Cautare

535 de rezultate pentru "lupte" (3.50 secunde)
In ceea ce priveste atacul la adresa presedintelui CJ, spun doar ca politicienii locali au inteles ca, daca vor sa aiba audienta, trebuie sa lupte cu Eugen Durbaca".
Am crezut ca oamenii politici au inteles ca nu trebuie sa se mai lupte doar pentru propriile imagini, ci si pentru binele celor multi.
"Trebuie acum sa stringem rindurile pentru ca urmeaza o perioada dificila, cu lupte sustinute", a declarat Dumitru Nicolae. Membrii Consiliului Municipal i-au ales prin vot si pe cei noua vicepresedinti:
"Sa se lupte pentru drepturile pensionarilor, sa dea in judecata Guvernul ca nu a venit mai devreme cu legea pensiilor, nu faptul ca nu i-au convenit vorbele unui ministru.
Cei doi vor face pereche pe ringul de dans, la initiativa revistei The One, care a invitat personalitati din toate domeniile, care se potrivesc cu spiritul revistei, sa lupte pentru rezolvarea unor cazuri sociale.
Publicatia italiana precizeaza ca mai multe persoane care vor sa lupte pentru jihad invata, in tara noastra, sa construiasca si sa foloseasca dispozitive explozive.
Campionul olimpic la lupte greco-romane la Jocurile Olimpie de la Los Angeles din 1984, Ion Draica, condamnat de instantele constantene pentru inselaciune, a fost gratiat de presedintele Traian Basescu.
Reprezentantii locali ai acestui partid au venit cu tot felul de proiecte pentru ajutorarea copiilor cu probleme, finantari pentru concursuri de sah pentru copii, precum si marea dorinta de a atrage pensionari cu ajutorul carora sa lupte pentru drepturilor persoanelor de varsta a treia.
Acesta a vorbit despre abuzurile primarului Iorgus, despre plecaciunile consilierilor locali care nu au stiut sa lupte si despre certitudinile PNL-ului.
Conducatorii auto au mari dificultati in a incerca sa ajunga la destinatiile dorite, iar pietonii care doresc sa mearga pe trotuare trebuie sa faca dovada unor calitati fizice deosebite ca sa poata sa se lupte cu cantitatile foarte mari de zapada depuse pe trotuare", se arata in acelasi comunicat de presa.
Dupa ce a participat la un simpozion legat de unificarea ecologiei din Romania intr-un singur pol care sa lupte pentru aceleasi idealuri, Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista din Romania, crede ca localele ne vor prinde si la Galati cu o mare forta ecologista gata constituita.
Totodata acesta a amintit faptul ca la nivelul organizatiei conservatoare de la Galati se dau lupte intense pentru a-l indupleca pe Eugen Durbaca sa candideze la Primarie.
Diaconescu a subliniat ca daca PSD va fi in situatia sa piarda alegerile, actuala conducere isi va depune mandatul, dar "ar fi aberant" ca in acest moment social-democratii sa inlocuiasca campania electorala cu lupte interne.
A incepe acum o lupta in partid pe cine sustinem ti pe cine nu sustinem ar insemna ca noi, in loc sa ne ocupam de pregatirea alegerilor locale, ne concentram pe lupte interne care nu inseamna decat acte sinucigate ale partidului in ajunul alegerilor.
Premierul a aratat ca Romania a reusit, incepand cu 1990, sa asigure drepturi importante pentru minoritatile nationale, proces derulat cu sprijinul tuturor partidelor, inclusiv al UDMR, care a demonstrat ca stie sa lupte, democratic si prin proceduri parlamentare, pentru minoritatea maghiara.
"Sa demonstrezi ca esti pitt-bull, pentru ca noua ne plac animalele care stiu sa lupte. Iti dam drumul si tu sa musti in stanga si-n dreapta".
Acesta a tinut sa afirme ca nu va raspunde la atacurile "nejuste" ale lui Calin Popescu-Tariceanu formulate la adresa PD-L si ca va continua sa lupte impotriva taxei auto, care "actioneaza impotriva cetatenilor".
Surse din cadrul PSD au anuntat ca cel mai mare partid de opozitie il va desemna pe Miron Mitrea candidat la Primaria Capitalei, pentru a face fata unei lupte grele cu democrat-liberalul Vasile Blaga si cu liberalul Ludovic Orban.
In intalnire, Basescu le-a spus democrat-liberalilor ca, din propria experienta, in batalia electorala pentru cucerirea Capitalei, invingatorii sunt decisi in urma unei lupte politice directe intre adversari, care stabileste ce candidat isi mobilizeaza mai eficient nu doar electoratul partidului sau, ci si nehotaratii.
Lisinschi vrea sa se "dueleze" cu Nicolae La randul sau, Andrei Lisinschi era ieri suparat ca nu a reusit sa se "lupte" in proiecte cu primarul Dumitru Nicolae, in aceasta ultima saptamana de campanie, si l-a rugat pe edilul sef al urbei noastre ca macar pe ultima suta de metri sa iasa pe un canal media local si sa organizeze o confruntare de proiecte si idei, pentru ca electoratul galatean sa-si dea cu adevarat seama de capacitatile celor doi candidati ramasi in cursa pentru Primarie.
google-analytics.com