Cautare

953 de rezultate pentru "magazine" (3.13 secunde)
Actrita de origine romano-americana Florina Kendrick Roberts, de la HOLLYWOOD este femeia de pe coperta primului numar al revistei SUCCESSFUL WOMEN MAGAZINE care a aparut de curand in tara noastra.
tesaturi anti-perspirante si rezistente la uzura TeX Lenjerie - gama de lenjerie care se adreseaza atat femeilor si barbatilor, cat si copiilor, produsele fiind realizate din materiale de o calitate superioara, disponibile sub forma mai multor modele atractive TeX Nightwear (pijamale) - imbracaminte pentru noapte, din material placut si confortabil  TeX Baby - colectia TeX pentru copii si nou-nascuti Despre Carrefour Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Simona Chitac Media si revista Casino Life & Business Magazine, prima revista a industriei de gambling din Romania, au initiat un nou si foarte original proiect de ajutorare a copiilor ce sufera de autism sau sindrom ADHD.
Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. ... In Romania, Grupul Carrefour numara 155 de magazine dintre care:
Pe langa punctele turistice pe care le are, poti pasi pe binecunoscuta faleza si inspirand aer egeean aproape de Turnul Alb, savurand prajiturile care iti fac cu ochiul in vitrinele patiseriilor, stand la o sueta la terasele ce le intalnesti la orice colt de strada, precum si zona centrala in frumoasa piata Aristotelous si Navarino, gustand din fel si fel de aperitive, mancaruri grecesti pe care tavernele ti le ofera, magazinele de-a lungul bulevardelor Egnatia, Tsimiski, Nikis si alte stradute labirint pe care le are orasul, targurile care‘s organizate intr-o anumita zi a saptamanii in fiecare sector, doar cu ajutorul unui localnic le poti afla cand sunt organizate (preturile nu se compara ca in magazine, sunt mult mai mici, fie ele second hand sau din magazinele care s-au desfiintat, altele cu stocul ramas de peste an si le vand in astfel de locuri, pe langa haine si incaltaminte, alimentele sunt considerabil de ieftine fatza de supermarketuri sau alte magazine)...
Despre Carrefour Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. ... In Romania, Carrefour numara 164 de magazine dintre care:
Carrefour - retailerul numarul 1 in Europa Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
www.fondation-carrefour.org Despre Carrefour Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
Program Sarbatori 2016-2017 Magazine STANDARD/CITY 1. ... Deschise intre orele 10-18 Magazine LOCO 1. ... Deschise intre orele 10-18 Magazine NON-STOP 1. ... Deschise intre orele 10-18 Magazine din Centre Comerciale 1.
Sute de familii au inceput o viata noua in februarie, de cand s-au deschis 18 noi magazine PROFI in intreaga tara.
Imi place sa cotrobai prin magazine cu obiecte vechi, cu atat mai mult cu cat ele sunt incarcate de istorie, au o aura aparte care pentru mine e fascinanta. ... In orice capitala europeana exista o zona istorica cu magazine si terase.
In fapt, sustin anchetatorii, plicurile cu plante etnobotanice erau furnizate de doi tineri din judetul Constanta, treceau pe la un intermediar din Iasi, insa, nu prin intermediul unor "magazine de vise", ci in baza unor comenzi directe prin telefon sau Internet.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
In decembrie 2012 a avut loc, langa splendidele cascade Iguassu, din Brazilia, cel de al IV-lea Forum International OZN, sub coordonarea lui Ademar Jose Gevaerd, principala personalitate a ufologiei braziliene, editor al revistei Brazilian UFO Magazine.
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
Fie ca sunt tineri ocupati care merg la cumparaturi o data pe saptamana sau sunt pensionari care iau zilnic pulsul pietei, craiovenii prefera atat luxul marilor magazine, cat si caietul de datorii din chioscul prafuit de langa bloc.
Zece magazine craiovene au anuntat vanzari de soldare Cu doua zile inaintea sezonului de soldare, marile magazine au notificat deja Primaria Craiova cu privire la intentia de a face vanzari de soldare. ... Afirmatia a fost sustinuta si de angajatii altor magazine care practica reduceri.
Candidatul UDMR pentru Primaria municipiului Sfantu Gheorghe, deputatul Antal Arpad Andras, incepe marti la pranz o campanie maraton de 24 de ore, timp in care nu va dormi deloc si va vizita treizeci de locatii, printre care magazine, Salvarea, Gara, dar si o frizerie, unde se va tunde.
google-analytics.com