Cautare

177 de rezultate pentru "lavinia samoila" (5.85 secunde)
Printesa familiei se numeste Lavinia, iar Radu Zamfir a si declarat ca in momentul in care si-a revenit din soc, dupa accidentul aviatic, primul gand i-a zburat la sotia si la fetita care-l asteptau acasa.
Ioana Calen (Managing Partner @ Modulab), Vlad Eftenie (Senior Design Architect, Photographer, Visual artist), Vasile Calofir (Actor), Florin Stanciu (Genetician), Andrei Gheorghe (Prezentator si realizator de emisiuni radio si TV), Lavinia Rasca (General Manager & Professor @ EXEC-EDU);
INNA, VUNK, HOLOGRAF, CARLA'S DREAMS, RANDI, NICOLETA NUCA, ALEXANDRA USURELU, ORCHESTRA NATIONALA VALAHIA", LAVINIA GOSTE, GELU VOICU, MARIA DRAGOMIROIU, GRIGORE LESE, OPERETA STARS, CAMERATA REGALA, GRUPUL VOCAL ACAPELLA, CORUL SYMBOL si multi altii.
Radu Zamfir, a carui fiica mai mare, Lavinia, este foarte frumoasa, este chirurg la Spitalul Fundeni. El a supravietuit tragediei aviatice din Muntii Apuseni, care s-a produs la inceputul anului 2014, in care pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion si-au pierdut viata.
Pentru cei care inca nu ii cunosc, Dodi este ursul polar caruia ii dau viata Ana Craciun-Lambru si Lavinia Pop Coman iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ana-Maria Cucuta si Victoria Radu.
Doina Dobrogei din Medgidia 17:40 - 18:20 Ansamblul Busuiocu din Bacau 18:20 - 19:10 Ansamblul Transilvania din Baia Mare 19:20 - 21:00 Orchestra Nationala Valahia a Primariei Capitalei, condusa de maestrul dirijor Marius Zorila, cu Laura Lavric, Ionut Dolanescu, Nineta Popa, Lavinia Goste, Mariana Anghel, Constantin Magureanu, Gheorghe Rosoga Sambata - 13 octombrie 2018 17:00 - 17:20 Minoritatea ucraineana Kozaciok din Suceava 17:20 - 17:40 Minoritatea greaca Ans.
Lavinia Pitu) Halima s-a nascut in Somalia. De la 18 ani traieste in Republica Federala. Organele genitale i-au fost amputate in copilarie, procedura care s-a incheiat - conform traditiei multor state africane- cu infibulatia, adica unirea labiilor printr-o cusatura, cu scopul suprimarii oricarui contact sexual inainte de casatorie.
alaturi de Lavinia Parva, Virgil Iantu, Dana Argesan, Patrizia Paglieri, Emilia Popescu si Raluca Moianu. Din ce in ce mai multi copii si adolescenti se confrunta cu tulburari de alimentatie.
in "comentariul zilei” din "Evenimentul Zilei”, intitulat "Traian Basescu pe centura” si semnat de Cornel Nistorescu, este analizata rabufnirea presedintelui Traian Basescu de joia trecuta impotriva parlamentarilor PD Lavinia sandru si Cozmin Gusa si a presedintelui Televiziunii Romane, Valentin Nicolau:
Presedintele constient ca este presedinte al tarii, dar care nu poate ramane indiferent la ce se intampla in PD sau la iesirile in decor ale unor fosti colegi de partidm, a urecheat-o pe Lavinia Sandru, care a reusit sa-l irite prin cateva declaratii deloc cuminti, facute la o emisiune, la un oarecare post tv.
pe de-o parte, eterna si fascinanta Lavinia, care adora sa vorbeasca despre principii, pe de alta, avocatul Aurelian Pavelescu, care, la randul sau, adora sa se auda vorbind.
Mai lipseste sa se agite prostituatele pentru intrarea in legalitate, daca incercarile fostilor democrati Cozmin Gusa si Lavinia Sandru n-au sorti de izbanda.
Cam asa s-ar zice despre Lavinia Sandru, care nu pierde ocazia de a o ataca pe fosta colega in ale colaborarii cu Basescu, Adrian Saftoiu, actualul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale.
Ar trebui sa-i intrebam pe Victor Ciorbea, Emil Constantinescu, Decebal Traian Remes, Valeriu Stoica, Victor Babiuc, Bogdan Niculescu-Duvaz, Simona Marinescu, Alexandru Sassu, Adrian Nastase, Petre Roman, Ion Iliescu, Cosmin Gusa si Lavinia Sandru cat de grijuliu evita Traian Basescu tensiunile politice.
Vedem un super interviu cu fiul lui Stefan Banica. Radu a vorbit si despre cum se intelege cu Andreea Marin si Lavinia Pirva.
desigur, mai sunt femei in Parlament sau in conducerea partidelor - de la d-na Buruiana pana la Rodica Stanoiu, Lavinia Sandru s.cl.
Lavinia Neagoe, de 22 de ani, din municipiul Craiova, a fost retinuta, ieri, in Capitala, de Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de "trafic de droguri de risc si de mare risc"
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com