Cautare

1421 de rezultate pentru "interviu" (4.67 secunde)
INTERVIU Primarul Sectorului 5: Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor:
Asa ca, am realizat urmatorul interviu cu domnia sa. ... - Inchei prin a-ti multumi pentru acest interviu, rugandu-te sa ne spui si datele tale de contact.
un interviu al meu cu printul Nicolae. ... un interviu al printului acordat unui jurnalist. - 16 decembrie la 21:43: Pupincurism ca la A3 la adresa fostului rege nu am vazut nici la apogeul epocii Ceausescu.
Va invitam sa cititi un interviu cu Dr. Horatiu Ioani, medic specialist neurochirurgie la Spitalul Clinic Colentina si colaborator in cadrul companiei MedLife.
Societatea de Transport Bucuresti (STB) a solicitat cresterea tarifului de calatorie la 2,5 lei, in conditiile in care actualul tarif nu a mai fost modificat de 11 ani, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, directorul general al STB, Andrei Creci.
Panica e mai rea decat coronavirusul - interviu cu medic epidemiolog si infectionist, dr. Cristina Monica Puscasu (Autoare: Miruna Ioani) In ultimele zile, le-am vazut pe toate.
Intr-un interviu recent pentru Politico, Walker a declarat ca el considera ca membrii Congresului trebuie sa stie mai multe despre ce fac militarii in acest domeniu, mai ales de cand programul AATIP, initiat de senatorul Reid, a fost incheiat oficial in 2012.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Gusa nu a cedat acuzindu-l pe presedintele Traian Basescu intr-un interviu incendiar acordat ziarului Ziua ca se lasa santajat de fostul presedinte Ion Iliescu cu dosarul sau de Securitate. Se pare ca acest interviu a pus capac la toate si ca Gusa a ajuns in pragul excluderii din PD.
Iasmin Latovlevici a fost fundasul stanga al ultimei echipe a FCSB-ului care a reusit performante notabile in cupele europene, optimi de finala in Europa League si calificare in grupele Champions League, in 2013. Actualul jucator al lui FC Arges i-a acordat un interviu amplu jurnalistului Digi Sport, Radu Dragut.
Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia si Flavors of Romania a acordat in exclusivitate un amplu interviu Digi24. ... In interviu, realizatorul de filme documentare atrage atentia autoritatilor din Romania ca drumurile proaste si gunoaiele distrug turismul.
Constantin Budescu a dat primul interviu in calitate de jucator la FC Voluntari. Fostul jucator de la FCSB a explicat de ce a ales echipa antrenata de Liviu Ciobotariu, desi a fost in negocieri avansate cu Sepsi OSK.
Palat in directia caruia, mult mai temperatul, azi, in aprecieri Traian Basescu nu s-a putut abtine sa nu trimita, in acelasi interviu, cateva sfichiuiri. ... Pe parcursul intregului interviu, Traian Basescu nu ne-a mai aratat o fata pamantie, incruntata sau iritata, oricum, coplesita de problemele natiunii ;
Saptamana trecuta, un tanar jurnalist de la Cotidianul, Cristian Sutu, imi ia un interviu mai lung despre relatiile mele cu fosta Securitate.
Nu e ceva ce creste credibilitatea Romaniei", spune Hannes Swoboda, lider al factiunii socialiste din PE, intr-un interviu pentru RFI.
Marina Dina, fosta asistenta de televiziune, a oferit un super interviu, in exclusivitate pentru Star Matinal e pe val. Vedeta vorbeste despre copii si relatia cu tatal celor mici.
Am scris prima despre asta, i-am luat un interviu chiar acum o saptamana raposatului".
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda declara intr-un interviu pentru Academia Catavencu ca, din punctul sau de vedere, ANI e ca o femeie cu implanturi de silicon, cu care "s-ar duce intr-o seara", dar pe care nu ar lua-o de nevasta, el prezentand-o si ca pe o femeie "de dus in liziera padurii, nu la bal".
Denis Alibec a oferit un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre iesirile sale nervoase de pe teren, despre visul de a castiga titlul cu Farul si despre nereusitele de la echipa nationala.
Cristina Vasiu si iubitul au oferit un interviu in exclusivitate. Uite cum s-a dat de gol partenerul artistei in privinta nuntii.
google-analytics.com