Cautare

215 de rezultate pentru "irimia lucia" (3.17 secunde)
Licitatia pentru castigarea UREX Rovinari va avea loc astazi, caiete de sarcini cumparand, printre altii, SC SUCCES NIC COM SRL, condusa de Nicolae Sarcina, Lucia Barzaceanu, economista la SC SUCCES, in calitate de persoana fizica, SC ROMINEX SA, condusa de fostul subprefect de Gorj, Eugen Valceanu, dar si SC LEXI STAR SRL.
Toate structurile de primire turistica din Romania vor fi reclasificate pana la sfarsitul lui 2008, urmand ca in cazul in care acestea nu vor respecta criteriile impuse de autoritati sa plateasca amenzi de pana la 300 de milioane de lei, a declarat miercuri Lucia Morariu, secretar de stat pentru turism, cu ocazia unei conferinte de presa.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari. ... Ne bazam pe floral, dar si pe abstract, spune Lucia Pop, una dintre artiste.
Ieri a venit insa si randul consilierilor Ionut Diaconu, Laura Condur, Cornelia Boanta, Niculina Agache si Dan Irimia de a fi "maziliti", iar motivul a fost acelasi:
Asa cum arata un document semnat de echipa de conducere a organizatiei municipale PIN, toate nemultumirile au aparut in urma divergentelor intre reprezentantii PIN, condusi de Dumitru Rascanu, si membrii PIN care s-au alaturat noului presedinte al Organizatiei Judetene a PIN, Viorel Irimia.
Printre speakeri este invitat si Horia Irimia, secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintelor, alaturi de Aurelia Simion - sef serviciu la Directia de Reglementare in Constructii. ... Certa este prezenta secretarului de stat Horia Irimia", a precizat reprezentantul FPB.
Castigatorul premiului al doilea, un scuter Vespa, este Gabriel Irimia, din Bucuresti, cu filmul "Foc de tabara si frigarui indoor".
Anuntul a fost facut ieri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre Eduard Irimia, promotorul galelor de Local Kombat si Superkombat. ... Irimia a spus ca evenimentul ale carui costuri se ridica la 60.000 de euro va fi transmis in 75 de tari de pe patru continente.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
Dragos Damian, Presedintele Asociatiei Producatorilor de Medicamente din Romania, a venit cu o sugestie: sa fie sprijinita industria romaneasca", ne-a spus Cezar Irimia, Presedinte APCR.
In legatura cu tara noastra, in contextul anchetei OMS, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, precizeaza ca "din 2001 cerem realizarea unui registrul al cancerului tocmai pentru a pune la punct un plan eficient, bazat pe informatii corecte, de lupta contra cancerului.
Cezar Irimia, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Cancer (ABC) ne explica." In nici unul din spitalele/sectiile de oncologie/ hematologie din aceste judete nu exista posibilitatea de tratare a acestor copii.
Florin Mihaltan, presedintele interimar al Societatii Romane de Pneumologie, Institutul de Pneumologie "Marius Nasta", Bucuresti, UMF Carol Davila Bucuresti si Cezar Irimia, presedintele FABC. ... Este o afectiune care vine cu semne putine si ne lasa putin timp la dispozitie", atrage atentia Cezar Irimia, presedintele FABC.
In cadrul evenimentului au luat cuvantul, printre altii, Victor Sandu - Manager proiect, Andrei Albu - Expert raportare, Eugen Irimia - Responsabil proiect din partea partenerului, Eugen Stoica - Expert grup tinta.
Cezar Irimia, presedintele FABC. ... Cezar Irimia, presedintele FABC. Factori de risc: 1. Varsta: Majoritatea cazurilor de cancer ovarian sunt diagnosticate in jurul varstei de 55 de ani, cand apare menopauza.
De asemenea, daca aveti in familie pe cineva care a suferit de cancer ovarian, spuneti-i asta medicului, spune Cezar Irimia, presedintele FABC. ... Este doar un mic gest ce le poate salva viata, precizeaza Cezar Irimia, presedintele FABC.
Trebuie conturat acest plan si corect finantat, atrage atentia Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer. ... Cezar Irimia reaminteste ca pentru multe boli neoplazice lipsesc medicamente.
Iar un program de screening pentru toate femeile cu varsta cuprinsa intre 24 si 64 de ani, realizat in concordanta cu recomandarile europene, ar fi esential in acest sens, spune Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
Irimia, Borcea, A. Irimia, Serban, Pop, Florescu Antrenor: Ovidiu Burca Stadion: Municipal (Dej - Cluj) - capacitate: 3.000 de locuri Arbitru:
Rosu - Borcea, Alexandru Irimia, Bani - Ghezali Rezerve: ... Rosu, Demci, David Irimia, Bordusanu, Serban, Pop, Florescu Antrenor: Ovidiu Burca Stadion:
google-analytics.com