Cautare

535 de rezultate pentru "lupte" (2.77 secunde)
Crima, minciuna, manipulare “O parte a clasei politice romanesti s-a cladit pe crima, minciuna si manipulare“, a perorat Maior de la tribuna. In opinia vorbitorului, acest lucru a facut imposibil ca cei aflati la putere sa lupte pentru interesele poporului.
Sigur este ca PSD trece prin vremuri grele, obligat cum e nu numai sa-si faca ordine prin propria ograda dar si sa faca fata atacurilor adversarilor, sa lupte pentru a-i pastra pe Nastase si Vacaroiu in fruntea celor doua Camere parlamentare, sa-si conserve oamenii bagati in functii cheie in administratia locala si centrala, sa monitorizeze Guvernul.
Profesorii care dau meditatii fac evaziune fiscala In ciuda ingrijorarii oficialilor de la Bruxelles privind marea coruptie, premierul Tariceanu pare mai decis sa lupte impotriva micii coruptii.
Alte localitati mari in care s-a ajuns la turul 2 sunt Negru Voda (PD-L-istul Petre Urziceanu se bate cu pesedistul Ion Nicolin), Techirghiol (unde democrat-liberalul Florea Constandin se dueleaza cu liberalul Adrian Stan), Castelu (un alt caz de neimaginat, primarul Nicolae Anghel, care spera la 70-80%, ajungand sa lupte in turul 2 cu pesedista Paraschiva Mocanasu), Deleni (PD-L-istul Dan Anica vs.
Acesta este insa sustinut si obligat sa lupte de gasca grupata in spatele lui, formata mai ales din afaceristi care au prosperat pe timpul ultimei guvernari PSD.
Pe de alta parte, daca oamenii acestia nu au ceva de ascuns, eu cred ca pot sa lupte in continuare pentru a-si dovedi nevinovatia, pentru ca orice pas lateral in aceste conditii poate sa creeze suspiciunea ca prefectul a avut dreptate cind a spus ca solicitarea demisiei este legata de aceste cauze.
Vicepresedintele PSD Sorin Oprescu a declarat ca i-a informat, ieri, pe membrii Delegatiei Permanente in legatura cu decizia sa de a candida pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Din pacate, Inspectoratul Judetean de Politie Constanta, cel putin in acesti ultimi patru ani, nu a dat dovada ca vrea sa lupte cu toata forta impotriva coruptiei si coruptilor.
Noi va trebui sa-i identificam pe cei care mai cred in valorile morale si sunt gata sa lupte pentru ele.
Lupte intestine la orizont Prima formatiune care a aderat la curentul popular european, si chiar s-a afiliat acestuia, a fost UDMR.
Mai mult, acesta a declarat ca este de acord cu numirea sefilor de deconcentrate pe criterii politice, considerand ca astfel vor fi evitate multe lupte duse pana acum pe fundal politic.
Este o obligatie morala si politica a Romaniei si a romanilor sa lupte pentru ca familiile noastre de la est de Prut sa revina acasa in Europa", spune Basescu.
Daca in anterioara perioada de opozitie - 1997-2000 - PDSR a invatat multe si s-a pregatit temeinic pentru revenirea la guvernare, dupa 2004 am irosit mult timp in lupte intestine si in conspiratii de culise.
Chiar daca nu se poate vorbi de candidaturi oficiale, in sinul organizatiei se dau lupte aprige si se vorbeste de cinci posibili candidati.
Doresc o conducere care sa se lupte si sa-si apere membrii de partid, nu sa-i indeparteze si sa-i dezbine”.
Nu poti sa schimbi o organizatie din interior daca nu dispui de o masa critica de oameni care sa-si doreasca si care sa lupte pentru aceasta schimbare.
Iliescu sau Nastase au tot amenințat cu plecarea, si-au facut chiar bagajele de cateva ori, dar Ponta este obligat sa lupte pina la capat si asta inseamna chiar aceasta varianta extrema.
Printre cele obligate sa se lupte cu adevarat pentru achizitionarea mult ravnitului loc se numara o alta celebritate a partidului - Dorina Mihailescu, element PSD-ist omniprezent.
Pentru unele persoane acest lucru ar putea fi numai o gluma proasta, insa Ministerul Justitiei, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si ONG-urile din Romania, incearca sa treaca de la vorbe la fapte, astfel incat incepand cu luna viitoare - iunie, in licee va fi demarat un proiect pilot prin care liceenii sunt invatati sa lupte impotriva coruptiei.
Si atunci Basescu ar trebui sa lupte, nu sa stimuleze absenteismul! PS: conferinta lui de presa e deliranta, aceleasi clisee, aceleasi obsesii, aceeasi josnicie.
google-analytics.com