Cautare

535 de rezultate pentru "lupte" (3.99 secunde)
Principalul contestatar al PLD, si anume PNL, este, in prezent, preocupat de propriile lupte interne, in vederea Congresului care va avea loc la 12-13 ianuarie.
In final ar mai trebui spus faptul ca, desi e mare bucurie la organizatia liberala din judetul nostru, sint multi penelisti care isi fac griji pentru faptul ca organizatia lor nu are prea multi oameni pregatiti sa lupte la urmatoarele trei valuri de alegeri - europarlamentare, locale si parlamentare.
Seful statului a declarat ca Uniunea Europeana trebuie sa devina mai convingatoare pe plan european si sa lupte eficient cu provocarile interne.
Ei nu au drepturi pentru care sa lupte pentru ca nu exista o lege in acest sens. De unde sa le iau eu drepturi?.
Zawahiri a precizat ca musulmanii nu ar mai trebui sa respecte legile internationale si sa paraseasca organizatiile si partidele laice, cerandu-le in schimb sa ia armele si sa lupte sub stindardul islamului.
Cele mai importante evenimente Dupa mai multe luni de lupte Alianta Pensionarilor din orasul nostru a cistigat un prieten influent.
Daca in cazul asociatiilor regia trebuie sa lupte cu birocratia, nu aceleasi greutati le intampina cu agentii economici si utilizatorii de la case, carora le sisteaza direct furnizarea apei.
Mai multi reprezentanti ai societatii civile, care intimplator sau nu sint si simpatizanti ai sefului statului si probabil si ai PD, s-au hotarit sa lupte impotriva celor care pun in pericol democratia din tara noastra si il hartuiesc pe presedintele tuturor romanilor.
"Sunt proceduri absolut inacceptabile, pentru ca nu este spre folosul societatii daca lasam umbra suspiciunilor sa planeze asupra unor demnitari, iar aceste acuzatii sa devina instrumente ale unor lupte politice", a declarat vicepremierul Marko Bela.
In contextul in care seful SIE si-a dat demisia din motive inca necunoscute oficial, iar presedintele Traian Basescu a recunoscut ca Romania se afla in pragul unei crize politice majore, democratii duc ultimele lupte pentru ramanerea lor la guvernare.
"Intelegem ca prioritara in acest moment este relatia cu UE si am avertizat ca riscam sa pierdem startul daca punem interesele politice individuale deasupra interesului comun. Avem nevoie de un ministru de externe care sa lupte la Bruxelles pentru Romania", a mai spus Tariceanu.
Avem nevoie de un ministru de Externe care sa lupte la Bruxelles pentru Romania", a mai spus Tariceanu. Miscarea lui Tariceanu survine refuzului lui Traian Basescu de a semna decretul de numire a lui Adrian Cioroianu in functia de ministru de Externe.
El considera ca Opozitia, desi slaba, "isi poate permite sa faca pe agentul Puterii, deoarece aceasta Putere este divizata si macinata de lupte interne".
Presedintele a condamnat modul netransparent in care s-a constituit noul guvern si se considera dator sa lupte in continuare pentru o Romanie a Dreptatii in virtutea mandatului care i-a fost acordat.
Democratii care ocupa functii de conducere in administratia locala au primit ordin sa lupte cu daruire pentru a-si apara fotoliile.
Pentru asta, vor trebui sa copieze miscarile democratilor, "pentru ca ei sunt mai experimentati si au structuri mai bune", sa mearga din usa-n usa si sa convinga cetatenii ca Traian Basescu este singurul om din tara asta capabil sa lupte cu coruptia, cu grupurile de interese, sa faca reforme in folosul cetatenilor, sa le spuna bihorenilor ca cei care l-au suspendat, respectiv cei 322 de parlamentari PNL, UDMR, PSD, PRM si PC, reprezinta doar "fortele raului", iar cei 108 reprezentanti ai PD si PLD sunt "singurele forte reformatoare din Romania".
Una peste alta, Basescu a anuntat ca este decis sa lupte pentru a cistiga referendumul si apoi pentru a-i pedepsi pe marii corupti care l-au suspendat.
Tariceanu crede ca in prezent liberalii trebuie sa se lupte cu a€ždorinta unora de a-i tine pe romani pe loc si cu setea de putere personala a unoraa€, din nou cu trimitere la institutia prezidentiala.
Motivul cererii deputatului democrat a fost generat de indemnul Evei Barki catre secui de a nu mai astepta sprijin de la UE pentru obtinerea autonomiei si sa lupte singuri pentru obtinerea acesteia.
Inainte de momentul alegerilor Dobre le-a reprosat tinerilor liberali ca nu au reusit sa se faca cunoscuti si ca prefera sa se lupte intre ei in loc sa se confrunte cu adversarii politici ai PNL.
google-analytics.com