interesanta pentru lanturile nationale si internationale de magazine.
Altfel spus, creditele acordate in magazine de diverse companii de consumer finance si contractele de leasing financiar va trebui sa respecte regulile prudentiale carora li se supun imprumuturile bancare.
Drept urmare, efortul unei zile intregi de alergat prin magazine pare justificat, cu atat mai mult cu cat unele dintre produsele ieftinite cu pana la 70% sunt de firma. "Am aflat din ziare ca incep astazi soldurile si am inceput inca din week-end sa caut prin magazine.
Observam insa ca la marile magazine vanzatorii nu numai ca ne dau rest, dar daca le lasam lor cate 1.000 de lei vechi sau mai mult, acestia refuza politicos sau pun acel "bacsis" inapoi in casa de marcat.
Aceasta pentru ca obiceiurile de consum ale populatiei s-au modificat, dar si datorita ofertei diversificate din marile magazine, care satisface pana si gurmanzii cu cele mai rafinate gusturi.
Microsoft ar putea deschide magazine proprii Producatorul american de software Microsoft intentioneaza sa deschida magazine sub brand propriu pentru a-si imbunatati competitivitatea in fata marelui rival Apple, care detine o retea de retail, transmite Reuters. Compania nu a dat detalii referitoare la numarul de magazine sau la produsele comercializate.
In Craiova se infiintasera 20 de magazine-economat in anul 2002, dar proiectul a murit aproape din fasa. Erau, de fapt, raioane-economat create in interiorul unor lanturi de magazine, unde produsele se gaseau la preturi mai mici decat in rest.
Mai recent, IKEA a avut probleme mari in Rusia, unde opereaza 12 magazine. ... Compania mama a Grupului IKEA, ce controleaza 284 de magazine in 26 de tari, este Ingka Holding, o companie privata inregistrata in Olanda.
La aproximativ o luna de cand si-au pus sigla pe fostele magazine Plus, nemtii de la Lidl au adunat deja, pe pagina lor de Facebook, aproximativ 45.600 de fani din Romania.
google-analytics.com