Cautare

267 de rezultate pentru "leonard mateita" (7.66 secunde)
Referitor la companiile care nu sint incluse in aceasta strategie si care primesc ajutoare de la stat, secretarul de stat MIE, Leonard Orban, a aratat ca "in fiecare caz va trebui realizata, impreuna cu Comisia Europeana, o analiza amanuntita a ajutoarelor de stat acordate si a compatibilitatii lor cu acquis-ul comunitar.
Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE), i-a avertizat ieri pe oamenii de afaceri prezenti la seminarul organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti ca mai au 465 de zile ca sa se pregateasca pentru a primi bani de la Uniunea Europeana.
Bugetul total al programului UE este de 250 milioane euro, in prezent fiind sustinute 90 de proiecte internationale care vizeaza promovarea surselor noi de energie neconventionala ", a declarat Leonard Orban, secretar de stat la Ministerul Integrarii Europene.
Seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IJP Dolj, comisarul Leonard Bandoi, a precizat ca in acest moment politistii au in lucru si alte trei dosare de cercetare penala in legatura cu societati care au obtinut fonduri PHARE, valoarea posibilelor prejudicii fiind estimata la aproximativ 53.000 de euro.
Pentru realizarea covoarelor asfaltice se vor investi 89,88 miliarde de lei vechi, pe lista strazilor care vor avea astfel un nou look aflindu-se Vasile Alecsandri, Ion Fotea, Nae Leonard, Grigore Ventura, Siderurgistilor, 1 Decembrie 1918, Navelor, Eroilor, Plantelor, Saligny, Nufarului, Gorunului.
Doar 2,24% dintre intreprinderile mici si mijlocii (IMM) au accesat fonduri europene si finantari nerambursabile de la stat, a declarat ieri Leonard Orban (foto), secretar de Stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE).
SEE reuneste statele membre ale Uniunii Europene si trei dintre statele AELS (Norvegia, Islanda si Liechtenstein), intr-o piata interna bazata pe libera circulatie a marfurilor, serviciilor si capitalurilor. Din partea RomA¢niei, delegatia romA¢na va fi condusa de catre Leonard Orban, secretar de stat in MIE.
La jumatatea lui iulie, secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene, Leonard Orban, a declarat ca prevederea noului Cod Fiscal referitoare la taxele pentru masinile second-hand ar putea atrage sanctiuni financiare "extrem de dure".
Pe de alta parte, secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene, Leonard Orban, a aratat ca intarzierile accesarii fondu-rilor postaderare nu au loc doar in cazul Romaniei, intrucat procedurile sunt stabilite la nivelul Uniunii Europene.
Pentru categoria a doua, societatea trebuie sa aiba un capital propriu de minimum doua milioane de euro, in timp ce pentru categoria intai capitalul minim propriu trebuie sa fie de opt milioane de euro", a precizat Leonard Sonei, reprezentant al agentiei locale a Intercapital Invest, societate de servicii de investitii financiare.
Comisarul european din partea Romaniei, Leonard Orban, declara recent pentru Mediafax ca in doua saptamani Comisia Europeana va incepre procedurile si impotriva tarii noastre in cazul taxei auto.
Pot aparea incurcaturi mari daca agentiile de brokeraj nu pot verifica proprietatea actiunilor in arhiva Depozitarului Central", a declarat Leonard Sonei, coordonatorul agentiei locale a societatii de servicii de investitii financiare Intercapital Invest.
Acum va fi mai usor sa se imprumute de la brokeri, garantand cu actiunile cumparate", este de parere Leonard Sonei, coordonatorul agentiei locale a INTERCAPITAL INVEST.
"Tinand cont de faptul ca autoritatile evaluasera Fondul Proprietatea la peste patru miliarde de euro in 2005, listarea unui pachet de 20% din actiunile acestuia ar fi un castig pentru BVB, in sensul cresterii capitalizarii cu peste 800 de milioane de euro, lucru ce va atrage si mai multi investitori pe piata de capital", a precizat Leonard Sonei, seful agentiei locale a Intercapital Invest, societate de servicii de investitii financiare.
"Departe de a constitui un cost nedorit in desfasurarea activitatilor de afaceri, investitia in competente lingvistice poate imbunatati, de fapt, in mod decisiv oportunitatile de afaceri ale unei intreprinderi", a declarat Leonard Orban, comisarul european pentru multilingvism, potrivit BloomBiz.ro.
Saptamana urmatoare va fi agitata, avand in vedere ca se asteapta convocarea AGA pentru alte doua SIF-uri, iar analistii apreciaza ca interesul bursei se va canaliza catre acesti emitenti si eventual pe cei din domeniul bancar, unde se continua trendul pozitiv", a precizat Leonard Sonei, reprezentantul Intercapital Invest Craiova.
Recomandam investitorilor sa fie prudenti si sa intre cu curaj la cumparare doar dupa ce indicii vor confirma revenirea in zona de crestere pe termen mediu", a precizat Leonard Sonei, reprezentantul SSIF Intercapital Invest Craiova.
Nu excludem ca acest lucru sa se intample, insa ii acordam o posibilitate redusa si asteptam semnale mult mai clare de depasire a zonei descendente, inclusiv volume ridicate pentru a face astfel de afirmatii", a precizat Leonard Sonei, coordonator al Intercapital Invest Craiova.
Cea de-a treia manifestare de acest gen va avea loc la Teatrul Muzical "Nae Leonard". Seful Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PIMM) Galati, Marian Filimon, ne-a facut cunoscut faptul ca se asteapta ca la eveniment sa participe in jur de 450 de invitati.
De asemenea, prin aceasta s-ar elimina în mare parte problema lipsei de cvorum la Adunarile Generale ale Actionarilor la SIF“, a declarat Leonard Sonei, responsabil al agentiei Intercapital Invest Craiova.
google-analytics.com