Cautare

267 de rezultate pentru "leonard mateita" (3.29 secunde)
Conducerea PNG Galati i-a cerut ieri primarului Dumitru Nicolae schimbarea din functii a directorilor de la societatea Apa Canal si de la Teatrul Muzical “Nae Leonard”.
In ce priveste extinderea prerogativelor de comisar european ale lui Leonard Orban, Boc a precizat ca democratii vor decide daca vor cere extinderea portofoliului doar dupa ce vor afla cu exactitate care este sfera de competenta a acestuia.
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a mai semnat ieri si decizia prin care comisarul european Leonard Orban va fi eliberat din postul de secretar de stat la Ministerul Integrarii Europene si negociator sef cu Uniunea Europeana la 31 decembrie 2006.
Comisarul pentru multilingvism, Leonard Orban, si-a finalizat cabinetul prin numirea ultimului dintre cei sapte membri ai acestuia, spaniola Eva Valle Lagares, a declarat purtatorul de cuvant al comisarului roman, Pietro Petrucci.
Aproximativ o treime dintre cei chestionati au incredere in ministrul de externe, Mihai-Razvan Ungureanu - 33%, in Theodor Stolojan - 32% si in comisarul european Leonard Orban - 30%.
"Nu e corect, moral si cinstit ca PD sa guverneze fara PNL sau ca PNL sa fie la putere fara PD" Cu toate acestea, este mai mult ca sigur ca PNL va anunta zilele acestea ca nu va sustine demersul PSD, profitand de moment doar pentru a mai savura cu sadismul specific unor personaje precum Leonard Orban agitatia "aliatilor" din PD.
Victor Manea i-a dat ca exemple in acest sens pe premierul Calin Popescu Tariceanu- "demn de orice cancelarie europeana cu pretentii"- care este vicepresedinte al Partidului Liberal European, Adrian Cioroianu, vicepresedinte al grupului parlamnetar al liberalilor europeni din Parlamentul European si Leonard Orban, comisar european desemnat de PNL.
Teatrul Muzical "Nae Leonard" a gazduit ieri festivitatile de premiere a 150 de familii de galateni care au implinit 50 de ani de casatorie, maestrul de ceremonii fiind primarul Dumitru Nicolae.
Surprinzator, comisarul european liberal Leonard Orban aduna aprecierile a 34% din romani, urmatorii clasati fiind premierul Calin Popescu Tariceanu, cu 29% si Mircea Geoana, cu 26%.
PSD a prezentat si exemple de astfel de cazuri, nominalizandu-i pe prefectul judetului Brasov, Aurelian Leonard Dan, prefectul judetului Mehedinti, Marius Balu si prefectul de Cluj, Alin Tise, "deloc intamplator finul liderului PD, Emil Boc", care nu numai ca sunt implicati in campanii pro-Basescu, dar chiar participa la organizarea mitingurilor pro-Basescu.
Nicolae Giugea, Marinica Cazacu si Ionel Izina au fost numiti inspectori guvernamentali, iar Ion Carstoiu, Aurelian Leonard Danu si Cristian Marius Vladu au fost retrogradati in functia de subprefecti.
La evenimentul de la Cotroceni, organizat pentru Ziua Holocaustului, au participat reprezentanti ai comunitatii evreiesti din Romania, iar presedintele Basescu a conferit distinctia Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler lui Liviu Beris, Oliver Lustig, Lezer Finchelstein, Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler pentru Lia Bercovici, Benone Constantin si Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Cavaler lui Friedrich Antschel, Radu Comsa, Octavian Fulop, Sarina Ionescu, Iancu Tucarman si Leonard Zaicescu.
Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat marti ca liderul PIN Cozmin Gusa i-a propus sa intre in politica.
Ii mai asteptam sa se inscrie in partid pe cantaretul Mihai Traistariu si pe Leonard Doroftei" , a precizat Gheorghe Ionicescu.
Veselie mare sambata, la Teatrul Muzical "Nae Leonard". Membrii Partidului Noua Generatie Crestin Democrat si-au lansat candidatul in cursa pentru sefia Primariei.
Inainte de plecare, seful statului l-a zarit pe fostul antrenor de box al lui Leonard Doroftei. Seful statului a dat mana cu acesta spunandu-i ca este pasionat de box si ca urmareste meciurile celor doi boxeri mentionati.
Comisarul european Leonard Orban a anuntat ieri ca institutiile europene vor incepe de astazi sa discute despre situatia din Republica Moldova si a su-bliniat ca, din semnalele pe care le are pana in prezent, pozitia Romaniei a fost apreciata datorita calmului si echilibrului de care a dat dovada.
Potrivit comisarului european Leonard Orban, institutiile europene vor incepe de astazi sa discute despre situatia din Republica Moldova. "Incepand de maine (azi - n.
Referitor la decizia privind viitorul comisar european din partea Romaniei, Basescu a spus ca se asteapta la un portofoliu mai consistent decat cel pentru "limbi orientale" - aluzie la actualul comisar pentru multilingvism, Leonard Orban.
google-analytics.com