Cautare

215 de rezultate pentru "irimia lucia" (3.35 secunde)
Irimia, D. Irimia Sepsi: Niczuly - Otelita, Balasa, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic, Alimi - R. Varga, Kallaku, Damascan - Safranko Rezerve:
Irimia, P. ... Irimia, Milanov, C. Costin, Ghezali, Patriche Rapid: Aioani - Onea, Sapunaru, P. Iacob, Braun - Hasani, Al. Albu, Djokovic - Papeau, Rrahmani, El Sawy Rezerve:
Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Gnahore, Pavicic, Bordusanu - Milanov, Abdallah, Politic Rezerve: Railean, Began, Gregorio, Iglesias, D. Irimia, Neagu, Bani, Grigore, A. Irimia, N. Rosu, Amzar, Costin Antrenor: Zeljko Kopic
Irimia, P. ... Irimia, N. Rosu, Amzar Absenti: Politic, Gnahore (nerecuperati) Antrenor: Zeljko Kopic Stadion: Municipal (Sibiu) Arbitru: Hategan Ovidiu (Arad) / A1:
Invitati vor fi Horia Irimia, secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor; Lucia Varga, secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile;
Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL) va beneficia de un buget de 150.000 de euro pentru manifestarile expozitionale interne, in 2008, fata de bugetul de 80.000 de euro aferent anului 2007, a declarat secretarul de stat in cadrul MIMMCTPL, Lucia Morariu.
Senatorii din Comisia juridica au validat-o ieri pe Lucia Liliana Tomoioaga pe locul ramas vacant in Senat dupa demisia noului director al SRI George Maior, candidatura acesteia urmand sa fie supusa si votului in plen.
Mihei sustine ca in urma interpelarii sale, de pe 23 octombrie, a primit un raspuns, cu o "clasica" intarziere de doua saptamani, de la secretarul de stat Lucia Varga.
Una dintre responsabilele acestui "dezastru" este in opinia primarului Mazare, secretarul de stat Lucia Varga. "In Ministerul Mediului este o secretara de stat, Lucia Varga, pusa acolo de pesedisti, preluata de penelisti, care o tin strans.
Mai marea sefa peste turismul romanesc, secretarul de stat Lucia Morariu, este in concediu. Pana aici nimic nu pare a fi anormal, daca nu se tine cont de faptul ca ne aflam in plin sezon estival, unul cu numeroase probleme de ordin organizatoric.
Secretarul de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile Lucia Varga, vicepresedintele AVAS Emil Bentan si viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, se afla pe lista PNL Bihor pentru alegerile parlamentare.
De exemplu, Lucia Varga, candidat PNL, a declarat ca, intr-o singura noapte, in comuna Popesti, i-au disparut patru panouri electorale. ... Si asta cu toate ca aveam autorizatie pentru ele", a declarat Lucia Varga.
Ministerul Apelor si Padurilor - Lucia Varga (PNL).
Cu toate acestea, Lucia Morariu, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), ne-a declarat ca, de exemplu, Litoralul este plin, si ea nu stie ca ar exista „cinci bilete care sa fi fost restituite“.
Lucia Morariu, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor din Turism, ne-a declarat ieri ca nu se asteapta ca numarul turistilor straini sa creasca in urmatoarea perioada si, astfel, sa-l depasesca pe cel de anul trecut.
Nu stiam nici cum se cresc melcii, dar ne-am documentat, iar sotul meu a facut un curs de specializare“, a spus Lucia Carstea. ... Lucia Carstea spune ca de abia in toamna anului viitor va fi data prima productie de melci:
Reactia Tarom vine ca urmare a unei declaratii a presedintelui Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Lucia Morariu, care arata ca pretul biletelor de avion se va majora cu sume cuprinse intre 20 si 100 de euro ca urmare a reducerii de la 1 iulie a comisionului acordat de compania Tarom agentiilor de turism.
Secretarul de stat in Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale, Lucia Morariu, a descoperit ca principala indeletnicire a defunctei Autoritati Nationale pentru Turism (ANT) a fost furtul banilor alocati promovarii turismului romanesc peste hotare, angajatii evidentiindu-se, pe deasupra, printr-o indisciplina vecina cu marlania.
Desi au fost invitate mai multe personalitati, reprezentanti ai unor ministere, numai Lucia Morariu - secretar de stat in cadrul Ministerului pentru IMM a raspuns invitatiei.
La eveniment, organizat de EximBank SA, impreuna cu asociatia oradeana "Femei pentru Femei", au participat Ana- Maria Mihaescu - sefa Misiunii IFC in Romania si Moldova, Maria Sandor - consilier presedinte EximBank SA, Lucia Marusca, directoarea Directiei Generale pentru Gestionarea Fondurilor Comunitare, si Lucia Varga, secretar de stat in Ministerul Mediului si presedinta asociatiei "Femei pentru Femei", alte personalitati ale comunitatii bihorene.
google-analytics.com