Cautare

535 de rezultate pentru "lupte" (3.51 secunde)
Geoana a anuntat ca sunt pregatiti sa se lupte, invocand aceleasi prevederi ale Curtii Constitutionale pe care le invoca de fapt si Alianta.
Noi nu dorim dezbateri si lupte sterile pentru scaunul de presedinte al Camerei Deputatilor, pentru ca oamenii s-a saturat de circ".
In opinia acestuia, UDMR ar trebui sa lupte pentru recapatarea increderii societatii civile in faptul ca Uniunea este o formatiune politica democratica.
Atunci cand, in 6/19 ianuarie 1918, in Basarabia sosea de la Kiev corpul ofiterilor prizonieri ardeleni, pregatit sa lupte impotriva austro-ungarilor, acestia erau dezarmati de bolsevici.
Adulter, tot felul de lupte, tiganie, familii. Cismeaua era la vreo 100 de metri de casa, wc-ul - la vreo 10 metri...
Dupa ce a amenintat de mai multe ori ca renunta la scaunul de subprefect, Groza si-a dat luni demisia pentru a se dedica afacerilor si politicii liberale intr-un moment in care organizatia PNL Craiova este macinata de lupte pentru putere.
In jurul ei se organizeaza primele lupte pentru Ardeal. Conditia semnarii tratatului era deci amortirea vocii pentru Ardeal in Bucuresti.
Tinerii aspiranti la fotoliul de politician trebuie sa o ia de jos, sa-si testeze taria angajamentului politic, sa propuna ceva, si sa lupte pentru realizarea acelui proiect.
Tinerii aspiranti la fotoliul de politician trebuie sa o ia de jos, sa-si testeze taria angajamentului politic, sa propuna ceva, si sa lupte pentru realizarea acelui proiect.
Sistemul limfatic formeaza, celule numite limfocite, care ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor. Limfocitele circula in sange, dar sunt mai concentrate in limfa, care reprezinta o parte a sistemului de aparare a organismului.
Ceea ce cred ca trebuie sa aprecieze noile generatii este resortul acela intim, care i-a facut pe cei ce s-au sacrificat in decembrie 1989, sa-si asume responsabilitati, sa lupte pentru ceea ce ei au considerat o cauza dreapta.
BCR - castigatoare dupa lupte crancene cu alte trei banci nationale Banca ce a reusit sa se incadreze in conditiile stricte ale primariei este BCR-ul.
Destinul lor este adesea presarat cu obstacole, lupte si framantari. O parte dintre ele ar putea fi generate sau intretinute de propria impulsivitate.
Potrivit presei, in capitala tarii se dau lupte intre politie si militarii pucisti. Sute de persoane au iesit pe strazile din Istanbul, dupa anuntul loviturii de stat militare si al preluarii controlului de catre Armata.
si astia vor sa lupte cu tancul?!.Cand ii vad pe François Hollande, pe Obama, pe astia toti ca se angajeaza de nu stiu cata vreme.
El poate sa organizeze cu acelasi patos si avant revolutionar, astazi un eveniment precum FARA PANTALONI IN METROU, mai tarziu un amplu miting pentru demiterea guvernului, si doar peste cateva saptamani o manifestare precum IMBRATISEAZA UN OM IN FATA TEATRULUI NATIONAL, apoi RAMAI NEMISCAT PENTRU 1 MINUT IN PIATA ROMANA, si peste putin timp PRIVESTE IN OCHI UN STRAIN, VREME DE 5 MINUTE, IN PARCUL IZVOR, dar apoi va lupta din nou impotriva lumii vechi, provocand intreaga societate sa lupte impotriva coruptiei, sa rastoarne guvernul, sa intemniteze, sa faca justitie, sa blameze votul majoritatii, sa faca revolutie, cu alte cuvinte.
Sa fim bine intelesi, in ciuda sloganelor gasite in cartea de istorie modernizatorul Turciei n-a facut altceva decat sa lupte impotriva turcilor.
Iulia a continuat sa lupte cu sfarseala si sa-si stranga incetisor lucrurile, pana la opt si jumatate, cand Alex s-a trezit ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Este Razboiul Mondial pur si simplu un subiect fascinant, sau in viata trecuta entuziastul acestui eveniment poate a participat la lupte?
Adunarea Nationala da expresiune multumirei si admiratiunii sale fata de Puterile Aliate, care, prin stralucitele lupte purtate cu cerbicie impotriva unui dusman pregatit de multe decenii pentru razboi, au scapat civilizatiunea de ghearele barbariei.
google-analytics.com