Cautare

535 de rezultate pentru "lupte" (3.63 secunde)
Incepand din ziua de 22 decembrie 1989, ora 19.00, dupa cum afirma Constantin Bebe Ivanovici, nicio informatie despre lupte si despre actiunile teroriste nu s-a difuzat fara viza reprezentantilor Armatei.
Atacatorul a fost dezarmat in urma unei lupte cu unul dintre martori, lasand pusca la fata locului si fugind. Este vorba despre un barbat alb, tuns scurt, noteaza ziare.com.
Ursi grizzly versus ursi polari - egalitate Schimbarile climatice fac ca aceste doua specii sa ajunga sa se lupte pentru resurse, iar majoritatea cercetatorilor pariaza pe victoria ursilor grizzly, care au avantajul dintilor si craniilor mai puternice.
In RDG, nu exista filme cu crime din care sa invete gangsterii, nici literatura pornografica, nici maratoane de lupte si de dans, nici un abuz de hipnoza, sugestie, astrologie, citit in palma, ori clarviziune.
Domeniul cercetarii si dezvoltarii, in sectorul public, este aproape intotdeauna prizonierul unei lupte constante de a obtine si a justifica finantarea.
Si romanii lui Kinnamos Un secol mai tarziu, un alt cronicar bizantin, Ioan Kinnamos, relateaza episodul unei lupte dintre bizantini si unguri.
Fie sa se plece in fata sortii, fie sa lupte. Astfel a inceput lupta cu destinul, insa in aceasta confruntare inegala a uitat sa mai fie femeie.
El a spus ca si-ar dori ca persoanele care vor sa se lupte sa o faca in afara PNL, remarcand ca nu i-a vazut sa munceasca pentru partid "pe cei care apar foarte mult la talk-showuri".
sa lupte pentru mentinerea Aliantei D.A., "pentru ca romanii au incredere in ea, si poate castiga alegerile in 2008", si ca PNL sa realizeze ca pierde din credibilitate si sa ia masurile adecvate pentru a stopa declinul.
Cea mai recenta actiune sportiva este concursul de lupte traditionale tataresti "Kures", derulat sambata, 15 iulie, pe plaja Splendid, din Eforie Sud.
El a criticat politica gresita aplicata de actualul lider al PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, care "a degenerat in lupte in partid" si care se finalizeaza prin "excluderea celor care au pareri diferite de cele ale conducerii".
Liderul PSD, senatorul Mircea Geoana, si-a exprimat ieri indignarea fata de faptul ca "un subiect vital pentru interesul cetateanului si pentru interesul national a devenit prizonierul unei lupte pe care as putea sa o numesc o intifaza politica politica intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria".
Dupa vizita la DNA, Dana Nastase a declarat ca a vrut sa afle ce probe au strans procurorii si a afirmat ca familia ei este, de fapt, victima unor lupte politice date prin intermediul Parchetului.
Suntem inscrisi pe o tendinta pozitiva din punct de vedere economic si ar fi pacat sa pierdem acest moment pentru lupte si dispute politice care nu pot sa aduca mari modificari pe scena politica", a spus Tariceanu.
Cristian Boureanu considera ca excluderea sa din PNL este "o decizie total nestatutara si absurda" si acuza gruparea Tariceanu - Olteanu ca a instaurat dictatura in partid.  Intr-o declaratie remisa agentiei NewsIn, Boureanu considera ca prin decizia Delegatiei Permanente de la Cluj de excludere a sa si a Ralucai Turcan s-a instaurat "dictatura unui grup de interese meschine, care foloseste parghiile guvernamentale de putere in interes personal si in lupte interne de partid".
Fost prim-vicepresedinte al PRM, Corneliu Ciontu este in prezent prim-vicepresedinte al PNG-CD. In aceasta calitate, deputatul a facut, in cursul zilei de ieri, o vizita la sediul Organizatiei Judetene a PNG, pentru a verifica "cum se misca" partidul in teritoriu.
Nu se stie cu ce ii va ajuta acest portofoliu in viitoarele lupte electorale, cert este ca democratii au devenit efectiv mai puternici.
Ei mai arata in scrisoarea adresata lui Stolojan ca nu il impiedica nimeni sa revina in PNL, sa isi sustina propriile idei si nici sa lupte pentru a le pune in aplicare din functia de presedinte de partid.
Liderul democratilor, Emil Boc, a declarat ieri ca PD este ingrijorat de faptul ca actualele lupte interne din PNL afecteaza actul de guvernare, stabilitatea politica, majoritatea parlamentara, indeplinirea promisiunilor din campania electorala, dar si asigurarea conditiilor de aderare a Romaniei la UE.
Liberalul este convins ca Sorin Oprescu era, cel mai probabil, singurul pesedist capabil sa lupte de pe pozitii egale cu liderii partidelor aflate la guvernare.
google-analytics.com