Cautare

1421 de rezultate pentru "interviu" (3.93 secunde)
Interviu Klaus Iohannis, L'Express. UE trebuie sa invete ca n-are doua viteze Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a acordat un amplu interviu pentru saptamanalul francer L'Express.
Dragos Dumitriu) Prin munca, tenacitate si multa inteligenta, Ion Tiriac a ajuns astazi unul dintre cei mai influenti romani, scrie jurnalista Anca Andrei, redactor sef al Capital, in excelentul sau interviu cu marele om de afaceri si de sport - publicat chiar de ziua de nume a magnatului.
Si cum, pentru a hotari daca sa va cheme la interviu sau nu, angajatorul doar "scaneaza" CV-urile, informatiile incluse trebuie sa fie concise, prezentate in propozitii si paragrafe scurte (nu mai mari de patru-cinci randuri) si punctuale.
Anuntul hotelierilor din Mamaia vine ca reactie la un interviu acordat revistei "Capital" de catre presedintele ANT, in care Ovidiu Iuliu Marian critica dur activitatea anumitor proprietari de hoteluri si restaurante de pe Litoral, precum si a agentiilor de turism.
Am avut, de exemplu, experiente neplacute in sensul ca vin, vad oferta, se inscriu pentru un interviu si nu se prezinta. ... Potrivit spuselor acesteia, cand vin la un astfel de interviu preliminar majoritatea candidatilor nu intreaba ce ar urma sa faca (fisa postului), ci cat e salariul.
În total, la actiune au participat 900 de persoane aflate în cautarea unui loc de munca, dintre care 457 au fost selectate în vederea sustinerii unui interviu.
Chiar daca pentru multi candidati la un loc de munca sectiunea „aptitudini“ din CV este deseori neglijata, ea poate face diferenta la un interviu de angajare. ... În CV, acestea devin cuvinte-cheie, care va pot asigura succesul la un interviu de angajare, in detrimentul celorlalti candidati.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a acordat un interviu saptamanalului Capital. ... Sorin Ovidiu Vintu si-a amanat conferinta de presa anuntata in campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, dar a acordat saptamana trecuta un amplu interviu saptamanalului "Capital".
Grupul Realitatea-Catavencu este controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, care a declarat, pe 8 decembrie, intr-un interviu, ca va renunta definitiv la print, insa va continua sa investeasca in media electronica, urmand ca trustul Realitatea - Catavencu sa lanseze anul viitor trei televiziuni in Republica Moldova, Ungaria si Serbia.
Despre noua functie, Bittman afirma, intr-un scurt interviu acordat Wall-Street, ca reprezinta "legatura dintre politic si lumea reala". Puteti citi in continuare interviul cu Dan Bittman.
Pentru moment, compania Nokia nu intentioneaza sa se retraga din Romania, insa in viitor orice este posibil, a declarat directorul Nokia Romania, Risto Meskus, intr-un interviu pentru Ziua de Cluj.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre ce inseamna pentru el familia: fiica sa Daria si sotia sa Neguta.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre originea ideii de a tipari colectia "Biblioteca pentru toti", editata de Jurnalul National impreuna cu Editura Litera.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre "Miscarea de rezistenta" impotriva prostiei, imposturii si mitocaniei, ca stare de spirit initiata si sustinuta de Jurnalul National.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele, despre ce inseamna pentru el televiziunea. Tuca marturiseste ca are aceleasi aripi, dar alt zbor, intr-o lume in care sunt din ce in ce mai multi sobolani si din ce in ce mai putini vulturi.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat intr-un interviu acordat cotidianului "Bursa" ca presedintele Traian Basescu este "un om marunt" care trebuie izolat pe scena politica.
Intr-un interviu pentru revista austriaca Profil, citat de Bloomberg, economistul american spune ca Romania este in pericol din cauza poverii prea mare a deficitului bugetar.
google-analytics.com