Cautare

535 de rezultate pentru "lupte" (2.74 secunde)
INCLUDERE SI NEURODIVERSITATE, iar sub acest titlu cred ca putem pune impreuna bazele unei societati capabile sa elimine discriminarea si sa lupte pentru cei aflati in suferinta.
Realizat atat in varianta radiofonica, dar si in format video, documentarul spune, in premiera si in exclusivitate, povestea acestei lupte, relatata chiar de catre cei care au luat parte la ea.
se pot naste proteste violente si lupte pentru putere. - Eroul din noi (Marte in Berbec) pare mai dispus sa lupte pentru convingerile sale, fiind sustinut de Jupiter, care se afla si el in semnul de Domiciliu, in Sagetator.
Este bine, pentru ca inseamna ca organismul imunitar a inceput sa lupte si sa produca celule imunitare. Nu inseamna ca sistemul imunitar este scazut, ci ca are resurse sa lupte si ca intra in rezonanta cu boli cu vibratie mai inalta.
Pentru ca spunea el campania electorala e ca un turneu profesionist de lupte. Oponentii nici nu se cunosc prea bine la urma urmei, dar arunca cu noroi unii in altii ca sa ne atraga noua atentia.
Situatia din Ucraina se agraveaza. Populatia se pregateste pentru lupte in interiorul oraselor
lupte in continuare in instanţa. ... lupte cu morile de vant din SUA şi cu mentalitatea americanilor care se cred noua rasă
Nefiind siliti sa se lupte cu greutatile, acestia incep sa dea semne de o nervozitate excesiva, pe cat de nedorita, pe atat de neasteptata pentru cei care i-au inconjurat cu toata dragostea.
Un american a plecat sa lupte voluntar de partea Ucrainei in razboi. Zelenski a solicitat ajutor voluntarilor straini sa faca fata rusilor.
Totusi, daca unii dintre noi au o tinta in existenta lor, sint si foarte multi care n-au absolut nici un scop, nimic care i-ar putea ajuta sa lupte pentru a iesi din noroiul in care se afla.
Gazdele au aruncat mingi inspre careul nostru, s-au vazut lupte aeriene si destula panica printre olteni, iar la scorul de 2-3 arbitrul Salomir a indicat, in ultimul minut, punctul cu var si asa a iesit un nesperat 3-3 pentru gazde.
Protestatarii au sustinut ca au dreptul sa lupte pentru a scapa de grija zilei de miine. ... In consecinta ma las pagubas si ii critic pe altii ca nu au curajul sa lupte pentru a-si apara drepturile.
Cei doi au vorbit despre meciul Farul - FCSB, sansele ca Hagi sa se lupte din nou pentru titlu si rezultatele obtinute de celelalte echipe din Superliga in etapa 8.
Lupte de strada la Lyon si Paris, in conditiile in care Franta este aproape de a fi paralizata de a sasea zi de greva nationala.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste.
Decizia AP de a-i primi i-a facut pe cei de la UCM, ale caror liste de semnaturi fusesera contestate, sa nu se mai lupte cu institutiile statului pentru a castiga dreptul de a participa la alegeri.
La inceput, Stolojan a crezut cu tarie ca alianta dintre PNL si PD este o treaba buna, menita sa creeze un pol politic care sa lupte de la egal la egal cu mamutul PSD.
Cert este ca, in situatia actuala, udemeristii sau umanistii trebuie sa lupte de aceeasi baricada, pactizand pentru formarea majoritatii parlamentare fie cu PSD, fie cu Alianta D.A.
Ceea ce s-a intamplat ieri in Parlament pledeaza, de fapt, in favoarea declansarii alegerilor anticipate, in actuala formula fiind clar ca nu vom avea parte decat de penibile lupte politice.
“Nu cred ca trebuie facute schimbari majore in conducerea superioara de partid“, a declarat, la randul sau, Constantin Contac, presedintele organizatiei judetene PSD Botosani.“Social-democratii au dorinta de a ramane uniti in jurul unei conduceri puternice, capabila sa modernizeze partidul, sa il reorganizeze in teritoriu si sa dea o replica puternica actualei Puteri, care, inca de la inceput, pare macinata de lupte intestine“, sustine, de asemenea, deputatul PSD de Caras-Severin Ion Mocioalca.
google-analytics.com