Cautare

267 de rezultate pentru "leonard mateita" (4.73 secunde)
Vom fi afectati "nu doar direct din cauza bancilor grecesti care detin o cota importanta din sectorul bancar, ci si indirect, prin faptul ca suntem situati in aceeasi regiune cu Grecia", a mai afirmat Ministrul Leonard Orban.
In delegatie sunt Victor Ponta, Andrei Marga si Leonard Orban. Pe lista ministerului nu se afla Traian Basescu. Presedintia a trimis ieri, la Ministerul de Externe, o alta lista.
Ponta a mai anuntat ca pana in 10 decembrie se anunta o remaniere si ca ministrul Afacerior Europene, Leonard Orban, va primi in urmatoarele zile o functie oficiala la Bruxelles.
Nu vor candida Florin Georgescu, Mona Pivniceru, Leonard Orban si Raed Arafat. In rest, toti ceilalti isi vor incerca sau reincerca norocul pentru a deveni sau redeveni parlamentari.
Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a subliniat la acea data ca principalul obiectiv al tarii noastre este obtinerea unei pozitii bugetare mai favorabile si ca Romania nu este de acord ca rata de absorbtie a fondurilor europene sa fie corelata cu viitoarele alocari pentru politica de coeziune.
Dintre numele sonore care nu se vor mai regasi in noul guvern sunt cel al fostului ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu (ea mai detinut acest post in perioada 2000-2003, in guvernul Nastase, dar si in Guvernul Boc in perioada 2008-2009), si cel al fostului ministru al Afacerilor Europene, Leonard Orban, si al doctorului Raed Arafat, care a renuntat la portofoliul Sanatatii.
Senatorul Cadar Leonard a sustinut o declaratie politica intitulata "Cand simtul masurii lipseste unor minti 'luminate'" pe care o puteti citi in continuare.
Guvernul Romaniei este, conform legislatiei in vigoare, singura autoritate publica avand dreptul sa negocieze portofoliul ce revine Romaniei si sa propuna persoana care sa ocupe functia de comisar european, asa cum s-au petrecut lucrurile in trecut si la desemnarea domnilor Leonard Orban si Dacian Ciolos in calitate de propuneri ale Romaniei pentru a fi numiti comisari europeni.
Din delegatia care il insoteste pe presedintele Klaus Iohannis in deplasarea externa fac parte consilierii prezidentiali Cosmin Marinescu, Andrei Muraru, George Scutaru, Leonard Orban, Simina Tanasescu, Dan Mihalache, precum si purtatorul de cuvant al presedintelui, Tatiana Niculescu Bran si consilierul personal al sefului statului, Mihai-Razvan Ungureanu.
Senatorul Leonard Cadar a sustinut o declaratie politica, intitulata: Guvernul tehnocrat trebuie sa invete cuvantul patriotism. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
O prevedere “incriminata“ de oamenii de afaceri se refera la faptul ca firmele care au un grad mare de indatorare trebuie sa ia in considerare o majorare a capitalului social pana la sfarsitul anului, pentru a putea sa-si deduca cheltuielile cu dobanzile potrivit modificarilor din Codul Fiscal, a declarat ieri Patrick Leonard, tax partner la KPMG.
Leonard Orban, negociator-sef al Romaniei cu Uniunea Europeana, ne-a declarat la randul sau ca ziua de marti era un “termen indicativ“ pana la care cele sase companii cu care s-au purtat negocieri pe toata durata anului trecut puteau sa-si dea acordul.
Recent, Leonard Orban, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, a recomandat Consiliului sa nu intarzie in a investiga urgent orice caz in care poate fi vorba de un ajutor de stat pentru ca “este o chestiune foarte serioasa pentru Uniune, iar aplicarea clauzei de salvgardare (amanarea integrarii cu un an - n.
Romania a inceput deja aplicarea acquisului comunitar in acest domeniu, este de parere Leonard Orban, negociator-sef cu Uniunea Europeana. Potrivit acestuia, “au fost infiintate departamente de ajutor de stat la toate institutiile implicate in acest proces, iar Consiliul Concurentei functioneaza deja eficient.
Negociatorul sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban, a declarat ca, o data cu publicarea raportului de monitorizare, Uniunea ne va da cartonase verzi, galbene sau rosii, in functie de ce eforturi facem ca sa raspundem la cerintele UE.
Pe de alta parte, negociatorul sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban, arata ca doar pentru modernizarea infrastructurii rutiere sunt necesare investitii de 7 - 8 miliarde de euro, iar pentru securizarea frontierelor va trebui sa cheltuim cel putin un miliard de euro.
De altfel, potrivit negociatorului-sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban, negocierile s-au incheiat cu acceptarea a sase clauze de salvgardare, dintre care trei specifice tuturor tarilor care au aderat pana acum la UE, una comuna Romaniei si Bulgariei si doua specifice tarii noastre.
Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE), a recunoscut ieri ca la nivelul Uniunii exista, pe de-o parte, “rezerve ale liderilor din tarile UE fata de ce cuprinde Tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei“ iar, pe de alta parte, se constata “o anumita oboseala a largirii“.
Cel mai grav lucru care i s-ar putea intampla Romaniei este ca integrarea ei in Uniunea Europeana sa fie amanata pentru 2008, a declarat secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene, Leonard Orban (foto).
Kovacs se va intalni, pe parcursul vizitei de doua zile, care incepe maine, cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, ministrul Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, ministrul de stat Markó Béla, ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, fostul negociator sef Leonard Orban, consilierul prezidential pentru Strategii Economice si Sociale Theodor Stolojan, cat si cu presedintele Agentiei Nationale a Administratiei Fiscale, Sebastian Bodu, si vicepresedintele Autoritatii Nationale a Vamilor, Gelu Stefan Diaconu.
google-analytics.com