Cautare

535 de rezultate pentru "lupte" (2.87 secunde)
Scenariul depinde de "convingerea celor pastrati sa nu se lupte pentru cei dispensati". ... "Se vor stimula lupte interne, se vor lansa pe piata zvonuri privind diverse intelegeri intre actuala conducere a PSD si grupuri de la putere.
Sunt implicati pana la gat in compromisuri, lupte pentru Putere, afaceri murdare, mize marunte.
In schimb, s-a pierdut in lupte intestine intre cele trei partide, fiecare dorind sa isi puna propriul candidat sa lupte cu Poteras si macinand astfel sansele Uniunii de a mai castiga o primarie.
Lupte fratricide Daca Basescu se bazeaza inca pe fidelii sai din SPP, in actuala coalitie de guvernare se dau deja adevarate lupte de gherila pentru desemnarea inlocuitorului generalului Lucian Pahontu.
Anuntand mentinerea Romaniei sub o supraveghere atenta dupa "lupta politica teribila din iulie si august" (oare numai in Romania se dau lupte politice?), doamna Reding da o calificare uluitoare acelei lupte.
Fiind intrebat daca are convingerea ca va reusi atat el cat si Traian Basescu sa coabiteze, primul ministru a precizat ca dupa acesti aproape noua ani ,,de lupte" Romania are nevoie de constructie, iar majoritatea trebuie sa accepte acest compromis si sa aiba dialog si cu cei care sunt in minoritate.
Fie ca Basescu va reusi sa-si fabrice propriul partid pana la prezidentiale, fie ca va propune un succesor din PDL-ul lui Blaga, e limpede ca de aici nu poate aparea un contracandidat care sa se lupte cu Antonescu si Ponta.
Pe strazile Romaniei nu se dau lupte politice ci geo-politice / ZIUA NEWS Analistul si politicianul Adrian Severin scrie pe blogul propriu un text ce se doreste a fi concluzia faptelor din ultima saptamana de pe strazile si spitalele din Romania.
Ne aflam astfel in situatia in care ceea ce parea o uriasa victorie electorala deschide, de fapt, pentru PSD un sir de lupte, din care nu e deloc de neglijat posibila lupta interna pentru fotoliul de premier, cu tot conflictul de putere care s-ar putea declansa ulterior in PSD.
Erau lupte romani contra romani, in care doar Romania avea de pierdut. ... Propaganda vestica ii indemna pe romani sa reziste, sa lupte, pentru ca aliatii anglo-americani vor veni.
"In Romania, desi astfel de lupte sunt interzise prin lege, acestea se mai organizeaza in mod clandestin", a mai spus presedintele SPCA. Ea a adaugat ca Ministerul de Interne a actionat in cazul unor reclamatii referitoare la organizarea unor lupte cu caini.
In situatii de criza, inclusiv guvernatorul BNR ar trebui sa lupte impotriva furtului banului public. Mai putina economie teoretica, domnilor!
Betia relansatei lupte contra coruptiei nu-l lasa sa-si imagineze muntii de hartie asa stransi, munti pe care nimeni nu-i va dezvirgina vreodata cu privirea. ... Guvernul nu stie cum sa lupte cu criza si nu intreaba nici expertii reali pentru ca se teme de raspunsurile pe care le-ar putea primi.
De aceasta data, realizatoarea TVR refuza sa mai lupte pentru viata. In 2008, Marioara Murarescu a primit o veste cumplita din partea medicilor, care i-au spus ca are cancer la san.
Ambii boxeri vor aceste lupte, dar ni s-a spus ca Showtime prefera ca Bute sa lupte cu un american. Ne-am inteles cu Interbox, dar nu mai avem ce face, pentru ca banii sunt la Showtime", a spus Eddie Hearn.
Este pregatit sa lupte cu Cobra, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, a declarat antrenorul sau, in exclusivitate pentru The Money Channel. ... Este dificil sa castigi un meci in Europa, aproape imposibil, iar din aceasta cauza multi refuza sa lupte aici.
Acum, fostul fotbalist s-a intors acasa si este pregatit sa lupte pentru viata sa. ... Ba, mai mult, el este hotarat sa lupte in continuare pentru recuperarea sa:
In acest caz, actiunea este localizata in sudul Americii, in anii 1860, dupa ce SUA au pierdut razboiul civil, iar oamenii candva bogati, printre care se numarau Scarlett si Rhett, s-au vazut nevoiti sa lupte pentru supravietuire.
Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
oamenii nu reprezinta doar niste numere, toate vietile sunt la fel de importante, iar ziua in care oamenii vor inceta sa lupte pentru libertatea lor este ziua in care se pot considera morti.
google-analytics.com