Cautare

177 de rezultate pentru "lavinia samoila" (3.04 secunde)
Cele 25 de femei au sesizat CNCD, dupa ce Gigi Becali, seful PNG, a participat, alaturi de deputatul Lavinia Sandru, la o emisiune a postului Realitatea TV, unde acesta ar fi facut remarci nepotrivite la adresa femeilor.
Implicare maxima La capitolul implicare, in aceasta saptamana a excelat Partidul Initiativa Nationala care, prin vicepresedintele Lavinia Sandru care a vizitat miercuri Galatiul, a aratat noua serie de politicieni tineri PIN care ar putea sa schimbe radical imaginea mai putin placuta pe care si-a format-o Romania in cadrul Uniunii Europe.
El a precizat ca atributiile care revin presedintelui partidului vor fi preluate, pana la alegerile din 15 decembrie, atat de actualul vicepresedinte al PIN, Lavinia Sandru, cat si de secretarul general al partidului, Valeriu Bordei.
Anuntul a fost facut de vicepresedintele PIN Lavinia Sandru care a mai mentionat ca detaliile acestei decizii urmeaza sa fie prezentate intr-o conferinta de presa.
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
PIN a intrerupt negocierile cu PSD in vederea formarii unei aliante PSD-PC-PIN, a anuntat, marti, vicepretedintele Lavinia Sandru, precizand ca aceste negocieri au etuat din cauza lui Ion Iliescu.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Presedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri ca premierul Emil Boc va reduce indemnizatia pentru cresterea copilului doar peste cadavrul sau.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, a explicat la randul sau ca o colaborare cu Dan Diaconescu va duce la realizarea unei constructii pentru electoratul de stanga, care nu se simte atras de Uniunea Social-Liberala.
Dupa modelul si stilul PIN in care n-a mai ramas nici Lavinia Sandru? ... Sau va pastra tipicul PIN, dar o va inlocui pe Lavinia Sandru cu Denise Rifai?
Spre exemplu, un com-pleu pentru copii in culorile echipei din Ghencea costa in jur de 35-40 RON, in timp ce un tricou pentru adulti ajunge la 40 RON", ne-a declarat Lavinia Bar-neata, proprietara unui magazin care comercializeaza astfel de produse.
Evenimentul debuteaza cu un concert Lavinia Raducanu si Taraful Rromak, in seara zilei de 18 August. ... Concert Lavinia Raducanu & Taraful Rromak, prezentare trailere filme si spot Cinema in aer liber 1.
Lavinia Stefan Muzica si text: Lavinia Stefan Aranjament muzical: Cristian Faur / Gabriel Baruta Pian: Gabriel Baruta Chitara: Mihai Munteanu Regie si montaj:
De cand a murit Lavinia Steer, tatal micutului se chinuie sa obtina drepturile sale parintesti. ... Imediat dupa moartea surorii sale, Lavinia, Olivia Steer si-a luat mama si nepotelul de la Oradea si i-a mutat in Bucuresti, pentru a putea sa aiba grija de ei.
Lavinia Besnea - director executiv al Asociatiei de sprijin a copiilor handicapati fizic Romania - Filiala Arges participa pana pe 15 decembrie inclusiv la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati organizat la Parlamentul Romaniei.
Totodata, Gusa a pus-o pe tinara deputata Lavinia sandru (reprezentanta noii generatii de politicieni PD, promovata de Traian Basescu din prezentatoare la Circul de Stat in circul de la Parlament, dupa ce a obtinut 300 de voturi in circa Mures) sa initieze o scrisoare de sprijin din partea tineretului democrat sa-l sustina la o televiziune cu rating (OTV).
Lucru intarit de un alt rebel democrat, Lavinia Sandru, care vorbeste despre un troc de-a dreptul stupefiant intre lideri ai fostului partid de guvernamant si acelasi Boc, secundat de Adriean Videanu, pentru ca acesta din urma sa castige Primaria Capitalei.
Nu in ultimul rand, intre cei care au multe motive de bucurie se numara si o Lavinia ßandru, cea care se mandreste cu faptul ca a demascat-o pe Mona Musca. ... Pentru acestia, triumfatoarea Lavinia va fi solul care aduce vestea proasta.
Prezent si el acolo, Ponta a spus ca nu a putut asista la modul in care Lavinia Sandru primeste cele mai abjecte epitete fara a face ceva, cu tot riscul de a intra si el in vizorul aparatului calomniat al PRM.
La 4 octombrie 2005, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat propunerile ministrului Justitiei, Monica Macovei, privind revocarea din functie a sefului Samoila Joarza si a adjunctului Ionel Slavoiu pe motiv ca ar fi tergiversat unele dosare importante, printre care cel Revolutiei si pe cel al mineriadei din 13-15 iunie 1990 Ultima data, Iliescu s-a intalnit cu procurorii in acest caz la 24 mai, cand a apreciat ca este o aberatie sa fie trimis in judecata in acest caz, apreciind insa ca procurorii trebuie sa faca aceasta ancheta dupa de au primit sesizari.
google-analytics.com