Cautare

953 de rezultate pentru "magazine" (2.85 secunde)
In acest moment, reteaua numara 59 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unitati in orasul Brasov si 49 in Bucuresti si Ilfov.
Ieri, Profi a inaugurat la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei, concept care datorita unei tehnologii inovatoare face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.
Carrefour deschide primul sau supermarket din orasul Targu Jiu, joi, 28 august 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine inacest format la 80. ... Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
Carrefour va detine si va opera un hipermarket de 12.000 m2 Centrul comercial va avea in total 70.000 m2 de spatiu total inchiriabil cu 200 de magazine Investitie in valoare de 180 milioane euro Deschidere programată
PROFI incheie luna septembrie cu trei inaugurari de magazine City la Constanta, Brasov si Bacau, reteaua crescand la 344 de unitati. ... Acum in aceasta localitate functioneaze 10 magazine PROFI si numarul lor se ridica la 12 in judetul respectiv.
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
La mijlocul celei de a doua saptamani din ianuarie, PROFI isi reia expansiunea accelerata deschizand doua magazine, la Aiud si Craiova. ... Astfel, judetul Alba ajunge sa aiba 10 magazine PROFI, un multiplu de doi. ... Judetul Dolj numara acum opt magazine, tot un multiplu de doi.
Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana: ... Noul numar The Grand Magazine se mandreste si de aceasta data cu o galerie de invitati de seama:
Carrefour Romania a lansat recent noua colectie de vara TeX, brand distribuit exclusiv in reteaua de magazine Carrefour.
Cumparatorii care considera ca cele aproximativ 250 de magazine din mall-urile moscovite nu sunt de ajuns pentru a umple o zi obisnuita, se pot reorienta catre patinaj, mers la film, sau experimentatul caruselelor. ... Moscova are mai mult spatiu in magazine decat orice alta tara sau capitala a batranului continent.
Pentru a intra in cursa Marii Vanatori Aniversare, clientii sunt invitati sa caute stickerele speciale in ziare si in cataloagele Carrefour, pe internet sau direct in magazine, prin consultarea hartilor de la intrarea in hipermarket-uri.
Pentru al doilea an consecutiv, Carrefour Romania este prezent la targul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, in cadrul caruia producatorii romani de produse organice sunt invitati sa devina parteneri si furnizori ai lantului de magazine.
PROGRAM AFI COTROCENI DE CRACIUN Joi - 24 Decembrie 2015 Magazine: ... 10:00 - 21:00 Vineri - 25 Decembrie 2015 Magazine: ... 14:00 - 01.00 Sambata - 26 Decembrie 2015 Magazine:
In cadrul studiului, respondentii au votat in mod spontan si neasistat Carrefour ca fiind lantul de magazine cu raionul de imbracaminte care ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca, in urma experientei personale sau conform opiniei si experientei persoanelor din jur.
In cadrul studiului, respondentii au votat in mod spontan si neasistat Carrefour ca fiind lantul de magazine cu raionul de imbracaminte care ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca, in urma experientei personale sau conform opiniei si experientei persoanelor din jur.
Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru nou inscrisilor in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
Astfel, au fost verificate activitatile desfasurate in 94 de magazine ce comercializau produse "etnobotanice" din totalul de 160 unitati existente. A fost suspendata activitatea a 23 de unitati de desfacere si au fost inchise 20 de magazine.
Buticurile a€“ magazine de criza In jurul lor, pe o raza de cateva sute de metri, aceste magazine-gigant inghit cea mai mare parte a buticurilor, acele magazinase de cartier. ... In randul proprietarilor de magazine de cartier opiniile sunt impartite.
Sfatuim oamenii, pentru evitarea neplacerilor, sa nu fie tentati sa cumpere, la preturi atragatoare, fata de cele existente in piete sau magazine, miei din cartiere sau de pe la colturi de strada. Craiovenii trebuie sa inteleaga ca mieii trebuie cumparati doar din magazine sau piete autorizate.
In ultimii ani, romanii au inceput sa isi faca tot mai multe cumparaturi din marile magazine. ... 49 la suta din cheltuielile din marile magazine sunt, in prezent, cele pentru mancare si bautura.
google-analytics.com