Cautare

535 de rezultate pentru "lupte" (3.26 secunde)
Asta isi doreste sa obtina in acesti patru ani de zile consilierul democrat-liberal Iulian Arama, dar spera sa aiba si sustinerea celorlalti consilieri pentru a putea face asta, altfel riscand sa se lupte singur cu morile de vant.
Vedem ca PNŢCD este macinat de lupte interne, de framantari interne, fiind amenintat de o sciziune. Noi am intins o mana de ajutor PNŢCD.
Soporan a precizat ca viitoarea echipa de parlamentari clujeni va trebui sa lupte pentru a atrage mai multe investitii in judet pentru proiecte de infrastructura, precum Autostrada Transilvania.
Al-Bashir, in varsta de 65 de ani, incearca in prezent sa obtina sustinerea populatiei in conflictul cu justitia internationala. In acest sens, el a lansat o campanie pe tema unei presupuse lupte impotriva "neocolonizarii occidentale".
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. Autoritatile moldovene i-au declarat personae non gratae pe ambasadorii romani la Chisinau, iar de astazi vor introduce vize obligatorii pentru cetatenii tarii noastre.
Totodata, senatorul PSD sustine ca sunt si oameni onesti in respectivele institutii, "care inteleg ca toate aceste lupte sunt extrem de periculoase pentru stabilitatea statului roman, o stabilitate de care depinde existenta noastra viitoare".
Mircea Geoana a sustinut in continuare cauza portului Constanta, mentionand existenta unor adevarate "lupte a intereselor la granita de Est a Romaniei", favorizate in special de contextul politic relativ instabil din Ucraina, Moldova si Georgia.
"Europarlamentarii ar trebui sa faca legatura intre cei din Europa si noi, ar trebui sa se lupte pentru problemele noastre.
In loc sa se lupte cu ciclul economic prin politici stimulative, Romania adopta in continuare masuri pro-ciclice. Dupa ce fostul guvern a stimulat o economie deja supra-incalzita, actualul guvern sufoca o economie care deja gafaie.
"S-a dat cu Basescu!" - este diagnosticul pe care se zice ca l-ar fi pus, recent, Viorel Hrebenciuc, colegului de grup parlamentar de partid si de lupte politice.
Acum, cei doi, care sunt si rude de sange, ar fi jurat in barba sa lupte pana la capat impotriva fostilor aliati.
"Traian Basescu a dovedit ca are dorinta de schimbare a Romaniei, stie sa se lupte pentru aceste idei si sunt convins ca alaturi de domnia sa vor veni multi specialisti, politiceni si independenti".
Acum cateva saptamani, Basescu a declarat ca nu si-a propus sa lupte impotriva ei si ca Romania va iesi din criza numai odata cu restul lumii.
Cele mai importante partide ale momentului, PSD si PD-L, sunt macinate de framantarile interne.
• Cum l-au lucrat Iliescu si Nastase pe Geoana Propunerea lui Mircea Geoana privind alegerea presedintelui PSD si a echipei acestuia, printr-un sigur vot pe lista, a creat lupte interne pentru functii intre social-democrati.
'Cu toate ca pestele de la cap se impute si de la coada se curata, recent am avut dovada ca deparazitarea Stangii de lichele a inceput cu Mircea si Cristian - copiii lui Teo si ai serviciilor, trimisi in misiune sa lupte pentru "consolidarea" Stangii.
Cu toate ca, in ultimele luni, in organizatia judeteana s-au dus lupte grele pentru debarcarea lui Dan Ilie Morega, toti adversarii si criticii liderului au fost redusi la tacere.
Nu in putine cazuri, am asistat la lupte pe viata si pe moarte intre filialele partidelor aflate la Putere, si chiar intre taberele din organizatia X sau Y.
Salariatii sunt hotarati sa continue greva generala pe perioada nedeterminata, fiind decisi sa lupte pentru a-si recupera banii pentru munca depusa.
Dezgropata cu sarcasm de catre lustragiii de papuc al sultanului, legea lustratiei se adauga aceleiasi lupte cu himerele trecutului, pentru care au fost arvunite tot felul de spirite mediocre si ratate, bolnave de frustrari nesatisfacute si mistuite de complexe iremediabile.
google-analytics.com