Cautare

177 de rezultate pentru "lavinia samoila" (5.64 secunde)
Un numar de 30 de candidati, printre care fostul consilier prezidential Elena Udrea, viitorul ministru Mircea Toader si Darius Valcov, sotul vicepresedintelui PIN Lavinia ßandru, vor concura sambata pentru cele 9 posturi vacante de secretar executiv al PD.
Saptamana trecuta, vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a anuntat ca va inainta doua adrese oficiale, catre presedintele Traian Basescu si catre Autoritatea de Control a Guvernului, prin care solicita clarificari cu privire la intalnirile lui Theodor Stolojan cu reprezentantii RAFO Onesti si ALRO Slatina.
Vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a declarat ieri pentru Mediafax ca detine informatii conform carora SIE ii pregateste un dosar premierului Tariceanu.
PIN si PRM mai dau o mana de ajutor Si vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a depus vineri la DNA o plangere pentru cercetarea acelorasi afirmatii publice.
La randul sau, vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, a depus o solicitare la DNA, urmand ca procurorii anticoruptie sa stabileasca daca este vorba de trafic de influenta, luare de mita sau de alta infractiune.
"Grupurile de interese" Ciocanea a precizat ca amendamentul propus de deputatii Mona Musca, Lavinia Sandru, Angela Buciu, Rodica Nassar incalca normele europene in ceea ce priveste drepturile de autor.
Legat de inscrierea lui Gusa in competitia pentru presedintie, vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia Sandru, a recomandat PNL sa sustina candidatura acestuia, in cazul in care liberalii nu vor avea un candidat propriu.
In sprijinul sau a venit si Lavinia Sandru, vicepresedintele PIN, care le-a cerut liberalilor sa-l sustina pe Gusa la alegeri, intrucat ar fi singura solutie normala:
Asta pentru ca vicepresedintele partidului, Lavinia Sandru, a venit la Galati pentru a promova campania PIN "In Europa, dar nu asa".
PIN arata, intr-un comunicat de presa, ca raportul sau contine si concluziile unei discutii intre vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, si rectorul Universitatii "Babes-Bolyai", Nicolae Bocsan.
La finele acestei luni, candidatii din tara vor concura pentru primele pozitii cu deputata Lavinia Sandru, cunoscatoare a doua limbi straine si absolventa a unui masterat in stiinte politice.
Conducerea PD a anuntat, dupa referendumul din 19 mai, ca, in urma rezultatelor slabe obtinute la acesta, vor fi luate masuri la filialele partidului din judetele Arges, Botosani, Giurgiu si Olt. Presedintele interimar al PD Olt, Darius Valcov, este sotul vicepresedintelui PIN Lavinia Sandru. (A.M.)
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru se afla pe primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare. Sandru a obtinut punctajul maxim la concursul pentru intrarea in competitia electorala din aceasta toamna.
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru sustine ca semnaturile de sustinere pentru alegerile europarlamentare nu mai sunt valabile si cere Guvernului sa adopte de urgenta o noua hotarare pentru organizarea euroalegerilor.
Daca, in ceea ce-l priveste pe Theodor Stolojan, Ciocanea face referire doar la faptul ca presedintele PLD nu vrea sa mearga acolo, iar pe Lavinia Sandru nu o intelege de ce ar vrea sa faca acest lucru, " avand in vedere experienta dumneaei in legislatia romaneasca", pe Gigi Becali il exclude din start din randul candidatilor.
Duminica, vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia Sandru, a anuntat ca Gusa s-a „autopropus” si a fost validat ca sef de campanie al partidului la euroalegeri, obiectivul propus fiind obtinerea unui scor de 500.000 de voturi in 25 noiembrie.
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Mai mult decat atat, demisionarii spun ca toata aceasta lipsa de comunicare din cadrul partidului s-ar fi acutizat in momentul in care o parte din PIN Galati a participat la conferinta in care vicepresedintelele PIN, Lavinia Sandru, si-a aratat sustinerea lui Marius Stan pentru Primarie, alaturi de reprezentantii Partidului Alternativa Ecologista, toate acestea in condiþiile in care PIN Galati isi stabilise deja candidatul in persoana lui Valentin Cojocaru si informase si conducerea centrala asupra acestui aspect.
Porneste doar de la dusmania pe care reprezentantii PNL si PC o au la adresa lui Cozmin Gusa", a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru.
"Domnule Cozmin Gusa, eu nu-mi dau seara demisia din functia de presedinte al PIN-ului ca am luat 1% si ma pune inapoi Lavinia Sandru dimineata, in speranta ca ia 2".
google-analytics.com