Cautare

177 de rezultate pentru "lavinia samoila" (2.73 secunde)
Dupa ce au auzit tot felul de zvonuri ca oamenii nu prea sunt incantati de ideea de a se prezenta la dublul scrutin ce se va consuma duminica viitoare, pentru alegerea reprezentantilor tarii noastre in Parlamentul European si pentru definitivarea statutului votului uninominal, reprezentantii filialelor locale si judetene ale Partidului Ecologist, Romeo Candea si Gheorghita Samoila, au indemnat ca oamenii sa mearga la vot pentru ca s-au cheltuit foarte multi bani pentru aceasta actiune.
Social-democratii constanteni mai sustin, pentru postul de director al Directiei Silvice pe Ion Bogdan, la Directia Judeteana de Munca si Protectie Sociala - pe Munteanu Valentina, la Casa Judeteana de Pensii - pe Cristina Samoila, la Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie - pe George Visan (fost candidat fara succes pentru un post de deputat), la Autoritatea Judeteana de Plati Sociale - pe Mihaela Ristea.
La Directia Silvica propunerea PSD este Bogdan Ion, la Directia Judeteana de Munca si Protectie Sociala - Valentina Munteanu, la Casa Judeteana de Pensii - Cristina Samoila, la Biroul Judetean de Renta Viagera - Sanda Gabriela Radu, la Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie - George Visan, la Capitania Zonala Constanta ramane acelasi sef, Alexandru Mezei, la fel ca si in cazul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului, unde sef este Viorel Costache, acesta castigand, de altfel, si un concurs pentru acest post.
Onorius Barsan - Unitatea Fitosanitara, Bogdan Valsan (sustinut de social-democrati) - Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale, Daniela Turcanu-Carutiu - Directia Judeteana Pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural aNational, Geronimo Braescu - Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Cristina Samoila - la Casa Judeteana de Pensii, George Visan - Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie, Mihaela Ristea - Autoritatea Judeteana de Plati Sociale, Gabriel Tufeanu - Regia de Exploatare a Filmului, Stefan Popa - Unitatea de Ameliorare si Reproducere in Zootehnie, Sanda Gabriela Radu - Biroul de Renta Viagera, Mircea Chirpala - Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor.
Biroul Judetean interimar al TNL este completat de Ionel Dia, Marian Samoila, Sergiu Bratulescu, George Nicolae, Raluca Carsic, Gabriel Iorga, Viorel Teliceanu, Aurelian Balauta, Marius Zaganeanu si Ana Bumbaru.
De fapt, unul dintre procedeele prin care Cuciureanu incearca sa stearga urmele afacerilor incheiate de el il reprezinta vinzarea repetata a spatiilor, prin intermediul mai multor persoane. Afacerile derulate cu Cuciureanu au dus si la schimbarea din functie a sefului agentiei BCR Saveni, Adela Samoila.
Oficialii romani recunosc, prin vocea directorului Samoila Szabo, ca nu au verificat nici o clipa utilitatea proiectelor de infrastructura rurala, desi Comisia Europeana a cerut acest lucru si a recomandat chiar modificarea criteriilor de eligibilitate in acest sens.
Nu numai ca se va putea face plata mult mai repede si se va simplifica procedura de accesare a programului, dar vom putea acorda facilitati suplimentare pentru tineri si pentru investitiile in zonele montane, " a declarat directorul general al Agentiei Sapard, Samoila Szabo.
„Daca ne raman bani, i-am putea folosi pentru proiecte noi in zonele afectate de inundatii“, a declarat ieri directorul Sapard, Samoila Szabo.
Cererile pentru proiecte Sapard vor creste cu aproximativ 20-30%, ca urmare a aplicarii noilor prevederi privind garantarea imprumuturilor bancare de catre bugetul de stat, a declarat ieri Samoila Szabo, directorul general al Agentiei Sapard.
Comisia Europeana ar putea acredita pana la sfarsitul anului sau cel mai tarziu in ianuarie 2006 patru masuri SAPARD, pentru care sunt alocate deja fonduri de 220 de milioane de euro, a declarat ieri directorul general al Agentiei SAPARD, Samoila Szabo.
Solicitantii de finantare nerambursabila vor putea depune proiecte pana la finele acestui an, in limita fondurilor disponibile, urmand ca platile aferente sa se efectueze inca doi ani de la data aderarii", a declarat Samoila Szabó, directorul general Sapard.
Directorul general al Sapard, Samoila Szabo, a declarat ieri ca APDRP, care isi va extinde serviciile la nivel judetean inca din acest an, va mai prelua 386 de posturi aferente seviciilor tehnice din cadrul Directiilor judetene pentru dezvoltare rurala.
Samoila Szabo, directorul general al agentiei, a declarat ca potentialii beneficiari pot accesa programul SAPARD pana la sfarsitul acestui an.
Consideram ca, in acest ritm, vom epuiza toate fondurile alocate de Uniunea Europeana prin programul Sapard in cateva luni", a declarat intr-un comunicat directorul general al institutiei, Samoila Szabö.
Cristina Samoila. Asta intrucat, spun surse din Prefectura judetului Constanta, actualul sef al Casei de Pensii ar avea o atitudine "nepotrivita" si, oricum, mai spun reprezentantii Prefecturii, el va fi schimbat din functie zilele urmatoare.
Rangul suprem de hatman al cazacilor il vor mai detine dintre romanii transnistrieni Ion Grigore Loboda, Tihon Baibuza, Samoila Chisca, Ion Sarcu, Opara, Trofim Volosanin (Romanul), Ion Sarpila, Timotei Sgura, Dumitru Hunu si eroul legendar al cazacilor in lupta pentru independenta Ucrainei, Danila Apostol.
etichete-concept, de autor, dopul bio si stilul de vinificatie savuros, care a consacrat producatorul banatean in preferintele consumatorilor romani si straini deopotriva - Marina Samoila, Event Manager Cramele Recas Pret:
Lavinia Boboc, 32 ani, casnica, Constanta: "No comment! Cam asta e tot ce pot spune despre situatia actuala a plajelor.
Acesta a mai spus ca n-o sa fie un presedinte comod pentru ca vrea sa-i determine pe membrii formatiunii sa-si creasca nivelul de expertiza profesionala. Lavinia Sandru a fost realeasa si ea vicepresedinte.
google-analytics.com