Cautare

535 de rezultate pentru "lupte" (2.97 secunde)
Hotarati sa lupte pana la capat, deputatii fostului partid de guvernamant s-au opus din rasputeri si ieri adoptarii proiectului de modificare a declaratiilor de avere si de interese reusind sa amane nu numai votul final dar si sa intarzie nepermis de mult adoptarea unicului articol al ordonantei in cauza.
Ulterior, inaintea unei lupte mult mai crancene, acelasi comandat cere sa imbrace pantalonii maro. Tu ce pantaloni ai imbracat astazi?
Si aceasta pentru ca, potrivit statutului functionarului public, reprezentantii autoritatilor locale primesc doar o indemnizatie lunara, fara a li se recunoaste si restul drepturilor, cum ar fi sporul de vechime, pentru care primarii si viceprimarii din toata tara au ajuns sa se lupte prin tribunale.
El a conchis ca “PNL trebuie sa lupte pentru a instaura normalitatea“. Potrivit unor surse din PNL, alegerile au fost contestate de mai multi lideri liberali, fiind considerate nestatutare, deoarece Patriciu nu a implinit din primul tur numarul necesar de voturi.
El a adaugat ca „Stolojan trebuie sa revina“ si ca „nu este timp de dezbateri si de lupte“ in partid.
În schimb, aparitia unor brutarii aproape insalubre, unde pâinea nu se produce în cele mai sigure conditii, constituie segmentul de concurenta neloiala cu care trebuie sa lupte Pan Group pe piata.
Insa, chiar de saptamana trecuta, s-a vehiculat ca, intr-un final, dintre atatea variante si lupte mute date intre sustinatorii lui Dan Radu Rusanu, Titus Gheorghiof si Mona Musca, castiga un al patrulea:
Este o timpenie ", afirma prefectul Roman, care spune ca actiuni de acest gen fac parte din categoria celor care "iti intorc stomacul pe dos " si ca doreste ca demnitarii Botosaniului sa treaca odata la treaba si sa inceteze astfel de lupte.
„Este, clar, metoda PSD-ului, e un zvon lansat de PSD, pentru ca acesta nu are nici un interes ca in Alianta sa existe armonie”, a completat secretarul de stat, care vorbeste despre adevarate lupte de guerila pe care le duce PSD-ul.
• Premiul "Rezistenta din muntii TVR-ului" A fost acordat "celor 300 de jurnalisti din TVR care au curajul sa lupte pentru dreptul de a-si practica profesia liberi de orice influenta.
Spre deosebire de Egipt, in Libia au fost si exista in cotinuare puternice lupte de strada intre fortele loiale presedintelui libian si opozitie.
Apoi, sustine Dorel Labo, in interiorul PNL au existat cateva lupte interne de partid, carora atat presedintele liberalilor salajeni, Corin Penciuc, cat si vicepresedintele partidului, Cristian Ionescu, nu le-a putut face fata.
Din cauza acestei lupte politice se pierde entuziasmul si eficienta in activitate. Ma angrenez si merg in acest razboi pina la capat.
Liderul judetean al PSD, fostul prefect de Bistrita-Nasaud Viorel Pupeza, i-a luat ieri apararea subprefectului Mica Oprea, pe care liberalii si democratii urmaresc sa o destituie.
Dupa sase luni sunt convins ca va veni sa lupte alaturi de marea echipa social democrata", a declarat Geoana. (A.M.)
Aici, ei au adoptat o tactica mai defensiva, mult mai potrivita unei lupte de strada. In cele din urma, Maniacii aveau sa fie invinsi, la limita, cu 2-3.
"Consider acest gest agresiv al Rodicai Stanoiu ca un atac la adresa Partidului Democrat, ca pe o vendeta a PSD impotriva reprezentantilor Partidului Democrat, hotarati sa lupte impotriva coruptiei, impotriva coruptilor.
Jocurile erau centrate in jurul unor creaturi virtuale numite Pokemon, pe care antrenorii de pokemoni puteau sa le prinda, sa le antreneze si sa participe in lupte impotriva altora, intr-o forma de activitate sportiva.
La un moment dat n-a mai vrut sa lupte cu acesta boala. Singurele pastile pe care le mai lua erau calmantele.
Deputatul Dan Mihalache a declarat ieri ca in PSD nu vor mai exista lupte pentru putere, iar inlaturarea lui Nastase ar fi doar inceputul curateniei.
google-analytics.com